Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 39 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
12.09.
15:00
0 hozzászólás

Megjelentek a kínaiak az ekereskedelemben

Címkék: elektronikus kereskedelem |


Nem tudom ezzel találkozott-e már rajtam kívül más is, de én tegnap éreztem először azt, hogy Kína valódi nagyhatalom kezd lenni. A nagyhatalom arról ismerszik meg például, hogy nem csak a náluk gyártott termékek vannak a piacon, de Ők maguk is komoly szerepet töltenek be a helyi kereskedelemben, láthatóak a piacon, üzletileg erőteljesen jelen vannak.

2010.
12.02.
11:59
0 hozzászólás

E-lmaradó közigazgatás

Címkék: elektronikus kereskedelem | elektonikus ügyintézés | elektronikus közigazgatás


Érdektelenség, szabályozatlanság, bizonytalan törvényi háttér. Szakemberek szerint ezek mind jellemzők a magyar elektronikus közigazgatásra. Szerencsére vannak jó példák, de számuk alacsony, és az önkormányzatok jelentős része sem ismerte fel az e-közigazgatás előnyeit.

2010.
11.25.
10:24
0 hozzászólás

DotCommerceDay konferencia - élő tudósítás a Boscolo NewYork Palace-ból

Címkék: konferencia | elektronikus kereskedelem


A DotCommerceDay konferencián a szakma jeles képviselői tartanak előadást a hazai e-kereskedelem megújulásáról, a tartalmakról és a hirdetési lehetőségekről. Fókuszban többek között a Netrisk, a Bookline, a Netpincér, a vezető aukciós oldalak összefonódásából született Allegro Group, és akik mögöttük állnak.

2010.
11.25.
08:40
0 hozzászólás

Vadkapitalizmus az e-kereskedelemben

Címkék: elektronikus kereskedelem | elektonikus ügyintézés |


Legtöbb előadásomon, ahol a magyarországi e-kereskedelem számairól (is) beszélek, akad hallgató, aki megjegyzi: itt is a multik uralnak mindent. Most tekintsünk el attól, hogy a multi jelentése multinacionális, azaz nemzetközi vállalat és a felszólamlók nyilván nagyvállalatot értenek alatta, ami nem feltétlenül nemzetközi; és abba se menjünk bele, hogy a multik hány milliárd dollárt hoztak országunkba, mennyi munkahelyet teremtettek, és mennyi terméküket és szolgáltatásukat élvezi minden multizó magyar nap mint nap. Most csak azzal foglalkozzunk: tényleg a multik uralják-e a magyar e-kereskedelmi piacot?

2010.
11.03.
08:47
0 hozzászólás

Karácsonyi hajtás: mi vár a webshopokra?

Címkék: elektronikus kereskedelem | webshop


A karácsonyi vásárlási láz meghatározza a webshopok életét - nem véletlenül, hiszen profiltól függően előfordul, hogy az éves forgalom 60-70 százaléka erre az időszakra esik. Megnéztük, hogyan készülnek az e-boltok erre a szezonra, és azt is, mik lesznek idén a slágertermékek.

2010.
10.26.
13:00
0 hozzászólás

E-közigazgatás: ugye, nem csak a nevek változnak?

Címkék: elektronikus kereskedelem | elektonikus ügyintézés | elektronikus közigazgatás


A Gyurcsány-, majd a Bajnai-kormány utolsó egy-két évét leszámítva Magyarországon sohasem volt egy kézben a kormányzati informatika, a minisztériumok önállóan gazdálkodtak ilyen tárgyú beruházásaikkal. Igazi koncentráció az új kormány színre lépésével sem következett (még) be.

2010.
10.11.
16:13
0 hozzászólás

Hamar elfogyhat az elektronikus közigazgatásra szánt forrás

Címkék: elektronikus kereskedelem | elektonikus ügyintézés


Múlt hét pénteken zárult az Elektronikus Közigazgatási Operatív Program esetében az az időszak, amely során az NFÜ-höz megvalósíthatósági tanulmányokban kifejtett projektötleteket lehetett benyújtani. A 60-80 oldalas tanulmányokat az NFÜ szűri meg, és a legjobbakat továbbítja a kormány elé.

2010.
10.06.
15:41
0 hozzászólás

Az információ evolúciója a közösségi médiában

Címkék: elektronikus kereskedelem


A Facebook-marketing növekvő gyorsasággal terjed a cégek körében, és sokan nem átallanak varázserőt tulajdonítani neki. A Facebook valóban csodálatos eszköz, de hatékony használata egészen újfajta gondolkodást igényel a marketing-szakemberektől. Az alábbi bejegyzésben, amely a Kamera Hungárián szeptember 24-én tartott előadásom szerkesztett változata, erről lesz szó.

2010.
09.17.
10:26
0 hozzászólás

Unlocksztori haladóknak

Címkék: elektronikus kereskedelem


Az egész úgy kezdődött, hogy családunk egyik nő tagja a kölcsönbe kapott t-mobile-os internetező Option modemet hardverikusan gallyra vágta, ahogyan csak egy nő tudja. Hegesztettek rajta felkent majszterek 2500-ért, de a stick már nem volt a régi. Viszont a família készletében ott van a Huawei modem a Telenorhoz bekötve, valahogy meg kellett oldani a dolgot okosba. E-kereskedelmi felfedező túrára kellett vállalkoznom.

2010.
06.14.
07:30
0 hozzászólás

Kell-e nekünk e-számla?

Címkék: elektronikus számla | elektronikus kereskedelem | elektronikus ügyintézés


Amióta a SzEK.org-nál átálltunk az elektronikus számlázásra, rádöbbentem, hogy még szakmai körökben is előfordulnak olyanok, akiknek a fejében elég nagy a katyvasz az elektronikus számlázás mibenlétét illetően! Pedig már külön klubestet tartottunk a témáról, illetve beszéltünk róla a tavalyi és az idei e-kereskedelem konferencián is.

|« első « előző 12 3 4 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Google Docs vagy Dropbox?

További villámkérdések  Szavazás állása

Online utazás

Egy vezető amerikai gazdasági portál előrejelzése szerint a 2009-es recesszió követően idén lendületes növekedés várható az online utazási irodák piacán, 2012-re már 7 százalékos gyarapodásra számítanak elemzőik. Megkérdeztük az itthoni nagyokat, mire számítanak az idei szezonban, hogyan vészelték át a tavalyi szűk esztendőt.

Robbanásszerű fejlődés előtt állnak a hazai online utazási portálok Robbanásszerű fejlődés előtt állnak a hazai online utazási portálok

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak