Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 13 találat van a digibiz.hu oldalon

2011.
07.29.
14:41
0 hozzászólás

A lakosság hetven százalékát érintő hackertámadás

Címkék: hacker


Dél-Korea Kínát hibáztatja azért, hogy hackerek az 50 milliós országban több mint 35 millió felhasználó adataihoz férhettek hozzá a legnépszerűbb helyi közösségi oldalon.

2011.
07.04.
12:28
0 hozzászólás

Hackerek feltörték a Fox News Twitterét

Címkék: FoxNews | Twitter | hacker


Egy magát Scriptkiddies-nek nevező hacker csoport feltörte a Fox News egyik Twitter fiókját, hogy azt terjesszék, Barack Obama merénylet áldozata lett.

2011.
06.15.
11:03
0 hozzászólás

Sorozatos hackertámadások világszerte

Címkék: hacker


A Nemzetközi Valutaalapot (IMF) is elérte a nagy horderejű hacker-támadások sorozata, miután nemrég feltörték a Szenátus, a Sony, a Gmail, a török kormány honlapjait. David Hawley szóvivő azonban elmondta, hogy a szervezet teljesen működőképes most is, és már vizsgálják a történteket.

2011.
06.10.
14:23
0 hozzászólás

Hackeres támadás a Citigroup ellen is

Címkék: hacker | Citigroup


A Citigroup csütörtökön elismerte, hogy hackerek a hitelkártyával rendelkező ügyfeleik százainak adataihoz jutottak hozzá. Ismét tehát egy nagy cyber támadás, amilyenből volt bőven az utóbbi időben, és ami a Sony-nál lassan mindennapossá válik.

2011.
04.18.
11:25
0 hozzászólás

100 millió dollárt loptak a hackerek

Címkék: hacker


Az amerikai hatóságok azt állítják, hogy eddigi legnagyobb győzelmüket könyvelhetik el a számítógépes bűnözés ellen. Lezártak ugyanis egy hálózatot, amely egy rosszindulatú szoftver segítségével több mint 2 millió számítógépet fertőzött meg, és aminek segítségével nagyjából 100 millió dollárt loptak a készítői.

2011.
04.04.
16:04
0 hozzászólás

Masszív hacker támadás

Címkék: hacker


Úgy tűnik, több százezer weblapot sújtott a napokban egy kiterjedt virtuális támadás.

2011.
03.27.
22:43
0 hozzászólás

A legnagyobb hackerakciók

Címkék: hacker | litsa | támadás | biztonság | támadás


Súlyos támadás érte az Európai Unió számítógépes rendszerét a csütörtökön kezdődő EU-csúcsértekezletre való felkészülés hajrájában. A támadás elsősorban a működés megbénítását célozta, és a jelek szerint arra nem irányult, hogy a honlapot feltörve bizalmas információkhoz jussanak hozzá.

2010.
09.20.
11:23
0 hozzászólás

Hacktivity 2010 - szimpatikus hackerek, férgekben dúskáló gépek

Címkék: hacker | Hacktivity 2010


A múlt hétvége igazi geek-programjáról a Hacktivity-ről készült videós beszámolónkból megtudhatja, hogyan múlatják az időt hackerekből lett biztonsági szakértők, vagy éppen azok, akik egy cégtől való távozás után finoman szólva csillapíthatatlan honvágyat éreznek a vállalat számítógépes rendszerei iránt.

2010.
07.22.
15:09
0 hozzászólás

A Facebook-on raboltatjuk ki magunkat

Címkék: közösségi oldal | hacker | Facebook


Régen csak a postásról és a tejesemberről lehetett tudni, hogy mi a napi rutinja és éppen mikor nincs otthon. A közösségi oldalaknak köszönhetően már - tekintélyes kutatómunkával és némi megszállottsággal - mindenkiről ki lehet deríteni mindent. Az ideális célpont szól, ha elmegy sörözni vagy éppen nyaral.

2010.
06.28.
12:05
0 hozzászólás

A Twitter sem menekülhet az adatvédelmi botrányok elől

Címkék: Twitter | adatvédelem | hacker


Az amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság még tavaly indított vizsgálatokat, mivel hackerek két alkalommal is feltörték az adatbázisát és felhasználói adatokat módosítottak. A Twitter a vizsgálatok lezártával vállalta, hogy komolyabb biztonsági szabályzást vezet be.

|« első « előző 12 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Apple vagy Nokia?

További villámkérdések  Szavazás állása

Online utazás

Egy vezető amerikai gazdasági portál előrejelzése szerint a 2009-es recesszió követően idén lendületes növekedés várható az online utazási irodák piacán, 2012-re már 7 százalékos gyarapodásra számítanak elemzőik. Megkérdeztük az itthoni nagyokat, mire számítanak az idei szezonban, hogyan vészelték át a tavalyi szűk esztendőt.

Robbanásszerű fejlődés előtt állnak a hazai online utazási portálok Robbanásszerű fejlődés előtt állnak a hazai online utazási portálok

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak