Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
05.04.
15:21
0 hozzászólás

2010 végére 95 százalékos lesz hazánk digitális lefedettsége

Címkék: digitális tartalom | internet hozzáférés


A háztartások 62 százaléka kábelen vagy internetes hálózaton keresztül nézi a televíziót, míg mások földfelszíni adást néznek, vagy műholdon keresztül érik el a műsorokat. A 2011 végén befejeződő digitális átállás 800 ezer háztartást érint majd.

2010.
03.02.
09:58
0 hozzászólás

Viszlát, sárga csekk!?

Címkék: internet hozzáférés | elektronikus ügyintézés | online fizetés | elektronikus kereskedelem


Ma már a sárga csekk teljes kiiktatásával, pusztán online megoldások alkalmazásával rendezhetők a számlák. Megnéztük, mennyivel tudnak többet ezek a digitális fizetési platformok papíralapú ősüknél, és utánajártunk, hogyan képzeli online jövőjét a Magyar Posta.

2010.
03.01.
13:10
0 hozzászólás

A válság fő nyertesei egyértelműen a webshopok

Címkék: webshop | internet hozzáférés | elektronikus kereskedelem


Az online üzletek többségének nem hogy ártott volna a recesszió, kifejezetten előnyükre vált. Az Év internetes kereskedője díj nyerteseit is megkérdezve körbejártuk, profiltól függően hogy állják a sarat az online boltok, és megnéztük azt is, milyenek lesznek az idei vásárlói trendek.

2010.
02.16.
14:22
0 hozzászólás

A tartalomszolgáltatók fejlesztési lehetőségei

Címkék: internet hozzáférés | digitális tartalom | elektronikus kereskedelem


Az internet-hozzáférések (és a felhasználók) számának örvendetes növekedése együtt jár az elektronikus tartalmak iránti megnövekedett kereslettel. A tartaloméhség, a növekvő tartalomfogyasztás viszont ma még csak ritkán jár együtt közvetlen ellentételezéssel, azaz ritkán fizetünk a tartalomért.

Hírlevélre feliratkozás

Apple vagy Nokia?

További villámkérdések  Szavazás állása

Interjú a Jujj.hu eladásáról

A hazai online videózásnak és a netes közösségeknek bőven van hová fejlődnie. Az ezekben rejlő lehetőségekről, a nagy bevásárlásokról és portfólióbővítésről beszélgettünk Holman Endrével, a juj.hu-t és Cotcot.hu-t nemrég megvásárló Generál Média ügyvezetőjével. Olvassa el a teljes cikket!

Új alapokra kerül az online videózás - interjú a juj.hu eladásáról Új alapokra kerül az online videózás - interjú a juj.hu eladásáról

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak