Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 37 találat van a digibiz.hu oldalon

2012.
07.11.
06:43
0 hozzászólás

Mobilfizetés egyetlen felületen

Címkék: mobilfizetés | mobilpénztárca


Az Egyesült Királyság legnagyobb mobilszolgáltatói már készülnek Európa első közös mobilfizetési felületének elindulására, amit a jelzések szerint jóváhagynak a hatóságok és így még idén nyáron debütálhat.

2011.
11.09.
11:53
0 hozzászólás

Branson a mobilfizetésbe fektet

Címkék: Richard Branson | mobilfizetés | Square


Sir Richard Branson, a Virgin tulajdonosa a Square elnevezésű mobil fizető szolgáltatásba fektet, amely bárki számára lehetővé teszi, hogy az okostelefonjáról intézze kártyás fizetését - jelentette be a cég.

2011.
09.16.
15:33
0 hozzászólás

Offline PayPal fizetés, online Google hitelkártya

Címkék: Ebay | PayPal | bankkártya | elektronikus fizetés | hitelkártya | online fizetés


A PayPal hamarosan olyan kártyát bocsát ki, amellyel az amerikai vásárlók az eBay tulajdonában lévő szájttal partnerségre lépő áruházakban is fizetni tudnak majd, eközben a Google online hitelkártya elindításán dolgozik.

2011.
08.30.
12:17
0 hozzászólás

Mekkora a mobil fizetési piac?

Címkék: mobil fizetés


Mióta olyan óriások csatlakoznak a mobil fizetési rendszerekhez mint a Google, egyre központibb témává válik ez a terület Amerikában, hiszen mindenki szeretne egy szeletet az egyre nagyobb forgalmat bonyolító piacból.

2011.
05.25.
14:53
0 hozzászólás

Bankkártyás fizetést segíti a mobilos alkalmazás

Címkék: fizetés | online


Svédországban a jövő hónaptól bárkinek a mobilja átalakítható lesz bankkártyát fogadó "pénztárgéppé".

2011.
02.08.
16:02
0 hozzászólás

Elsőszámú mobilfizető akar lenni a francia Buyster

Címkék: Buyster | mobilfizetés


Az év közepén elindul az első francia online fizetőszolgáltatás, a Buyster, amivel akár telefonról is gyorsan és könnyen lehet majd fizetni. Reményeik szerint maguk mögé tudják majd utasítani a PayPal-t is.

2011.
01.20.
13:45
0 hozzászólás

A Starbucksban már mobillal is lehet fizetni

Címkék: Starbucks | mobilfizetés


Szerdától a Starbucks kávézólánc 6800 üzletében lehet már mobiltelefonnal fizetni. A rendszer a már sikeresnek számító kártyarendszerükre épül, és az ígértek szerint hamarosan az Android tulajdonosok számára is elérhető lesz.

2011.
01.11.
13:15
0 hozzászólás

Bizalmatlanok az online vásárlók

Címkék: PayPal | online fizetés


Bár tavalyhoz képest némiképp visszaszorult, még mindig a készpénzes fizetés a legjellemzőbb az online vásárlók körében. A bankkártyás fizetéstől sokakat visszatart a bizalom hiánya, a válság hatására pedig mérséklődött a vásárlási kedv - többek között ez derült ki a KutatóCentrum évente megismételt E-Shopping Reportjából. A bizalomhiányra az egyik lehetséges megoldást a nemzetközi piacokon elterjedt Paypal jelenthetné.

2010.
12.20.
07:00
0 hozzászólás

Áprilistól egy gombnyomással fizethetünk az államnak

Címkék: elektronikus fizetés


Évtizedes adósságát törleszti a kormányzat: nem kell személyesen, vagy több helyre fizetni ugyanazon ügy, például egy autó behozatala, miatt - ígéri az elektronikus fizetési és elszámolási rendszer (EFER). December első hete óta tudjuk, hogy a banki hátteret az OTP biztosítja az egyébként majdnem négymilliárdos projektben. Az EFER áprilisban áll üzembe, igaz egyes okmányirodákban már nyár óta fizethetünk bankkártyával.

2010.
12.15.
19:39
0 hozzászólás

A nap IT hírei röviden

Címkék: iPad | Nokia | mobilfizetés | Microsoft


Már az egyik taxitársaság autóiban is lehet mobiltelefonon keresztül fizetni. Eközben jövőre nem csak a Microsoft mutatja be az új Windows 8-at, hanem a Nokia is megújítja készülékeit.

|« első « előző 12 3 4 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy Notebook?

További villámkérdések  Szavazás állása

Menő a netes TV

Egyre többen néznek televíziót internetes platformon, ám messze még az idő, amikor a felhasználók minden tekintetben e verzió mellett teszik majd le voksukat. Az online tévézés ettől függetlenül máig kiaknázatlan reklámlehetőségeket rejt.

Az online tévénézők a jelenleginél több reklámot is eltűrnének Az online tévénézők a jelenleginél több reklámot is eltűrnének

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak