Vélemény

2010.
05.26.
11:25
0 hozzászólás

Nem jó csak a Google-től függni

Címkék: Google | hirdetés | látogatás


A több lábon állás egy vállalkozás számára kiemelten fontos dolog. Minél több megrendelőnk van, minél több helyről jön a bevétel, annál kisebb az olyan kockázat, amit nem tudunk elhárítani. Ha az általunk gyártott terméket csak egy cég veszi meg, és az a cég megszűnik, akkor nem tudjuk eladni, nem tudunk megélni. Nem jó az, ha ennyire függünk valamitől.

2010.
04.23.
14:04
0 hozzászólás

Webáruház készítés szolgáltatói szemmel

Címkék: Webshop


Egyre többször találkozom olyan ügyfelekkel, akik meglepődnek azon, hogy mi milyen szisztémával dolgozunk. Pedig véleményem szerint nincsen benne semmi különös, és így kellene mindenkinek hozzáállni az informatikai fejlesztésekhez. Valamiért azonban azt látom, hogy a piacon a következő szemlélet uralkodik...

2010.
04.09.
11:03
0 hozzászólás

Webáruházi tévhitek - I.

Címkék: szerzői jog | webshop | jog


A Discovery Chanel-nek van egy MythBusters c. műsora, amiben tévhiteket rombolnak le... azt hiszem, valami hasonlóra törekszem én is. (Egy kicsit kevesebb effekttel.)

2010.
04.08.
14:20
0 hozzászólás

Közösségi oldalakra épített adathalászat

Címkék: közösségi oldal | adathalász |


Adathalászat. No igen. Ez az a veszély, ami leginkább fenyegeti azokat, akik felelőtlenül viselkednek az interneten. Ha nem vigyázunk az adatokra, akkor azzal bizony visszaélhetnek. Ál iwiw és ál Facebook.

2010.
04.08.
14:05
5 hozzászólás

Tényleg minden cégnek ott kell lennie a Facebook-on?

Címkék: Facebook | internet | vállalkozás


Most van az a kegyelmi pillanat a Facebook-on, amikor egy-egy kicsit is értelmes oldalhoz napok alatt rengetegen kapcsolódnak. Ahogy ömlenek be a magyarok a Facebook-ba, úgy fedezik azt fel, és még jó sokáig meg is lesz az újdonság varázsa.

2010.
04.08.
13:55
0 hozzászólás

Tisztázzuk: Mire jó a landing page?

Címkék: Landing page | Google Awards


Landing page-nek hívják, magyarul érkezési oldal. Az az oldal, ahova a hirdetésre történő kattintás után megérkezik az érdeklődő. Mert leszállóhely kell.

2010.
04.08.
13:22
1 hozzászólás

Overload - internetes kommunikációs cunami

Címkék: Berényi Konrád


A netes kommunikáció egyidejű valami. Míg az eddig megszokott kommunikációs formák többé-kevésbé lineárisan voltak csak elérhetőek, addig az interneten egyszerre zúdul ránk az információ.

2010.
04.08.
13:12
0 hozzászólás

NRC: Az elitből kerülnek ki az ötvenes netezők

Címkék: internet |


Az NRC készített egy nagyon érdekes felmérést arról, mit is csinálnak az interneten az 50 évnél idősebbek. Mivel 3,6 millió emberről van szó, így semmiképpen nem mehetünk el a kutatás mellett: a hazai lakosság harmadáról van szó!

2010.
04.08.
13:10
0 hozzászólás

A közösségi média kapcsolatrendszere - Buborékban élünk

Címkék: Facebook | Twitter | Turul csirip | iWiW


A közösségi média kapcsolatrendszere sok esetben buborék jelleggel működik. Ez a buborék elsősorban a Twitteren figyelhető meg, de nagyon hasonlót tapasztalunk a Facebookon vagy akár az iwiw-en is. De mit értek én buborék alatt?

2010.
04.08.
10:09
0 hozzászólás

Milyen csapat kell az elektronikus szolgáltatásnyújtáshoz?

Címkék: elektronikus ügyintézés | HR


Az online üzletet, e-ügyintézést, e-kereskedelmet támogató szoftveres megoldások esetén megváltozik a vállalati környezet. A hagyományos működés esetén az ügyfélfolyamatok a vállalat által jól kontrollálható fizikai környezetben zajlanak. Azaz: a vállalat rendezi be az üzletet, ahova a vásárló betér, alakítja ki az ügyfélteret, legyen az APEH vagy áramszolgáltatói ügyfélszolgálat, esetleg orvosi rendelő, ügyvédi váró, üzleti tanácsadó tárgyalója.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

iWiW vagy myVip?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kétmilliós netbankos körkérdés

Jóval kétmillió fölött jár már az internetbanki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek száma. Megnéztük, a kutatások szerint kikről is van szó, és összevetettük az adatokat a bankoktól kapott információkkal. Kiderült, hogy az összképet erősen árnyalják az egyes bankok közti különbségek.

Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat? Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak