Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
12.23.
13:00
0 hozzászólás

A YouTube fizet a jó videókért

Címkék: YouTube | videómegosztó


A YouTube sikeresen zárta az évet, adataik alapján sok millió órányi videót töltöttek fel 2010-ben az oldalra. Azonban nem csak a mennyiség, hanem a minőség is fontos a vállalatnak, ezért anyagilag is támogatják a legjobb tartalmat készítő partnereket.

2010.
09.17.
14:58
0 hozzászólás

Közösségi média tények és trendek

Címkék: közösségi oldal | blog | videómegosztó


Volt szerencsém részt venni A jövő médiája konferencián, ahol az alábbiakat próbáltam 25 percbe belesűríteni. A közösségi média… NAGY, itthon elsősorban az alábbi három területen: közösségi oldalak, videómegosztók és blogok.

2010.
05.17.
17:04
0 hozzászólás

YouTube: 5 év, 2 milliárd néző naponta

Címkék: Google | YouTube | videómegosztó


Ötödik születésnapját ünnepli a világ vezető videomegosztója, a YouTube. A Google által 2006-ban felvásárolt szolgáltatás a “My YouTube Story" projekttel vonja be az ünneplésbe a közösséget. A Google anno 1,65 milliárd dollárt (347 milliárd Forint) fizetett érte és igen jó vásárt csinált: a YouTube a világ harmadik leglátogatottabb weboldala.

2010.
04.02.
13:40
0 hozzászólás

Szükségszerű volt a YouTube átalakítása

Címkék: Google | YouTube | videómegosztó


Március végére a Google birtokában lévő YouTube elérte, hogy egy perc alatt 24 órányi anyagot tölthessenek fel rá a felhasználók. Az adathalmaz felett elhatalmasodó káosz elkerülése érdekében ma átalakította a kezelőfelületét, és változtatott a megjelenésén.

Hírlevélre feliratkozás

Biciklivel vagy autóval?

További villámkérdések  Szavazás állása

Magyar fejlesztés az e-vámügy

Június közepe óta létezik egyablakos, elektronikus vámügyintézés Magyarországon, amitől az ügyintézés felgyorsulását és leegyszerűsödését várják, kisebb költségért. A magyar fejlesztés egyedi, sehol ennyi hatóságot nem hangoltak össze az EU projektjében. Szántó Tamást, a Pénzügyminisztérium Informatikai Szolgáltató Központ elnökhelyettesét kérdeztük az új rendszerről.

Egyedi magyar fejlesztés az e-vámügyintézés Egyedi magyar fejlesztés az e-vámügyintézés

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak