Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 53 találat van a digibiz.hu oldalon

2011.
01.18.
13:40
0 hozzászólás

A kétmilliárd internetező nagyrésze ázsiai

Címkék: internet | statisztika


A Pingdom statisztikái szerint a kétmmilliárd internetező földlakó 255 millió weboldalt böngész. Míg az internetezők nagyrésze ázsiai, a weboldalak legnagyobb része .com végződésű. Statisztikák az internetről.

2010.
12.09.
10:02
0 hozzászólás

A flash-sales oldalak felvirágoztatják az e-kereskedelmet

Címkék: flesh-sales | statisztika | e-kereskedelem


Az úgynevezett flash-sales oldalak olcsó, de márkás termékeket kínálnak. A gazdasági válság sem fogott ki rajtuk, és idén megduplázták felhasználóik számát. Túlnyomórészt ezeket is nők használják, csakúgy mint általánosságban az online vásárlási lehetőségeket.

2010.
12.08.
12:14
0 hozzászólás

KSH: 15 netszolgáltató uralja a piacot

Címkék: KSH | mobiltelefon | statisztika | internet


Csökken a mobiltelefon-előfizetések száma, a KSH szerint lassan telítődik a piac. Ráadásul költségtakarékossági okból egyre kevesebben cserélik le a készüléküket. Az internet előfizetések száma viszont továbbra is nő, főleg a mobilinterneté, ami 53 százalékos növekedést produkált.

2010.
11.16.
14:10
0 hozzászólás

Angelina Jolie erősebb a belpolitikánál

Címkék: Webaudit | Látogatottsági statisztika


November második hetében, az őszi szünet végével ismét elkezdte érdekelni az olvasókat a hazai közélet. Az ötven legolvasottabb online cikk között minden ötödik a hazai politika történéseivel foglalkozott - derül ki abból az összesítőből, amit a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
11.09.
12:52
0 hozzászólás

Politikáról erotikára váltottak az olvasók

Címkék: Webaudit | Látogatottsági statisztika


November első hetében nem érdekelte az olvasókat a politika, az őszi szünettel együtt a könnyedebb hírek ideje is eljött. Mindössze egyetlen politikai témájú cikknek sikerült bekerülnie a legolvasottabb huszonöt közé - derül ki abból az összesítőből, amit a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
11.03.
12:20
0 hozzászólás

Bochkor Gábor érdekesebb az adózásnál

Címkék: Webaudit | Látogatottsági statisztika


Október utolsó hetében Bochkor Gábor került a online bulvár média középpontjába. A rádiós műsorvezető életén kívül a tehetségkutató műsorok szereplőire is kíváncsiak voltak a netezők - derül ki abból az összesítőből, amit a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
10.26.
11:38
0 hozzászólás

Brad Pitt érdekesebb mint a katasztrófa

Címkék: Webaudit | Látogatottsági statisztika


Orbán Viktor politikája, és a vörösiszap-katasztrófa után ismét a bulvár cikkek kerültek a figyelem középpontjába. Elsősorban a kereskedelmi csatornák tehetségkutató műsoraival kapcsolatos hírekre voltak kíváncsiak az online magazinok olvasói; a top 50-es lista új szereplői a Jolie-Pitt páros lett - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
10.20.
11:38
0 hozzászólás

14 millió felett az idei rekord

Címkék: Webaudit | Látogatottsági statisztika |


A Statisztikai Világnap alkalmából mi is elkészítettük házi elemzésünket az elmúlt két év látogatottsági statisztikáiról. Idén áprilisban született meg a rekord, a választásoknak köszönhetően a látogatások száma kétszer is meghaladta a 14 milliót. Az idei és a tavalyi látogatás adatokat a Medián Webaudit számai alapján elemeztük.

2010.
10.19.
12:19
0 hozzászólás

Orbán leszoktatja a népet a bulvárról

Címkék: Webaudit | Látogatottsági statisztika |


Az Orbán Viktor miniszterelnök akciótervének várható következményeivel foglalkozó cikkek miatt a bulvár hírek újabb fekete hetet zártak, az iszap-katasztrófával kapcsolatos fejlemények még mindig foglalkoztatják a netezőket - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
10.13.
11:38
0 hozzászólás

Friss és gyász, a szeptember kedvenc szavai

Címkék: Látogatottsági statisztika |


A csúnya szeptember eleji idő gyors növekedésre kényszerítette a nyáron némi csökkenésnek indult internetes forgalmat. A hirkereso.hu szeptemberi statisztikából kiderül, hogy a címek félrevezetési faktora megsokszorozódott az utóbbi időben, az olvasók pedig még mindig bedőlnek ennek.

|« első « előző 12 3 4 5 6 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Origo vagy Index?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kétmilliós netbankos körkérdés

Jóval kétmillió fölött jár már az internetbanki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek száma. Megnéztük, a kutatások szerint kikről is van szó, és összevetettük az adatokat a bankoktól kapott információkkal. Kiderült, hogy az összképet erősen árnyalják az egyes bankok közti különbségek.

Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat? Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak