Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 55 találat van a digibiz.hu oldalon

2011.
01.04.
19:35
0 hozzászólás

Máris megdőlt a tavalyi látogatottsági rekord

Címkék: látogatottság


A tavalyi évben novemberben következett be a látogatottsági csúcs, amely idén január 3-án már meg is dőlt. Az évek óta tartó tendencia azt jelenti, hogy folytatódhat az éves szinten 6%-os látogatószám bővülés.

2011.
01.04.
09:35
0 hozzászólás

A Facebook átvette a Google helyét

Címkék: Facebook | Google | iWiW | látogatottság


A történelmi fordulópont hazánkban már tavaly októberben bekövetkezett, amikor a Facebook leelőzte az iWiW-et, majd egy felmérés szerint a Yahoo-t is. Most pedig a Google lett a cél, sőt egy kutató cég adatai szerint tavaly több volt az egyedi látogatóik száma, mint a kereső óriásnak.

2010.
12.31.
16:20
0 hozzászólás

Eltűnt 50 millió oldalletöltés a magyar piacról

Címkék: látogatottság


Az év utolsó napja remek lehetőség az év online eseményeinek az értékelésére, ha valaki a magyar tartalom piacról szeretne képet alkotni még mindig a Medián Webauditja a legjobb kiinduló pont erre, én is így tettem. Az eredmények aggasztóak.

2010.
12.28.
11:32
0 hozzászólás

Tart a Facebooktól a Yahoo

Címkék: Yahoo | Facebook | látogatottság


Egy felmérés szerint a Facebook maga mögé utasította a Yahoo-t, és így a harmadik legnagyobb weboldal lett a világon. Amerikában viszont fordított a helyzet, mert ott a Facebook a negyedik, míg a Yahoo az első. Annyi azonban biztos, hogy jelenleg a Yahoo legveszélyesebb riválisa a közösségi oldal.

2010.
12.22.
12:17
0 hozzászólás

Látogatottsági rekordot hozott a november

Címkék: internet | látogatottság | felmérés | Webaudit


Sokáig úgy tűnt, hogy az áprilisi országgyűlési választások generálta érdeklődés megdönthetetlen lesz az interneten, de novemberben mégis sikerült felülmúlni a tavaszi látogatottsági rekord.

2010.
11.16.
14:10
0 hozzászólás

Angelina Jolie erősebb a belpolitikánál

Címkék: Webaudit | Látogatottsági statisztika


November második hetében, az őszi szünet végével ismét elkezdte érdekelni az olvasókat a hazai közélet. Az ötven legolvasottabb online cikk között minden ötödik a hazai politika történéseivel foglalkozott - derül ki abból az összesítőből, amit a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
11.09.
12:52
0 hozzászólás

Politikáról erotikára váltottak az olvasók

Címkék: Webaudit | Látogatottsági statisztika


November első hetében nem érdekelte az olvasókat a politika, az őszi szünettel együtt a könnyedebb hírek ideje is eljött. Mindössze egyetlen politikai témájú cikknek sikerült bekerülnie a legolvasottabb huszonöt közé - derül ki abból az összesítőből, amit a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
11.03.
12:20
0 hozzászólás

Bochkor Gábor érdekesebb az adózásnál

Címkék: Webaudit | Látogatottsági statisztika


Október utolsó hetében Bochkor Gábor került a online bulvár média középpontjába. A rádiós műsorvezető életén kívül a tehetségkutató műsorok szereplőire is kíváncsiak voltak a netezők - derül ki abból az összesítőből, amit a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
10.26.
11:38
0 hozzászólás

Brad Pitt érdekesebb mint a katasztrófa

Címkék: Webaudit | Látogatottsági statisztika


Orbán Viktor politikája, és a vörösiszap-katasztrófa után ismét a bulvár cikkek kerültek a figyelem középpontjába. Elsősorban a kereskedelmi csatornák tehetségkutató műsoraival kapcsolatos hírekre voltak kíváncsiak az online magazinok olvasói; a top 50-es lista új szereplői a Jolie-Pitt páros lett - derül ki abból az összesítésből, amelyet a digibiz.hu számára készített a Medián Webaudit.

2010.
10.20.
11:38
0 hozzászólás

14 millió felett az idei rekord

Címkék: Webaudit | Látogatottsági statisztika |


A Statisztikai Világnap alkalmából mi is elkészítettük házi elemzésünket az elmúlt két év látogatottsági statisztikáiról. Idén áprilisban született meg a rekord, a választásoknak köszönhetően a látogatások száma kétszer is meghaladta a 14 milliót. Az idei és a tavalyi látogatás adatokat a Medián Webaudit számai alapján elemeztük.

|« első « előző 12 3 4 5 6 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Kindle vagy iPAD?

További villámkérdések  Szavazás állása

Nagyító alatt a televíziós weboldalak

A hazai tévés weboldalak piacán a kereskedelmi tévék a tartalomszolgáltatás terén még gyerekcipőben járnak, de a közösségi megoldásokban rejlő lehetőségeket egyre inkább igyekeznek kihasználni. Az MTV.hu mindkét fronton jó példát állít, közösségi szinten a dél-afrikai vébével vettek friss lendületet. Üde színfolt az Origo két új tévés weboldala is.

Hazai tv-k weboldalai - messze még a trend Hazai tv-k weboldalai - messze még a trend

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak