Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 22 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
11.02.
13:25
0 hozzászólás

Elefántok és hangyák

Címkék: digibiz blog


Érdekes azért az online iparág reakciója a Google-lal, a Facebookkal szemben. Felnőttek azok a vállalkozások, amelyek éppen olyan erősek, ha már nem erősebbek, mint a globális televíziós társaságok, a zeneműkiadók, a filmstúdiók, vagy akár a mobiltelefon társaságok. Egyenrangúak velük.

2010.
08.30.
14:21
0 hozzászólás

Jó tudás ingyen

Címkék: digibiz blog |


Arról adtunk hírt, hogy az angol nyelv oxfordi értelmező szótárát csak megfelelő mennyiségű megrendelés esetén fogják kinyomtatni. Vége felé közeledik tehát e dimenzióban (a kézikönyvekében) is a Gutenberg galaxis - legyinthetnék. De nem legyintek.

2010.
08.23.
09:30
0 hozzászólás

SportGézának nálam annyi - éljen a Digi!

Címkék: digibiz blog |


Az elvonás olykor merengésre késztethet. Az ünnepi hétvégén rá kellett döbbennem, hogy az UPC-s IP-tévémen nincs többé olyan csatorna, amelyen nézhetem élőben a Premier League új szezonjának mérkőzéseit. Ha Digi TV előfizető lennék, most boldogan hevernék a heverőn és nézném hétvégehosszat legkedvencebb bajnokságom csatáit a Digi Sport csatornán. Digis viszont nem vagyok, tehát a falat marom, és az elvonási tüneteket elmerengéssel teszem elviselhetővé.

2010.
08.09.
17:19
0 hozzászólás

Titokfejtés

Címkék: digibiz blog | WikLeaks


Elárulom: a hétköznapi titok nem örökkévaló. Olvasom, hogy a WikiLeaks, minden titkok kiszivárogtatója, rendíthetetlen: bizalmas dokumentumok további halmait löki hamarosan ki az oldalára az afganisztáni háborúról, és most Washingtonban áll a bál. Eljön majd az idő, amikor csak mosolygunk az ilyesmin.

2010.
06.21.
08:20
0 hozzászólás

MédiaÖrvény

Címkék: digibiz blog | médiatörvény


A média szabályozhatatlan, csak erről még nem kaptak hivatalos értesítést az illetékesek kerek e világban. A dolog természeténél fogva nem is fognak. Megzabolázhatatlanná igazán akkor vált, amikor a digitális térbe is betette a lábát, hogy végleg határtalanná és definiálhatatlanná váljon.

2010.
05.31.
16:49
0 hozzászólás

OMG - magasban a léc

Címkék: digibiz blog | kormányzati oldal


Magasra tétetett a léc. A kormányzati portálok elé meghökkentő üzenetet helyeztek el az új kormány szakmai illetékesei. A hatalomátvétel folyamatában egyelőre az egyetlen görcsmentes, elegáns gesztus az OMG-kampány, amely azonban veszélyes fegyver: visszafelé is elsülhet.

2010.
05.18.
11:48
0 hozzászólás

Média Hungary - Reloaded és mélyhűtve (frissítve)

Címkék: digibiz blog | Media Hungary


Igen, mi is közvetítünk a Media Hungary-ról, ám ezúttal nem a tőlünk megszokott - és lássuk be, elvárható - módon fogjuk tájékoztatni a nagyra becsült olvasókat. Szókimondó bloggerünket kértük meg, hogy adja tovább amit lát. Az eredmény egy folyamatosan frissülő, egyedi stílusú közvetítés csak itt, csak ma és csak tőlünk.

2010.
05.13.
16:55
0 hozzászólás

Média Hungary - Ha elmaradna, mi maradna?

Címkék: Média Hungary | digibiz blog


Egyelőre megfejthetetlennek tűnik a Média Hungaryt övező rejtély. Néhány nap, és úgy fest, minden nehézség ellenére időben és a tervezett minőségben mégis megtartják a rendezvényt. Bátorkodom javasolni, hogy mi most inkább merengjünk el azon, mi történne, ha valamely okból mégis elmaradna.

2010.
05.09.
17:02
0 hozzászólás

A Facebook és más felhőlovagok végnapjai

Címkék: digibiz blog | Facebook | iWiW


Pusztulnak jámbor iWiWes ismerőseim. Az egykoron tősgyökeres magyar - most éppen egy nemzetközi távközlési cég tulajdonában lévő - közösségépítő weboldalon az utóbbi három hónapban több mint 10 százalékkal csökkent ismerőseim száma. Némelyik iWiWes haver el is árulta, miért hagyott el: körbúcsúüzenetben tájékoztatott, hogy kilép az iWiW világából és mostantól csak a Facebookon érhetem el, ha arra szottyanna kedvem. Bekvártélyozta magát tehát egy másik felhőbe, de vajon tudja-e, hogy mi vár ott reá?

2010.
05.02.
17:25
0 hozzászólás

Pornósztárok orális kampánya a kalózok ellen

Címkék: web 2.0 | szélessáv | digibiz blog


Vannak filmek, amelyekben a szereplők nem a verbális képességeiket csillogtatják, mert azokban nincs is erre igény. Most azonban a kamerába tekintve szólalnak meg azok, akik nem a kommunikációt, hanem a nemi vágy felkorbácsolását tekintik hivatásuknak. A felnőtt filmek gyártóipara az Újvilágban szenved: a bevételek drámai ütemben csökkennek. A szakma most kér, könyörög, hogy a fogyasztók ne vásároljanak vagy töltsenek le az illegális másolatokat.

|« első « előző 12 3 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

ADSL vagy mobilnet?

További villámkérdések  Szavazás állása

Hogyan lesz ebből kopogtatócédula?

Azt már természetesnek fogadjuk el, hogy gyakorlatilag nincs a hazai webnek olyan eldugott szakmai szeglete, ahol ne bukkanna fel valami napi politikai szál. De mi a helyzet a parlamenti pártok saját online információs központjaival? Az elmúlt héten több ízben gyarapítottuk az odakattintók táborát. Arra voltunk kíváncsiak, miként tükröződik a szűk másfél hónap múlva esedékes önkormányzati választások tematikája a pártok oldalain.

A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak