Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 13 találat van a digibiz.hu oldalon

2012.
03.18.
17:47
0 hozzászólás

Idén tovább stagnál az online hirdetési piac?

Címkék: online marketing


A tavalyi évben az online költések alig növekedtek, mert a szűkülő piacon a televíziók jelentősen csökkentették a hirdetések árát. A megkérdezett szakemberek szerint az idei évet a mobilos tartalmak és a menetrendszerűen bekövetkező sportesemények menthetik meg. A nemzetközi trendek azt mutatják, hogy a hirdetők egyre inkább a közösségi hálózatokban költik el az online hirdetésre szánt forrásaikat. Nem látszik, hogy itthon meg lenne a válasz kihívásra.

2010.
12.28.
09:55
0 hozzászólás

Csodát nem árusítunk...

Címkék: online marketing | online reklám


Bár az online marketing, az online reklám nagyon hatékony és nagyon sikeres megoldás tud lenni, de önmagában csodára nem képes. Ha a reklámozott termék vagy szolgáltatás nem jó, ha nem versenyképes, akkor hiába csinálunk mi nagyon jó kampányt, hiába célzunk és hiába vagyunk tapasztaltak, egész egyszerűen nem fog működni a dolog.

2010.
12.01.
11:11
0 hozzászólás

"Sosem akartuk kiütni a másikat" - interjú Somogyi Péterrel és Gazsó Gáborral, a hazai online marketing "őstandemjével"

Címkék: online hirdetés | online Marketing | interjú


Somogyi Péter Pál és Gazsó Gábor párosa unikumnak számít a honi médiaiparban: 10 éve dolgoznak együtt az online hirdetési piacon, az Origo kereskedelmi részlegénél eltöltött hosszú éveket követően közös tanácsadói céget alapítottak, és az EvoMediahoz is tandemben csatlakoztak. A szakemberek a hirdetési felületek árának további csökkenését prognosztizálják, és nem hisznek a fizetős tartalomban.

2010.
09.02.
09:16
0 hozzászólás

Nem lehet védekezni a klónmarketing ellen

Címkék: online marketing | közösségi oldal


Nem kevés olyan piac van, ahol sok kisebb szereplő versenyzik egymással. Ezek jellemzően kisvállalkozások, egyenként néhány tíz, max. 100 millió körüli éves forgalommal. A teljes piac tehát sok ilyen cégből "áll össze". Több ilyen területet is ismerek, dolgoztam már sok olyan cégnek, akik ebből a mezőnyből szeretnének a marketing segítségével is kiemelkedni.

2010.
08.05.
13:42
0 hozzászólás

2011 az SMO éve lesz

Címkék: Közösségi oldal | online marketing | SEO


Az Amerikai Marketing Szövetség kutatása alapján a tengerentúli nagyvállalatok jövőre már jelentősen növelik éves marketing-költségvetéseiket. A következő öt évben, a teljes évi büdzsék 17,7 százalékéig dagadhat a közösségi médiára fordított összegek aránya.

2010.
08.02.
13:37
0 hozzászólás

A politika és a foci rázta fel a reklámpiacot

Címkék: Saleshouse | online marketing | reklámköltés


Egyre több látogató számára mind több reklámot helyeznek el a hirdetők az interneten. Az online szelet változatlanul növekszik, a tavaszi országgyűlési választások és a foci-vébé nagy lökést adtak az elmúlt félév hirdetői kedvének. Sales house-okat kérdeztünk az online reklámpiac második negyedéves alakulásáról.

2010.
07.08.
12:49
0 hozzászólás

Netes varázsszavak: mire keresnek a legtöbben?

Címkék: online marketing


Márkanévként keresőszónak lenni, és úgy bekerülni a kategória 10 legkeresettebbje közé bizony keveseknek sikerül. Ráadásul a befutók közt egészen meglepőek is vannak, vezető helyen van az OTP, a Vatera, a download kifejezés és a menetrend szó. Megnéztük, 2004-től napjainkig melyek a legnépszerűbb Google keresőszavak, és azt is, hogy kinél lóg ki a lóláb.

2010.
07.05.
17:05
0 hozzászólás

Céges Facebook csoportok toplistája

Címkék: Facebook | online marketing


Az Ignite közösségi médiára specializálódott ügynökség másodszor tette közzé a legkedveltebb céges Facebook adatlapok toplistáját. A 2009 decemberében készített első felméréshez képest az első öt helyezett névsora nem változott, ám a pozícióért egyre nagyobb tábort kell felmutatni.

2010.
04.21.
14:25
0 hozzászólás

A közösségi oldalak húzzák idén az online reklámköltéseket

Címkék: online marketing | saleshouse | IAB | negyedéves jelentés


A digibiz.hu megkísérelte előrevetíteni az idén várható online értékesítések alakulását és a várható költéseket. Az általunk megkeresett nagyobb sales house-ok és kiadók, valamint a ma közzétett Magyar Médiaindex felmérés szerint, 2010 második negyedévében nő az internet reklámbevétele - a tavalyi év hasonló időszakához viszonyítva. Amerikában rekord év volt a 2009-es év.

2010.
04.20.
16:46
0 hozzászólás

Újraosztják a twitteres azonosítókat - jól járhatnak a cégek

Címkék: Twitter | közösségi oldal | online marketing


Akik a Twitter beindulásakor későn kaptak észbe és lecsúsztak a kívánt azonosítójukról, most talán fellélegezhetnek, amennyiben az elfoglalt mikroblogot régóta nem használta tulajdonosa. A közeljövőben ugyanis minden fél évnél régebb óta nem használt accountot törölni készül a szolgáltató, így aki résen van, most megszerezheti, amiről anno lekésett.

|« első « előző 12 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Twitter vagy Buzz?

További villámkérdések  Szavazás állása

Nők a neten

Az Ipsos-Gemius SA adatai szerint a legmagasabb arányban a Barátikör.com közösségi oldalon vannak jelen a hölgyek 55,16%-kal, míg a Facebook-on a magyar felhasználók 53%-a nő.

A nők és az internet kapcsolata A nők és az internet kapcsolata

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak