Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 15 találat van a digibiz.hu oldalon

2011.
04.13.
09:08
0 hozzászólás

Üzlet-e a média 2011-ben? - konferencia tudósítás

Címkék: konferencia tudósítás | média |


A Napi Gazdaság által rendezett konferencia többek között arra keresi a választ, hogy milyen a hírgyártás és a reklámpiac helyzete napjainkban. Az eseményen már kiderült, hogy az IAB és az MRSZ adatai szerint tavaly összesen 171,6 milliárd forintot költöttek reklámra Magyarországon a cégek.

2011.
01.24.
09:08
0 hozzászólás

Asztalon állva

Címkék: Superseo | konferencia


Azt gondolom, még napokig, sőt, hetekig hatása lesz a szakmai közbeszédre a Superseo konferenciának. Részben a jó előadások miatt, részben amiatt, hogy a szakma krémje majdnem teljesen ott volt, és az ott elindult gondolatmenetet érdemes végigvinni. Vagyis kaptunk egy jó nagy adag feldolgozandó témát.

2010.
11.25.
10:24
0 hozzászólás

DotCommerceDay konferencia - élő tudósítás a Boscolo NewYork Palace-ból

Címkék: konferencia | elektronikus kereskedelem


A DotCommerceDay konferencián a szakma jeles képviselői tartanak előadást a hazai e-kereskedelem megújulásáról, a tartalmakról és a hirdetési lehetőségekről. Fókuszban többek között a Netrisk, a Bookline, a Netpincér, a vezető aukciós oldalak összefonódásából született Allegro Group, és akik mögöttük állnak.

2010.
11.24.
00:40
0 hozzászólás

Korrektúra Médiakonferencia - avagy a nagy konvergencia fórum

Címkék: Korrektúta Média Konferencia


A délelőtti szakaszon nem vettem részt, a programfüzetet lapozgatva azonban elmondhatom, hogy feltehetően érdekes dolgokról maradtam le. Ilyen volt Szalay Annamária megnyitóbeszéde is, amelynek szellemiségéről még az ebéd után is hivatkoztak. Médiatörvény és újdonságok, egy csepp digitális, némi változással. Nézzük.

2010.
11.17.
10:20
0 hozzászólás

Kereskedjünk, indítsunk webáruházat! - konferencia tudósítás

Címkék: online kereskedelem | internetes fizetés | webshop | konferencia


A SzEK.org őszi konferenciája az "E-kereskedjünk-e? Indítsunk webáruházat?" költői kérdést kapta címül, és többek között arra a kérdésre keresi a választ, mennyibe kerül ma egy webáruház üzemeltetése. Azt már most biztosan tudjuk, hogy a ruházat, sportszer szegmensbe érdemes beszállni.

2010.
11.15.
15:30
0 hozzászólás

Parázs vitát várnak az internet szabályázásáról

Címkék: konferencia | média törvény


A médiaszabályozással kapcsolatban eddig megszületett jogszabályok senkit sem hagytak közömbösen. Vannak, akik médiarabszolgaságról, láncra vert internetről beszélnek, mások arról, hogy végre rendezett világ épül az őskáosz romjain. A konferencián választ ígérnek többek között az MR2-Petőfi Rádió további sorsával vagy az MTI átalakításával kapcsolatos kérdésekre is.

2010.
11.11.
10:58
0 hozzászólás

Informatika a Társadalomért Konferencia - élő tudósítás

Címkék: konferencia | Informatika a társadalomért


Először idén rendezték meg az Informatika a társadalomért konferenciát, melynek fókuszában az e-közigazgatás állt. A rendezvényen nagy bejelentésekre is sor került, ilyen Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) létrejötte és a januárban induló egyablakos közigazgatási ügyintézés.

2010.
10.08.
09:09
0 hozzászólás

Rossz reklámokat adnak rossz felületeken

Címkék: reklám | konferencia


A változatosság kedvéért ma is voltam konferencián. Most viszont szigorúan online témában: VI. Mfor Marketing Konferencia - Hirdetők, médiumok, trendek - Merre tart az online reklámpiac? Bár megmondom őszintén, főleg az első fele érdekelt, és nem is tudtam sajnos csak az első szünetig maradni. De amit láttam, az érdekes volt.

2010.
06.03.
10:39
0 hozzászólás

TV-WEB-MOBIL konferencia - élőben tudósítunk

Címkék: online kereskedelem | online szolgáltatás | konferencia


A TV-WEB-MOBIL konferencia előadói a platformokon átívelő mozgóképes tartalmakról, és az egyre inkább mindenhol szemünk előtt lévő képernyőkön elérhető videók fogyasztási szokásairól beszélnek a nap során. A délelőtt a médiapiaci fejlesztésekről és bukásokról szól, délután pedig a webes megoldások, és az interaktív fogyasztói társadalom lesz a fókuszban.

2010.
05.21.
15:15
0 hozzászólás

Sok újdonság a Google-nél - hírek a San Francisco-i fejlesztői konferenciáról

Címkék: Google | konferencia |


A San Francisco-ban rendezett két napos Google I/O keynote-on nagy bejelentéseket tett a szoftveróriás. Indul a Google TV, ismét előlép a Wave, nyílttá teszik a VP8 videószabványt és saját szoftverboltot indítanak az iTunes Store mintájára.

|« első « előző 12 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Céges honlap vagy blog?

További villámkérdések  Szavazás állása

Online utazás

Egy vezető amerikai gazdasági portál előrejelzése szerint a 2009-es recesszió követően idén lendületes növekedés várható az online utazási irodák piacán, 2012-re már 7 százalékos gyarapodásra számítanak elemzőik. Megkérdeztük az itthoni nagyokat, mire számítanak az idei szezonban, hogyan vészelték át a tavalyi szűk esztendőt.

Robbanásszerű fejlődés előtt állnak a hazai online utazási portálok Robbanásszerű fejlődés előtt állnak a hazai online utazási portálok

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak