Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 9 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
10.03.
23:35
0 hozzászólás

Új megoldás és meghekkelt oldal jellemezte az online médiát a választásokon

Címkék: önkormányzati választás 2010


A 2010-es önkormányzati választásokat a vezető oldalak a tőlük megszokott módon kezelték, az Index bulváros látványos közvetítése mellett az [origo] kissé elmaradottnak tűnt. A HVG viszont tudott újat mutatni, személyre szabható eredményfigyelő szolgáltatással segítette az olvasók tájékozódását. Mindeközben közel egy órán keresztül szinte elérhetetlen volt a választás.hu, meghekkelték a hivatalos oldalt.

2010.
04.26.
11:14
0 hozzászólás

Választás 2010: Átlagosan 30 százalékkal esett a netes érdeklődés

Címkék: választás 2010 | Látogatottsági statisztika


A 2010-es választások második fordulós adatainak tükrében elmondhatjuk, hogy nemcsak az urnák előtt álltak kevesen, a netes érdeklődés is jóval alul maradt az első fordulós értékekhez képest. Az első három helyezett - nem meglepő módon - az Index címlapja, az Origo címlapja és a Blog.hu lett.

2010.
04.16.
14:01
0 hozzászólás

Csendcsőd

Címkék: digibiz blog | választás 2010


Míg élek, nem felejtem a különös jelenetet: a nemzetközi elismertségnek örvendő jogtudor, amúgy az Országos Választási Bizottság elnökhelyettese, ülve hasal az asztalon, hogy a lehető közelebb tolja deresedő fejét az orrától uszkve 30 centire lévő talpas konferencia-mikrofonhoz. Nem húzza maga elé az eszközt, pedig csupán egyetlen mozdulat volna. És nincs, aki odahajolna, hogy megtegye helyette.

2010.
04.14.
14:03
0 hozzászólás

Történelmi látogatottsági rekordok születtek a választások hétvégéjén

Címkék: Webaudit | Látogatottsági statisztika | választás 2010


A 2010-es országgyűlési választás napján a magyar internet történetében a hétvégi látogatók száma először lépte át a 3 milliót. Ezt a rekordot másnap egy újabb követte, a Medián webAUDIT több mint 3,7 millió hazai látogatót mért az első fordulót követő hétfőn. Új látogatottsági csúcsot könyvelhetett el a három vezető tartalomszolgáltató is - derül ki a Medián webAUDIT digibiz.hu-nak készített összesítéséből.

2010.
04.13.
08:28
0 hozzászólás

E-voks: leghamarabb 4 év múlva

Címkék: elektronikus voksolás | elektronikus ügyintézés | elektronikus aláírás | választás 2010


Kizárólagossá ugyan nem tehető az e-voksolás, viszont a külföldről voksolók és az igazolással szavazók a sorban állást biztosan elkerülhetnék, ha 2014-ben már elektronikusan adhatnák le szavazataikat. Ehhez azonban már most ki kellene alakítani a rendszert, állítják szakértők.

2010.
04.12.
10:35
0 hozzászólás

A hazai website-ok forgalma a választások estéjén

Címkék: választás 2010 | Látogatottsági statisztika


A tegnap esti sajátságos kampánycsend-hosszabbítás a website-ok látogatottságára is alaposan kihatott, hiszen nem volt lehetőségük folyamatosan publikálni a választási részeredményeket. A Medián webAUDIT mérése szerint ennek ellenére a szokásosnál kétszer-háromszor több látogató kereste fel az esti órákban a hazai híroldalakat, abban bízva, hogy valami kézzel fogható eredményhez juthat. A vezető oldalakkal ellentétben a blogok összeomlottak.

2010.
04.11.
23:35
0 hozzászólás

2010 Országgyűlési választások: Bírták a terhelést a portálok

Címkék: választás 2010 | Látogatottsági statisztika


Az idei választási hajrát hivatalosan minden vezető hírportál bírta szusszal. Konzultáltunk a mérőszámok ismerőivel, hétfőn reggel közöljük az összesített adatokat.

2010.
03.31.
11:55
0 hozzászólás

Megnéztük, hogy lehet-e világhálóval választópolgárt fogni

Címkék: politika | választási kampány | online marketing | iWiW | választás 2010


Az amúgy is visszafogott 2010-es kampány alatt a pártok alig használják ki a netes jelenlétben, online korteskedésben rejlő lehetőségeket. Melyek volnának ezek a lehetőségek, és mi az oka a keskeny sávú politikai elérésnek Magyarországon? A politikai szándékokra nem, a világhálót használó kampánystratégiákra viszont kíváncsiak vagyunk.

2010.
02.23.
15:30
0 hozzászólás

Politika a közösségi imidzsépítés aranykorában

Címkék: közösségi oldal | Facebook | iWiW | választás 2010


Elemzések szerint ugyan az idei választásokat az amerikaival ellentétben nem az internetes közösségi oldalakon való pártjelenlét fogja eldönteni, az tény, hogy itthon is egyre több politikus vesz részt a netes közösségi média lehetőségeinek kiaknázásában. A felzárkózás azonban még várat magára, ezt bizonyítja az is, hogy Barack Obamának a mai napig több követője van az iWiW-en, mint az MSZP-nek.

Hírlevélre feliratkozás

Farmville vagy MaffiaWars?

További villámkérdések  Szavazás állása

Online pókerezik?

Idén májustól szigorodott a pókertermekre vonatkozó szabályozás, ami miatt szűkülnek a játéklehetőségek, már ami az élő játékot illeti. Megnéztük, mennyiben hajtja ez az online póker malmára a vizet.

Egymillió eurós rake-et hagyunk az illegális online pókertermekben Egymillió eurós rake-et hagyunk az illegális online pókertermekben

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak