Vélemény

2010.
11.22.
14:15
0 hozzászólás

Sztárcsinálás Facebook módra

Címkék: Facebook | TV | X-Faktor


Király L. Norbertnek nagyjából a semmiből egy-két hónap alatt 115 000 követője lett a Facebook-on, az utolsó adás után néztem, több mint 15 000 ember csatlakozott az oldalához. Ha így halad hamarosan a legtöbb rajongóval rendelkező hazai előadó lesz. Ha jól csinálja, már ezzel a profillal egyedül képes lesz a karrierjét a műsor után tovább építeni.

2010.
11.16.
21:50
0 hozzászólás

Tippek a Facebookról való kitiltás elkerülésére

Címkék: közösségi oldal | Facebook


Történt ugye nemrég, hogy kitiltott a Facebook, deaktiválta a fiókomat. Ennek kapcsán elég sokat keresgéltem a neten, mit lehetne tenni, és bár végül a fiókom persze nem kaptam vissza, még egy válaszlevelet sem kaptam a reklamációimra, viszont találtam a neten sok hasznos tippet, amik betartásával talán Ti elkerülhetitek, hogy ugyanúgy járjatok, mint én.

2010.
11.16.
14:53
0 hozzászólás

Sikerre van ítélve a Facebook levelező rendszere

Címkék: Facebook | email


Te megbízol a Facebook-ban? Rá mered bízni a levelezésed? Vagy az jobb helyen vagy a Google-nél? Na, kb. ez volt az első reakció arra, hogy a Facebook "feltalálta" a Google wave-et, és a "véletlenül milliárdos" Zuckerberg bejelentette a Facebook legújabb fejlesztését.

2010.
11.15.
12:50
0 hozzászólás

Még meg kell találni a legjobb mobilplatformot

Címkék: mobilplatform


Egy kicsit érdemes rendbe szedni az mobil operációs platformok dinamikáját és növekedését. Mostanában több helyen is lehozta a média, hogy az Android lenyomta az iOS-t és az eladási számok elképesztően jól mutatnak. Valóban, ha az Android operációs rendszerrel szállított telefonokat nézzük, jól megy a platformnak, de szerintem ez finoman szólva is behomályosítása a lényegnek.

2010.
11.15.
08:53
1 hozzászólás

A Facebooknak a világ nem elég

Címkék: közösségi oldal | Facebook


Alig pár napja jött ki a Facebookról szóló film, ahonnan (akinek még nem volt világos) most megtudhatta, hogy Zuckerberg bizony ötletet lopott és elkezdte azt a projektet, amit ma Facebookként ismerünk. A dolog ezzel rendben is lenne, de tényleg a szemünk előtt valósul meg az, amit 1 éve a jóslatok mondtak, mégpedig azt, hogy “A Facebook lesz maga az internet".

2010.
11.11.
10:43
0 hozzászólás

Nem kattannak a display hirdetésekre

Címkék: banner | CEMP | hirdetés


A CEMP végre nyilvánosságra hozta azt a kutatást, amellyel azt szeretnék megmutatni, miért nem helyes az, ha a banner (display) megjelenést kattintás alapon vásároljuk.

2010.
11.09.
15:10
0 hozzászólás

Az RTL hagyja elúszni a YouTube-os nézettséget

Címkék: reklám | Kína | X-faktor


Hírekből, kis színesekből lehet tudni, hogy Kínában lopják a tévécsatornákat: engedély nélkül teszik azokat fel helyi kábeltévék a kínálatukba. És az ott akár azonnal milliós elérést jelent. De nemcsak az adást lopják, hanem a reklámokat is: a reklámblokkok helyén nem a lopott csatorna saját reklámja fut, hanem az adott kábelszolgáltató bekever helyi reklámokat. Így tehát a számára ingyen tartalomban futó reklámot adja el.

2010.
11.08.
10:01
0 hozzászólás

Az e-kereskedelem és a válságadó

Címkék: e-kereskedelem | válság


A válságadó parlamenti vitája előtt, az utolsó pillanatban került be az adózók körébe a csomagküldő, internetes kiskereskedelem (TEÁOR 4791), ami nem csak az e-kereskedelmet, hanem minden egyéb távértékesítést is magában foglal, de annak csak a kiskereskedelmi és aukciós (B2C és C2C) részét. Azóta több sajtóorgánum is megkeresett, hogy mit szólok ehhez. Most bővebben kifejtem, mit szólok.

2010.
11.07.
18:50
0 hozzászólás

Az AppStore legrosszabb programjai

Címkék: Apple | Apple store


Úgy vettem észre, az AppStore legrosszabb programjait egy helyen érdemes keresni. A leárazott programok között. Az Appshopper arra is képes, hogy az árcsökkenésen átesett appokat mutassa meg nekünk, és ki ne szeretné ezeket látni egy listán.

2010.
11.05.
13:42
3 hozzászólás

Úristen! Kicsaptak a Facebookról!

Címkék: Facebook | közösségi oldal


Nemrég sokkoló dolog történt velem, amiből levontam pár tanulságot, olyat is, amit talán másnak is érdemes átgondolni, ezért leírom. Az történt ugyanis, hogy a Facebook minden előzetes figyelmeztetés nélkül deaktiválta a fiókom. Ezzel együtt természetesen az én általam létrehozott Facebook oldalt is, és mindent, ami a nevemhez fűződött. A bejegyzés kicsit hosszú lett, döntsd el Te, hogy szerinted Veled megtörténhet-e ugyanez!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy Notebook?

További villámkérdések  Szavazás állása

Önkormányzat vs. internet

A GKIeNET magyarországi önkormányzatok körében 2008-ban készített kutatása alapján számítógéppel rendelkező önkormányzatok 67%-a rendelkezik saját honlappal. Olvassa el a teljes cikket!

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak