Blog

2012.
05.22.
13:06
0 hozzászólás

Facebook nyavalygás

Címkék: facebook | tőzsde


Jól taktikázott a Facebook a tőzsdére lépésnél.

2011.
08.31.
20:57
0 hozzászólás

Origo redizájn

Címkék: origo.hu


Eljött az ősz, itt a menetrendszerű origo redizájn, tegnap megjelent az új arculat. Legutóbb talán éppen egy éve újultak meg, amikor a teljesen tévútnak bizonyuló "füles" rendszert végre lecserélték. A megújulással az origo és az Index struktúrája között már alig van különbség.

2011.
03.10.
14:51
0 hozzászólás

Weiler alkot

Címkék: Weiler Péter | kiállítás


Tegnap este a Tranzit kávéházban nyílt meg Weiler Péter Panel rengeteg című kiállítása.

2011.
03.01.
20:22
0 hozzászólás

Szakadozik a felhőzet

Címkék: Google | Gmail


A Google visszaállította a kiürített postaládákat az érintett felhasználók nagy részénél. A Google felhője azonban máshol is szakadozik.

2011.
02.16.
10:48
5 hozzászólás

Zsebwifi a zsebwifizőknek?

Címkék: Vodafone


Amikor a napokban olvastam, hogy a Vodafone kijött a zsebwifi készülékkel, azon gondolkodtam, hogy biztosan csak én nem értem, hogy ez mire jó, még akkor sem értem, ha ezzel a kis cuccal akár 5-en egyszerre tudunk netezni. Mert miért?

2011.
02.03.
11:55
2 hozzászólás

Nem hiteles CIB bank kivonat

Címkék: CIB


Beszálltam egy cégbe, új társasági szerződés, minden ment elektronikusan, aztán jött a CIB bank.

2011.
02.02.
08:45
0 hozzászólás

Facebook az álláskereséshez

Címkék: Facebook


Az elmúlt napokban egy junior pozícióban kerestünk munkatársat, a hirdetésre közel 100-an jelentkeztek, az életrajzok átolvasása során találtam egy meglepőt, a pályázó a kapcsolati adatai között a Facebook adatlapja elérhetőségét is feltüntette. Ilyet korábban sosem láttam, a Facebook szerepéről az álláskeresésben régóta legendák keringnek, érdekes volt, hogy a pályázó fontosnak találta kiemelni és bemutatni virtuális életét.

2010.
12.31.
16:20
0 hozzászólás

Eltűnt 50 millió oldalletöltés a magyar piacról

Címkék: látogatottság


Az év utolsó napja remek lehetőség az év online eseményeinek az értékelésére, ha valaki a magyar tartalom piacról szeretne képet alkotni még mindig a Medián Webauditja a legjobb kiinduló pont erre, én is így tettem. Az eredmények aggasztóak.

2010.
12.30.
14:10
0 hozzászólás

Milyen szoftvert használ a Télapó?

Címkék: SAP


A Télapó hatékonyan végzi a munkáját. Összegyűjti a gyerekek kéréseit, elviszi mindenkinek az ajándékokat, melyhez professzionális logisztikát, segítőket, így manókat, rénszarvasokat, óriási rakterületű szánokat is igénybe vesz. Egy fontos háttérsegítőjéről, mely koordinálja a tevékenységét, azonban nem hallani a modern mesékben. Balázs Csabának, az SAP Hungary Kft. szakértőjének azonban nyilvánvaló, hogy az ilyen szintű szervezettséget csak vállalatirányítási rendszerrel lehet elérni. A mese, és a valóság keveredése következik.

2010.
12.30.
11:52
0 hozzászólás

Összeomlott a Google?

Címkék: Google


Ma reggel ránéztem a Google naptáramra, és meglepve tapasztaltam, hogy este komolyzenei koncertre kell mennem, hétfőn pedig már vizsgáztatok. Szerdánként pedig Phd. A gond csak az, hogy ezek nem az én programjaim az én naptáramban. Gyorsan megváltoztattam a jelszavamat, bár valószerűtlen, hogy egy megvadult Beethoven rajongó törte volna fel a naptáramat.

1 2 3 4 5

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Kindle vagy iPAD?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kémek a sasfészekben

Mindenkinek lehet olyan ismerőse, aki bár aktív internethasználó, mégis nagy ívben elkerüli a közösségi oldalakat. Hogy miért? Egy részük állítólag azért, mert "hivatalból" tilos megjelennie a webes nyilvánosság előtt. Persze azokról is csak sejtéseink lehetnek, akik szolgálatot teljesítenek, amikor éppen lájkolnak.

Hivatalból eltiltva - Akiket hiába keresünk a Facebookon Hivatalból eltiltva - Akiket hiába keresünk a Facebookon

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak