Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a digibiz.hu oldalon

2011.
03.31.
10:22
0 hozzászólás

Az online média nem öli meg a tévés hirdetések piacát

Címkék: online | média | televízió | hirdetés


A digitális hirdetési piac növekedése már nem lesz a televíziós reklámok kárára. Az Egyesült Államok vezető médiuma folytatja lassú kilábalását a válságot követő nehéz időszakból.

2011.
01.17.
11:19
0 hozzászólás

A fiataloknál már az internet a fő hírforrás

Címkék: internet | televízió | online hirdetés


Tavaly először az internet elsődleges hírforrássá lépett elő a fiatalok körében. Ennek ellenére a televízió az összes korcsoportot vizsgálva még mindig tartja az első helyét. Angliában már 2009-ben többet költöttek az internetes reklámokra, mint a televíziósra. 2010-ben pedig a tengerentúlon rekordot döntöttek az online hirdetések, és idén megelőzheti a printet.

2010.
11.12.
09:16
0 hozzászólás

Nincs esélye a tévének az internet nélkül

Címkék: internet | televízió | GFK


A tévé megöli a mozit - mondták évtizedekkel ezelőtt pesszimistább filmesek. A filmszínházak ezzel szemben belenevettek a halál arcába. Ha nem is virulnak úgy, mint a "tévékorszak" előtt, de a mozi bebizonyította, hogy képes a megújulásra. Manapság a televíziónak van félnivalója. A számítógép már több csatát megnyert, az azonban még nem dőlt el, hogy a háborút ki nyeri.

2010.
09.21.
10:24
0 hozzászólás

Lássuk be: a hazai celebvilág végtelenül megfáradt

Címkék: kereskedelmi televízió | online


Miközben olyan kultúráért felelős minisztert kaptunk, hogy azt megemlegetjük, valahogy olyan érzésem van, nem veszik a lapot a nagy kereskedelmi tévék: nekik újra Mohács kell.

2010.
07.13.
15:31
0 hozzászólás

Közelít a net a tévéhez

Címkék: internet | televízió | felmérés


Átlagosan a magyar emberek napi több, mint 4 órát nézik a televíziót, ezzel a világ élvonalát erősítve tévézésben. Ám egy 2009 novembere és 2010 januárja közt végezett Ipsos online felmérésből az is kiderül, hogy egy magyar átlagosan napi 3,5 órát netezik, és ezen felhasználók kétharmada már több időt tölt az interneten, mint amennyit a tévé előtt ül. A kutatás azt mutatja: világszerte veszít hatalmából a televízió.

2010.
06.09.
15:50
0 hozzászólás

A foci VB rásegít a digitális televíziózásra

Címkék: Foci VB 2010 | digitális televízió | NHH


A 2010-es foci VB közeledtével egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik nagy felbontású digitális műsort adó tévék iránt. Az NHH legújabb jelentése szerint 15 ezerrel nőt az elmúlt hónapban a digitális élményben részesülni vágyók tábora, és ezt támasztják alá a nagyobb hazai elektronikai árházak eladási statisztikái is.

Hírlevélre feliratkozás

Céges honlap vagy blog?

További villámkérdések  Szavazás állása

Akcióban a szezonális termékek

A webáruházak többsége nem készül külön akcióval a nyárra, inkább az őszi és téli időszakhoz hasonlóan a szezonális termékeket kínálják kedvezménnyel. Az internetes üzletek a válság miatt nem változtattak az árazási szokásaikon, azonban így is növelték vásárlóik számát.

Nyári akciók nélkül is bővülnek a webshopok Nyári akciók nélkül is bővülnek a webshopok

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak