Vélemény

2010.
12.27.
10:00
0 hozzászólás

Karácsonyi appok

Címkék: app | iPhone


Karácsonykor több app is megjelent vagy frissült korábbi verziója. A bpMenetrendnek, a Miso-nak, és a Foursquare-nek kijött az androidos verziója, és megjelent a HVG iPad verziója. Nézzük, miben mások, mint eddig!

2010.
12.23.
08:33
0 hozzászólás

Hogyan fogunk hirdetni 2011-ben?

Címkék: hirdetés


Itt az év vége, és ilyenkor jönnek az unalmas és semmitmondó "ez történt 2010-ben" jelegű írások, és persze jönnek a még unalmasabb és még általánosabb "mi lesz 2011-ben" írások is. Hiszen, aki kicsit is a piacon van, az pontosan látja, mi történik: látja, mi volt az elmúlt 12 hónapban, és látja, mi várható az elkövetkező 4-6 hónapban. Ha nem így lenne, akkor már nem dolgozna itt: bukott volna annyit, hogy inkább elmegy napszámban kattintgatni valami tartalom-farmra.

2010.
12.22.
11:22
0 hozzászólás

Villantott a Facebook Places

Címkék: Facebook; Places


Valószínűleg hamarosan Magyarországon is elérhető lesz a Facebook Places, ugyanis rövid időre megjelent, majd eltűnt. Egyelőre nem tűnik úgy, hogy képes lesz megelőzni a Foursquare népszerűségét.

2010.
12.17.
12:15
2 hozzászólás

Segít-e az új felület a haldokló iWiW-en?

Címkék: iWiW | Facebook


Az iwiw-et az internettel foglalkozó környezetem temeti. Az iwiw mára nem hype-os, halott cucc, felejtős, ennyi volt, kapu becsuk, ágyő, viszlát, és kösz a halakat. Az iwiw helyett itt a Facebook, az a király, az a cool, az a jó, az kell nekünk, az a divat.

2010.
12.16.
16:22
0 hozzászólás

Mobilbannerek és mobilkattintás

Címkék: mobilbanner


Mobilban utazik a CEMP. Ezt mondhatjuk úgy is, hogy előre menekül, de nem hiszem, hogy ez lenne a szempont. Egész egyszerűen elkezdte a mobiltelefonos internethasználat elérni azt a méretet, ami már számít. Vagyis a 250-300 ezer darab körüli jelenlegi, és a várhatóan 500 ezer darab körüli jövő év elejei okostelefon penetráció iPhone és Android oprendszert használó okostelefon penetráció már generál akkora forgalmat, hogy érdemes legyen ezen eszközök lehetőségeikhez és igényeikhez fejleszteni.

2010.
12.15.
09:28
0 hozzászólás

A tehetségkutatóknak nem terep az internet

Címkék: Megasztár | X-Faktor | blog


Sokan a #megafaktor címkével jelölik a twitteren azokat a bejegyzéseket, amik az X Faktor és a Megasztár műsorokkal kapcsolatosak. Ez a két műsor mindenképpen az ősz slágere, és megmondom őszintén, még tavasszal úgy döntöttem, kivételesen végig is nézem mindkettőt. Ennek elsősorban nem szakmai okai vannak - egész egyszerűen gyarló módon érdekel -, de természetesen nem tudom nem szakmai szemmel is nézni.

2010.
12.13.
08:59
1 hozzászólás

Kit is öl meg a Facebook?

Címkék: Facebook | iWiW


Gondoltam, mivel hamarosan érkezik a újratervezett iWiW, érdemes egy kicsit foglalkozni a témával, hogy vajon mennyire támadja a Facebook, vajon csak beelőzi látogatottságban, vagy meg is öli. Az értékeléshez érdemes egy kicsit távolabbról nézni, vajon a hazai elérésben mennyit adnak le ezek a szolgáltatók, ki mit teljesített az utóbbi egy-két évben.

2010.
12.10.
10:06
0 hozzászólás

A Vatera.hu 10 éve

Címkék: Vatera


David Fincher a Facebook születéséről szóló filmjében érdekes mozzanat, amikor Mark Zuckerberg először találkozik a "fészbúkolj rám" kifejezéssel. Pontosan tudja, hogy ha a köznyelv egy márkanévből kifejezést alkot, az egyértelműen jelzi a márka sikerességét és elterjedtségét. A magyar nyelvben is találunk ilyen szavakat (pl. mirelite), de az internet-korszakban eddig talán csak egy ilyet született, ez pedig a "vaterázás".

2010.
12.09.
15:00
0 hozzászólás

Megjelentek a kínaiak az ekereskedelemben

Címkék: elektronikus kereskedelem |


Nem tudom ezzel találkozott-e már rajtam kívül más is, de én tegnap éreztem először azt, hogy Kína valódi nagyhatalom kezd lenni. A nagyhatalom arról ismerszik meg például, hogy nem csak a náluk gyártott termékek vannak a piacon, de Ők maguk is komoly szerepet töltenek be a helyi kereskedelemben, láthatóak a piacon, üzletileg erőteljesen jelen vannak.

2010.
12.09.
12:50
0 hozzászólás

Leáldozott az asztali klienseknek? TweetDeck helyett ChromeDeck?

Címkék: Chrome | Google | Twitter | TweetDeck


Most, hogy épp bemutatták a Google Chrome OS-t, lassan a TweetDeck is megy a felhőbe úgy tűnik. Nekem legalábbis nem tűnik véletlennek, hogy pont a Chrome OS bemutatójának napján mutatták be ők is - szinte órára pontosan, az éppen a Chrome-ra épülő szósöl kliens verziójukat (mely a 8-as Chrome által már támogatott Chrome Web App Store-ból tölthető le).

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Céges honlap vagy blog?

További villámkérdések  Szavazás állása

Menő a netes TV

Egyre többen néznek televíziót internetes platformon, ám messze még az idő, amikor a felhasználók minden tekintetben e verzió mellett teszik majd le voksukat. Az online tévézés ettől függetlenül máig kiaknázatlan reklámlehetőségeket rejt.

Az online tévénézők a jelenleginél több reklámot is eltűrnének Az online tévénézők a jelenleginél több reklámot is eltűrnének

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak