Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 40 találat van a digibiz.hu oldalon

2012.
05.03.
11:02
0 hozzászólás

Csordogáló bevétel a hazai YouTube csatornákon

Címkék: YouTube


A piac megtisztulását, jobb minőséget és a bevételek növekedését várják a szereplők a Youtube magyar változatának elindulásával együtt megjelent partnerségi programtól. A többszereplős konstrukcióval a jogtulajdonosok is részesedhetnek a Google reklámpénzeiből. Hogy mennyit is kapnak, még nem tudni.

2011.
12.04.
09:50
0 hozzászólás

A hazai előadók is részesedhetnek a YouTube bevételeiből

Címkék: YouTube


Jogdíjas magyar tartalmak jelennek meg a Youtube-on, miközben a videomegosztó világszerte bővíti a tartalmi csatornáit, legutóbb a Disneyvel állapodtak meg.

2011.
11.09.
13:40
0 hozzászólás

A Disney-n talán csak a YouTube segíthet

Címkék: Disney | YouTube


A Walt Disney is csatlakozott azokhoz a szórakoztatóipari vállalatokhoz, amelyek a YouTube-bal kötnek üzletet saját csatorna elndítására.

2011.
10.18.
15:22
0 hozzászólás

Zenészeknek nyitott boltot a YouTube

Címkék: YouTube


A YouTube speciális boltot indított, ahol a zenészek saját csatornájukon keresztül eladhatják a digitális dalokat, koncertjegyeket, vagy a márkájukkal ellátott árut.

2011.
05.10.
14:19
0 hozzászólás

Ma elindult a YouTube filmkölcsönzője

Címkék: YouTube | film


Sokszor volt már róla szó, de ma tényleg elindul a YouTube új szolgáltatása, ami nem más, mint egy online filmkölcsönző.

2011.
04.20.
16:32
0 hozzászólás

Királyi esküvő élőben a neten

Címkék: YouTube


Élőben közvetítik a királyi esküvőt a YouTube-on is. De ez csak a közösségi oldalakon elérhető érdekességek közül, ami Kate Middleton és Vilmos herceg menyegzőjével kapcsolatos.

2011.
04.08.
16:30
0 hozzászólás

Változtatni kell, hogy profitot termeljen a YouTube

Címkék: YouTube


A Google jelentős átalakításokra készül a YouTube-bal kapcsolatban, fő céljuk pedig nem más, mint elérni azt, hogy a videómegosztó legyen az új generációs tévéadás.

2011.
03.15.
17:39
0 hozzászólás

Bővül a YouTube

Címkék: YouTube


A YouTube 30 százalékkal növelné alkalmazottainak a számát idén, ami a cég történetének legnagyobb bővítése lenne.

2011.
01.13.
19:39
0 hozzászólás

A nap IT hírei röviden

Címkék: YouTube | iPad | Firefox 4 | Samsung | Sony | Playstation


Egyre többen vesznek tabletet vagy okostelefont PC helyett. Ezt a tendenciát az is alátámasztja, hogy naponta kétszáz millió YouTube videót néznek meg okostelefonról. Rengeteg újdonság jön az elkövetkező egy hónapban, január közepén elindul Rupert Murdoch táblagépre tervezett napilapja, valamint bemutatják a PSP 2-t, februárban pedig jön az új Firefox és a Galaxy S utódja.

2011.
01.04.
19:39
0 hozzászólás

A nap IT hírei röviden

Címkék: Angry Birds | YouTube | Myspace | Opera


Nem csak a hazai médiatörvény kifogásolható, az olaszoknál egy módosítással a YouTube videóit szabályoznák. Eközben egyre rosszabbul megy a Myspace-nek és egyes források szerint hamarosan megválik a dolgozói felétől.

|« első « előző 12 3 4 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Farmville vagy MaffiaWars?

További villámkérdések  Szavazás állása

A tévés rendelésé a jövő

A telefonos ételrendelés leáldozóban van, az internetes fölfutóban, de úgy tűnik, a táplálkozási lánc vége mégsem a számítógép lesz, hanem a tévékészülék. Az erre épülő rendelési módszer majdnem startra kész, már csak egy lépés, és távirányítóval kérhető majd házhoz a pizza. Erről és ehhez hasonló fejlesztésekről beszélgettünk Perger Péterrel, a NetPincér.hu ügyvezetőjével.

Perger Péter: Egyszerűbb lesz tévén keresztül ételt rendelni - interjú Perger Péter: Egyszerűbb lesz tévén keresztül ételt rendelni - interjú

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak