Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 5 találat van a digibiz.hu oldalon

2011.
09.16.
15:33
0 hozzászólás

Offline PayPal fizetés, online Google hitelkártya

Címkék: Ebay | PayPal | bankkártya | elektronikus fizetés | hitelkártya | online fizetés


A PayPal hamarosan olyan kártyát bocsát ki, amellyel az amerikai vásárlók az eBay tulajdonában lévő szájttal partnerségre lépő áruházakban is fizetni tudnak majd, eközben a Google online hitelkártya elindításán dolgozik.

2010.
12.20.
07:00
0 hozzászólás

Áprilistól egy gombnyomással fizethetünk az államnak

Címkék: elektronikus fizetés


Évtizedes adósságát törleszti a kormányzat: nem kell személyesen, vagy több helyre fizetni ugyanazon ügy, például egy autó behozatala, miatt - ígéri az elektronikus fizetési és elszámolási rendszer (EFER). December első hete óta tudjuk, hogy a banki hátteret az OTP biztosítja az egyébként majdnem négymilliárdos projektben. Az EFER áprilisban áll üzembe, igaz egyes okmányirodákban már nyár óta fizethetünk bankkártyával.

2010.
05.19.
09:50
0 hozzászólás

Beindult az online bírságfizetési rendszer

Címkék: elektronikus ügyintézés | elektronikus fizetés


Sikeresen vizsgázott az ORFK elektronizált rendszere, amely március elejétől ontja a közigazgatási bírságokat. Az online fizetési rendszer fejlesztése néhány hetet vett igénybe, az idő nagy részét az egyeztetések tették ki, a programozás része viszonylag gyorsan elkészült.

2010.
05.04.
07:33
0 hozzászólás

A Visa kétmilliárd dollárt fizet a biztonságosabb netes tranzakciókért

Címkék: Visa | elektronikus fizetés | elektronikus kereskedelem | felvásárlás


A VISA Inc. 2 milliárd dollárért vásárolja meg az elektronikus fizetésekhez kapcsolódó biztonsági szolgáltatásokat nyújtó CyberSource Corp.-ot. A megállapodás értelmében a VISA részvényenként 26 dollárt fizet készpénzállománya felhasználásával, ami a CyberSource múlt keddi záróárfolyamánál 34%-kal magasabb árat jelent.

2010.
03.31.
22:50
0 hozzászólás

Nyáron indul a komplex fizetési rendszer

Címkék: elektronikus ügyintézés | Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszer


Az EFER lehetőséget biztosít az ügyfeleknek számára, hogy az ügyintézéshez kötődő fizetési kötelezettséget egy összegben, egy tranzakcióval fizessék abban az esetben is, ha a befizetés több számlát érintene.

Hírlevélre feliratkozás

Vatera vagy Teszvesz?

További villámkérdések  Szavazás állása

A tévés rendelésé a jövő

A telefonos ételrendelés leáldozóban van, az internetes fölfutóban, de úgy tűnik, a táplálkozási lánc vége mégsem a számítógép lesz, hanem a tévékészülék. Az erre épülő rendelési módszer majdnem startra kész, már csak egy lépés, és távirányítóval kérhető majd házhoz a pizza. Erről és ehhez hasonló fejlesztésekről beszélgettünk Perger Péterrel, a NetPincér.hu ügyvezetőjével.

Perger Péter: Egyszerűbb lesz tévén keresztül ételt rendelni - interjú Perger Péter: Egyszerűbb lesz tévén keresztül ételt rendelni - interjú

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak