Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 8 találat van a digibiz.hu oldalon

2011.
04.12.
09:01
0 hozzászólás

58 millió mobilnetező

Címkék: mobilinternet


Az egész világon egyre elfogadottabbá válik az okostelefonok használata, és ezzel együtt növekszik az érdeklődés a mobilinternet iránt.

2011.
03.25.
15:21
0 hozzászólás

Tovább terjed a mobilnet használata hazánkban

Címkék: mobilinternet


Február hónapban közel 1 millió 350 ezerre nőtt Magyarországon a mobilinternet-előfizetések száma, míg a teljes előfizetői táboron belül az aktív ügyfelek száma az előző havi 1 millió 17 ezerről februárban 1 millió 36 ezerre emelkedett.

2010.
12.22.
19:39
0 hozzászólás

A nap IT hírei röviden

Címkék: iWiW | Facebook | Microsoft | Windows | mobilinternet


Meg nem nevezett források szerint a Microsoft táblagépekre szánt Windowst fejleszt, a Windows Phone 7 eladási adatairól viszont titkolóznak. Az okostelefonok jól fogynak mostanában, hiszen egy hazai statisztika szerint egyre többen mobilneteznek.

2010.
10.06.
14:02
0 hozzászólás

Megtorpant a frekvencia eladás

Címkék: frekvencia | mobilinternet


Az illetékes minisztérium még nem kezdte el a 450 és a 900-as frekvenciák értékesítését, noha a kormány már a távközlési cégeket sújtó pótadó kivetésén gondolkodik. Lehet, hogy a lassúságnak a távközlési cégek látják majd kárát.

2010.
10.05.
18:24
0 hozzászólás

Egyre több otthonülő választ mobilnetet

Címkék: Telenor | Szonda Ipsos | mobilinternet


Egyre több ember választja otthoni használatra a mobilinternet, mert megbízhatónak és megfelelően gyorsnak tartják azt. Ezzel azonban épp a legfontosabb funkcióját veszíti el: a mobilitást.

2010.
10.01.
10:28
0 hozzászólás

Hasít a mobilnet a Belvárosban

Címkék: T-Mobile | Telenor | LTE | mobilinternet


Valóban jól működik a főváros több pontján tesztelt 4. generációs mobilhálózat, a T-Mobile és az Ericsson által kiépített LTE-rendszerrel hasít a mobilnet. A héten a Telenor is felvette a kesztyűt, bár a cég hálózatfejlesztésének gyakorlati haszna csak évek múlva lesz érezhető.

2010.
09.28.
15:29
0 hozzászólás

Kétszázmillió euróért fejleszti hálózatát a Telenor

Címkék: Telenor | mobilinternet


Kétszázmillió euró értékben cserélné és fejlesztené hálózatát a Telenor, de a cég szerint egy negyedik generációs hálózat bekapcsolásához szükséges lenne a megfelelő eszközökre és szabályozásokra.

2010.
07.22.
13:36
0 hozzászólás

Esős időben nem megy a mobilnet

Címkék: mobilinternet | előfizetés | forgalom


A Nemzeti Hírközlési Hatóság adatai szerint az ítéletidővel tűzdelt júniusban ugyan nőtt a mobilinternet-előfizetők száma, de ehhez képest az adatforgalom majdnem a felére csökkent. Ennek egyik magyarázata az lehet, hogy a felhasználók tízezer forintjai bánhatják, ha nem optimálisan használják a mobilnetet, így inkább nem kockáztatnak.

Hírlevélre feliratkozás

Facebook csoport vagy céges honlap?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak