Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 9 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
09.07.
13:24
0 hozzászólás

A dalai láma élőben követhető a neten

Címkék: online közvetítés | dalai láma


Mivel a minap hivatalosan is elkelt az összes jegy a dalai láma budapesti előadására, a szervezők végre bejelentették, hogy természetesen lesz netes közvetítés. Ingyen. Ami különösen azért fontos, mert a közvetítés hivatalos oldalán a legtöbb előadás fizetős. A maja "vének tanácsának" vezetője mellett, lélekgyógyászra és ezoterikus szerzőre is be lehet fizetni.

2010.
06.14.
18:20
0 hozzászólás

Foci VB 2010: az online fogadóirodákban a spanyolok a nyerők

Címkék: Foci VB 2010 | online közvetítés | fogadó irodák


Már a 2010-es foci VB-t megelőző hetekben is nehéz volt úgy eltölteni 10 percet az interneten, hogy ne találkozzunk valamelyik fogadóiroda hirdetésével; mindent megtettek azért, hogy újabb játékosokat szerezzenek maguknak. Az alábbiakban összeállítottuk a legnagyobb oldalak kínálatának legérdekesebb elemeit.

2010.
06.11.
15:15
0 hozzászólás

Testközelből látható a német válogatott felkészülése

Címkék: Foci VB 2010 | TelePresence | online közvetítés


Egy nemzetközi sportmédia-szolgáltató a legújabb technológiai rendszerrel látta el a német labdarúgó-válogatott dél-afrikai főhadiszállását. Ennek köszönhetően interaktív videókapcsolat létesülhet nyolcezer kilométer távolságból a szurkolók és a csapatok közt, amit a magyar közönség is figyelemmel követhet.

2010.
06.10.
18:01
0 hozzászólás

Foci VB 2010: hasznos linkek munka mellé

Címkék: Foci VB 2010 | online közvetítés


A 2010-es foci-világbajnokság során százmilliók fognak egyszerre a képernyőkre tapadni. A Dél-afrikai mérkőzéseket azonban nemcsak a televízión nézhetjük. Talán idén fordulhat elő először az, hogy a vb ideje alatt érdemesebb a világhálót előnyben részesíteni! Körülnéztünk, hogy mit, merre, hogyan érdemes figyelemmel követni. Stream, újságok, blogok, közösségi média.

2010.
06.02.
09:17
0 hozzászólás

Egyedülálló megoldás: hazai netes színházközvetítés

Címkék: online videó | online közvetítés | netszínház.com | Youtube


Szervezett formában online koncertközvetítésekkel Magyarországon eddig nem találkoztunk, leginkább csak kísérleti stádiumban levő kezdeményezésekről beszélhettünk. Egy fiatal hazai kezdeményezés élőben közvetít színházi előadásokat, fizetős rendszerben. Kulcsár Lászlót, a Netszínház.com vezetőjét kérdeztük.

2010.
05.31.
07:26
0 hozzászólás

A sportközvetítések futtatják be a 3D-s tévét

Címkék: 3D | közvetítés


A Screen Digest szerint a háromdimenziós műsorközlési ipar legnagyobb hajtóereje a 3D-sportközvetítés lesz. Mivel az összes tervezett 3D-csatorna 80%-a a sporteseményekre összpontosít, így várhatóan az élő, háromdimenziós sportközvetítések elérhetősége jelentős hatással lesz a 3D-adások otthoni nézettségére - írja a terminal.hu.

2010.
05.28.
12:40
0 hozzászólás

Hátráltatják az online koncertek elterjedését a bevételüket féltő zenészek

Címkék: online videó | online közvetítés | Youtube


A fizetős szolgáltatást kínáló oldalak többsége kísérleti stádiumban kutatja a jövőt, az ingyen elérhető koncertek sem váltak mindennapos eseménnyé a kezdeti lelkesedés után a Youtube-on, vagy a többi videómegosztó oldalon.

2010.
05.07.
10:32
0 hozzászólás

Másképp kezelik a nők az egeret? - VII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia - női szekció

Címkék: elektronikus kereskedelem | közvetítés


Elkezdődött a VII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia második napja. A szervezők többek között arra keresik a választ, hogy mi motiválja a nőket az online vásárlásaik során és hogy lehet-e online luxuscikket eladni nőknek. A digibiz.hu élőben közvetít.

2010.
05.06.
09:56
0 hozzászólás

VII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia - élőben tudósítunk

Címkék: elektronikus kereskedelem | közvetítés


Ma kezdődött a hazai e-kereskedelem hagyományos tavaszi seregszemléje, a VII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia. A kétnapos konferencia első napja a hatékonyságról fog szólni, a második pedig a női tartalmakról. A digibiz.hu online élő közvetítést ad.

Hírlevélre feliratkozás

Bill Gates vagy Steve Jobs?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Jelenleg 500 MB-os mobilnet csomagra havi 2000 forinttól elő lehet fizetni, a 3-4 GB-os csomagok ára 4000 forint, a 7-14 GB-osaké pedig 6000 forint körül van. Ezzel párhuzamosan a vezetékes előfizetések ára sebességtől és adatmennyiségtől függően 2800 (1 GB) és 14000 forint között mozog, de van olyan csomag is, amely 4000 forint körüli összegért biztosít korlátlan hozzáférést.

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak