Vélemény

2010.
09.21.
10:24
2 hozzászólás

Lássuk be: a hazai celebvilág végtelenül megfáradt

Címkék: kereskedelmi televízió | online


Miközben olyan kultúráért felelős minisztert kaptunk, hogy azt megemlegetjük, valahogy olyan érzésem van, nem veszik a lapot a nagy kereskedelmi tévék: nekik újra Mohács kell.

2010.
09.20.
17:27
0 hozzászólás

Megvan az iPhone 4 premierjének helyszíne

Címkék: Apple | Iphone4


Az már korábban kiderült több forrásból, hogy a magyar iPhone 4 premierje ezen a hétvégén, egészen pontosan pénteken éjfélkor lesz.

2010.
09.20.
09:25
0 hozzászólás

Új korszakot jelent a pécégyártóknak az iPad

Címkék: Apple | Ipad


Pár napja írtam, hogy a Best Buy vezére azt állította, az előre becsült laptopeladásaiknak csak a felét tudják teljesíteni az iPad miatt, mindenki ilyet akar a hagyományos pécék helyett. Azóta Brian Dunn visszavonta az állítást, szerinte a szövegkörnyezetből kiragadva félre lehet érteni az ötvenet és a százalékot. Mindegy, a visszavonás után ugyan nem hallottunk számokat, de elvégre lehet becsülni is, ezért vannak a piacelemzők.

2010.
09.17.
14:58
0 hozzászólás

Közösségi média tények és trendek

Címkék: közösségi oldal | blog | videómegosztó


Volt szerencsém részt venni A jövő médiája konferencián, ahol az alábbiakat próbáltam 25 percbe belesűríteni. A közösségi média… NAGY, itthon elsősorban az alábbi három területen: közösségi oldalak, videómegosztók és blogok.

2010.
09.17.
12:55
0 hozzászólás

A laptopeladások felét felzabálja az iPad

Címkék: Apple | Ipad


A Best Buy vezére szerint legalábbis ez tapasztalható a piacon. Ez a szám jóval nagyobb, mint amire számítani lehetett, hiszen első olvasatra azt jelenheti, hogy a hordozható gépekre vágyók felének elegendő az, amit egy iPad tud, és nincs szükségük a dolgozószobájukon kívül desktop operációs rendszerre.

2010.
09.16.
09:20
0 hozzászólás

Végre elég iPad készülhet

Címkék: Apple | Ipad


Amikor megpillantottam a hírt, hogy az iPad gyártási kapacitása jelentősen megnőhet, miután egy új touch panel szenzorokat szállító gyárat találtak a beszállítók közé, csak erre tudtam gondolni: na vééégre. Miért tartott ilyen sokáig a szűk keresztmetszet kibővítése, miért kellett öt hónapot várni, hogy a kereslethez legalább közelíthessen a kínálat?

2010.
09.15.
09:10
0 hozzászólás

Facebook ajánlódoboz a bannerhelyeken

Címkék: közösségi oldal | Facebook | reklám


Egy ügyfelem ötlete volt, kipróbáltuk és működik. A meglévő, hosszú távra lekötött banner helyeire szerette volna kirakni a Facebook oldalának az ajánló dobozát. Elsőre furcsának tűnt, de azonnal megtetszett. A kivitelezés pedig végtelenül egyszerű volt.

2010.
09.13.
13:50
0 hozzászólás

Nincs több ingyen tok az iPhone 4-hez

Címkék: Apple | Iphone4


Aki csak ezért vette volna meg az Apple legújabb telefonját, már csak szeptember 30-ig teheti meg, utána ismét fizetni kell a Bumperért.

2010.
09.08.
11:35
0 hozzászólás

Megtalálták a legelső magyar webshopot

Címkék: webshop | e-kereskedelem


Augusztus végén feltettem a nagy kérdést: Ki volt az első magyar e-kereskedő? Sokan válaszoltak a bloghoz írt megjegyzésben, a Facebook-on, e-mailben, illetve magam is nyomoztam, fő forrásként a domén adatbázist, a weboldalak nagy múzeumát, az archive.org-ot és egy még ma is megtalálható gyűjtőoldalt a magyar web hőskorából: az Újdonságok Magyarországon-t használva.

2010.
09.08.
09:45
0 hozzászólás

Önállósodnak a bloggerek

Címkék: Blogter | Blog.hu | blog


Amikor jópár éve a Blogter indult, érdekes folyamat volt megfigyelhető: a Blogteren elinduló, ott valamekkora nyilvánosságot kapó blogok néhány hónap múlva elköltöztek saját domainre. Hogy ennek az volt-e az oka, hogy nem tetszett nekik a Blogter felülete, vagy egyszerűen csak kellett a nagyobb szabadság, nem lehetett egyértelműen megmondani. Az biztos, hogy a Blogternek nem volt eszköze megtartani ezen embereket.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Biciklivel vagy autóval?

További villámkérdések  Szavazás állása

Online pókerezik?

Idén májustól szigorodott a pókertermekre vonatkozó szabályozás, ami miatt szűkülnek a játéklehetőségek, már ami az élő játékot illeti. Megnéztük, mennyiben hajtja ez az online póker malmára a vizet.

Egymillió eurós rake-et hagyunk az illegális online pókertermekben Egymillió eurós rake-et hagyunk az illegális online pókertermekben

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak