Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 3 találat van a digibiz.hu oldalon

2012.
12.11.
14:00
0 hozzászólás

Sportolók, sztárok és szerelem a leggyakoribb keresések között

Címkék: Google | keresés


A Google idén is lerántotta a leplet a legnépszerűbb keresési szavakról és kifejezésekről. Az Egyesült Királyságban az élen végzett az Euro2012, az olimpiai jegyek és az idén elhunyt Whitney Houston neve.

2011.
02.28.
16:04
0 hozzászólás

A Google kisöpri a gyenge tartalmat

Címkék: Google | keresés


Csak a hasznos és értékes információ számít! Ez lett a Google új keresési algoritmusának alapja, a múlt heti változtatások után. A keresőóriás találati listáiban pedig egyből átrendeződtek a helyezések. De eldöntheti-e bárki is, mi hasznos, és mi nem az a felhasználók számára?

2011.
02.16.
16:32
0 hozzászólás

Fantomoldalakkal a Google találatokért

Címkék: Google | keresés


Az utóbbi hónapokban a Google rengeteg féle kereső kifejezésre, a ruháktól kezdve a lakberendezési cikkeken át, a J.C. Penney egyesült államokbeli hipermarketlánc nevét hozta ki az első helyek valamelyikén. Még a termékeket eredetileg gyártó cégek weblapjai helyett is. Felmerült a kérdés, hogy valóban a J.C. Penney a legrelevánsabb válasz például az ágyneműgarnitúrákra, vagy hiba csúszott a Google rendszerébe?

Hírlevélre feliratkozás

Safari vagy Chrome?

További villámkérdések  Szavazás állása

Hogyan lesz ebből kopogtatócédula?

Azt már természetesnek fogadjuk el, hogy gyakorlatilag nincs a hazai webnek olyan eldugott szakmai szeglete, ahol ne bukkanna fel valami napi politikai szál. De mi a helyzet a parlamenti pártok saját online információs központjaival? Az elmúlt héten több ízben gyarapítottuk az odakattintók táborát. Arra voltunk kíváncsiak, miként tükröződik a szűk másfél hónap múlva esedékes önkormányzati választások tematikája a pártok oldalain.

A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak