Vélemény

2010.
10.13.
11:21
0 hozzászólás

A Vodafone bejelentette az iPhone 4-et

Címkék: Vodafone | Apple | iPhone4


Ma délelőtt bejelentette a Vodafone hivatalosan, hogy forgalmazni fogja az Apple telefonját. Ők lesznek a második magyar mobilszolgáltató, akik árulhatnak iPhone 4-et, és a történelemben először lesz magyar verseny az almalogós mobil terjesztésében.

2010.
10.12.
14:52
0 hozzászólás

Szavakat védett le az Apple

Címkék: Apple |


Az Apple-reklámokban hallható, látható "There's an app for that" kifejezést immár csak a cupertinói cég használhatja hasonló termékekre vonatkozó hirdetésekben. Ezzel a kifejezéssel az Apple az iOS óta bombázza az embereket, állítva, hogy az AppStore-ban mindenre van megoldás.

2010.
10.11.
10:43
1 hozzászólás

A Facebook mentheti meg az iWiW-et

Címkék: iWiW | Facebook


A jól védett erődnek az előnye támadáskor mutatkozik meg: bárhonnan jön az ellenség, túl lehet élni, nem fogják elfoglalni. De a jól védett erőd egyben hamis biztonságot és mindenekfölött röghözkötést is jelent: ha megvan az erős védelem, vajon ki akar majd tiszta szívvel és bátran újabb földeket hódítani? A jól védett erőd feladata a védelem, nem a terjeszkedés.

2010.
10.08.
14:42
2 hozzászólás

Még kitart az iWiW

Címkék: Facebook | közösségi oldal | iWiW


Néhány órával azt követően, hogy tegnap megírtam, hogy a Facebook utolérte az iWiW-et a magyar piacon, az Origo Adhouse közleményt adott ki "Az iWiW is nő" címmel. Erről úgy értesültem, hogy az iWiW vezetője Twitteren, majd a postomhoz írt kommentben is felhívta a figyelmemet arra, hogy az "iWiW látogatottsága folymatosan nő", és bár a növekedés mérsékeltebb, szerinte egy ilyen "szaturált" piacon nem is lehetséges már dinamikusan növekedni.

2010.
10.08.
09:40
0 hozzászólás

Történelmi pillanat: Utolérte a Facebook az iWiW-et

Címkék: Facebook | közösségi oldal | iWiW


Egy hónapja már lehetett látni, hogy közel van a helycsere időpontja. A Google Trends legfrissebb statisztikáiból pedig már az is kiderült, hogy tanévkezdésre megtörtént a történelmi fordulat: a Facebookot immár ugyanannyi magyar internetező használja napi rendszerességgel, mint az iWiW-et.

2010.
10.08.
09:09
0 hozzászólás

Rossz reklámokat adnak rossz felületeken

Címkék: reklám | konferencia


A változatosság kedvéért ma is voltam konferencián. Most viszont szigorúan online témában: VI. Mfor Marketing Konferencia - Hirdetők, médiumok, trendek - Merre tart az online reklámpiac? Bár megmondom őszintén, főleg az első fele érdekelt, és nem is tudtam sajnos csak az első szünetig maradni. De amit láttam, az érdekes volt.

2010.
10.07.
11:26
1 hozzászólás

Érkezik Androidra is a budapesti SmartCity

Címkék: Android


A Ponte.hu pár hónapja indította el a SmartCity iphone-os verzióját. A SmartCity egy Budapestre készült útvonaltervező alkalmazás. Nagyjából azt tudja, amit egy átlag navigációs szoftver, csak épp nem az autósoknak, hanem a tömegközlekedőknek segít megtervezni, hogy milyen útvonalon, milyen járatokkal érdemes eljutniuk A-ból B-be.

2010.
10.07.
08:34
0 hozzászólás

Fizetőeszköz lehet az iPhone

Címkék: Apple | iPhone


Máris itt vannak a legfrissebb pletykák az iPhone 5-ről, hiába, a gép zakatol tovább, nincs megállás, fel kell készülnünk a következő generációra.

2010.
10.06.
15:41
0 hozzászólás

Az információ evolúciója a közösségi médiában

Címkék: elektronikus kereskedelem


A Facebook-marketing növekvő gyorsasággal terjed a cégek körében, és sokan nem átallanak varázserőt tulajdonítani neki. A Facebook valóban csodálatos eszköz, de hatékony használata egészen újfajta gondolkodást igényel a marketing-szakemberektől. Az alábbi bejegyzésben, amely a Kamera Hungárián szeptember 24-én tartott előadásom szerkesztett változata, erről lesz szó.

2010.
10.06.
10:18
0 hozzászólás

Az Apple a hirdetők agyára megy

Címkék: Apple | Adidas


Az Adidas nem bírta tovább, és visszamondott egy 10 millió dolláros reklámszerződést az Apple-lel, ennyit költöttek volna el az iAd rendszeren keresztül. A pletykák szerint a visszalépés oka az volt, hogy a cég túlságosan bele akart szólni a reklámokba, már harmadszor dobták vissza a tervezetet, amikor a sportszergyártónál elfogyott a cérna.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

iPhone vagy Blackberry?

További villámkérdések  Szavazás állása

Online utazás

Egy vezető amerikai gazdasági portál előrejelzése szerint a 2009-es recesszió követően idén lendületes növekedés várható az online utazási irodák piacán, 2012-re már 7 százalékos gyarapodásra számítanak elemzőik. Megkérdeztük az itthoni nagyokat, mire számítanak az idei szezonban, hogyan vészelték át a tavalyi szűk esztendőt.

Robbanásszerű fejlődés előtt állnak a hazai online utazási portálok Robbanásszerű fejlődés előtt állnak a hazai online utazási portálok

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak