Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
10.06.
08:07
0 hozzászólás

Elérhetetlen weboldalak sokkolják a netezőket

Címkék: Foursqure | Twitter | Facebbok | Bud.hu | weboldal


Tegnap rekord ideig, kilenc órán keresztül nem lehetett elérni a Foursquare helyzetmegosztó szolgáltatását. Ebben az évben többször is előfordult, hogy leállt egy nagy felhasználói körrel rendelkező oldal, megnéztük hát a konkrét eseteket.

2010.
09.01.
13:06
0 hozzászólás

Két órája elérhetetlen a bud.hu, Ferihegy weboldala

Címkék: bud.hu


Ma 11 óra óta elérhetetlen a bud.hu, a Budapest Airport hivatalos tájékoztató oldala. Ez nem az első eset, április közepén az izlandi Eyjafjallajökull vulkán második kitörésekor is meghalt a rendszer.

2010.
04.20.
10:45
0 hozzászólás

Lebutított változatban működik Ferihegy weboldala

Címkék: Látogatottsági statisztika | bud.hu


Hétfőn délben a megnövekedett terhelés hatására lényegében elérhetetlen volt a Budapest Airport weboldala, a bud.hu-t felkereső látogatók csak kínosan lassan, vagy inkább egyáltalán nem érhették el az induló és érkező járatokkal kapcsolatos információkat. Estére fapadosan, de működött az oldal.

2010.
04.19.
14:25
0 hozzászólás

Összeomlott a reptér weboldala - nem bírta a terhelést a bud.hu

Címkék: weboldal | bud.hu


Ma dél körül már egészen biztosan nem működött hazánk egyik legnagyobb légiforgalmi utastájékoztatásra hivatott weboldala a bud.hu. Ez most kifejezetten tragikusnak mondható, hiszen több százezer, különböző országokban rekedt ember szeretne megérkezni Ferihegyre. Magyarországon ezekben az órákban oldották fel a légtérzárat. A Median Webaudit a digibiz.hu kérésére folyamatosan szolgáltatja az adatokat.

Hírlevélre feliratkozás

Céges honlap vagy blog?

További villámkérdések  Szavazás állása

Olajszennyezés és Google

Az emberiség történetének egyik legkomolyabb olajszennyezéssel járó természeti katasztrófájában érintett BP olajtársaság nem fukarkodik, a jelek szerint minden pénzt megér nekik, hogy valamelyest javíthassanak sérült reputációjukon. Ennek kapcsán felmerül a kérdés, milyen mértékben képesek a nagyvállalatok befolyásolni a neten terjedő híreket azzal, hogy felvásárolják a Google-nél a kontextusban érintett keresőszavakat.

Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa Keresőszó-vásárlással szépíthető a természeti katasztrófa

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak