Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 7 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
12.10.
15:00
0 hozzászólás

A Wikileaks-ügy havi bontásban

Címkék: WikiLeaks


Talán még soha nem látott mértékű politikai vihart kavart a WikiLeaks nevű portál azzal, amikor július végén nyilvánosságra hozott majdnem százezer titkos dokumentumot, amelyek az afgán háború alatt keletkeztek. A 2006-ban alapított WikiLeaks azóta sem állt le, noha alapítóját már letartóztatták, az oldalt már számtalan módon próbálták megbénítani, mégis újabb titkos dokumentumok nyilvánosságra hozatalát ígérik. Az őket pártoló hekkerek tegnap bosszút álltak az akadályozó pénzintézeteken. Kezdjük az elejéről!

2010.
12.09.
19:39
0 hozzászólás

A nap IT hírei röviden

Címkék: eBay | WikiLeaks | Facebook | Street View


Hekkerek támadták meg bosszúból azokat a pénzügyi szolgáltatókat, akik akadályozzák az oldalt, például a Mastercardot vagy a PayPalt. Eközben már Romániában is útjára indult a Street View, bár még csak 8 városban. A napokban az EU súlyosan megbüntette az LCD ipart, az eBay-t viszont nem ítélték bűnösnek védjegybirtoklásért.

2010.
11.29.
19:39
0 hozzászólás

A nap IT hírei röviden

Címkék: WikiLeaks | Twitter


Jótékonysági céllal törlik magukat a sztárok a Twitterről, így gyűjtenek adományt. Talán az amerikaiaknál nagyon eredményes lehet ez a megmozdulás, mert felmérések szerint a gazdasági válság hatása már halványul a tengerentúlon és az emberek ismét sokat költenek karácsonykor. Eközben Hollandiában legalizálnák a fájlcserét, de az anyagi kiesést pótolni kell adózásból.

2010.
11.29.
15:30
0 hozzászólás

Magyarországot is érinti a WikiLeaks-kiszivárogtatás

Címkék: WikiLeaks | Google


Magyarországgal foglalkozó bizalmas amerikai külügyminisztériumi jelentést szivárogtatott ki a WikiLeaks oknyomozó portál, pontosan 734 dokumentumot, melyek közül 4 a legszigorúbb titkosítási kategóriába tartozik. Az is kiderült ma, hogy jelentések alapján a kínai kormány koordinálta a Google elleni tavalyi hackertámadást.

2010.
08.18.
10:25
0 hozzászólás

A Wikileaks mellé állnak a svédek

Címkék: Wikileaks | Svédország


A Wikileaks botrány tovább hömpölyög. Bár a svéd kormány bejelentette, hogy hiába támogatja egy hazai cég az oknyomozó portál munkáját, ők mégsem kívánnak beleszólni az ügybe, most újból az országukra figyelnek világszerte. Egy svéd bulvárlap ugyanis alkalmazza a Wikileaks alapítóját, így biztosítva neki a szólásszabadságot.

2010.
08.13.
10:42
0 hozzászólás

A WikiLeaks felülvizsgálja titkos dokumentumait

Címkék: Wikileaks | nyomozás | Pentagon | Svédország


A WikiLeaks nem hátrál meg, továbbra is nyilvánosságra akarj hozni a titkos háborús adatokat, annak ellenére, hogy már a Pentagon fenyegeti őket. Most azonban bejelentették, hogy jobban odafigyelnek mit adnak ki a kezükből, mert nem áll szándékukban bajba sodorni senkit, aki nem érdemli meg. Közben már a jogvédő csoportok is felemelték ellenük a hangjukat.

2010.
08.09.
11:08
0 hozzászólás

A WikiLeaks már a Pentagonnal harcol

Címkék: Wikileaks | nyomozás | Pentagon | Svédország


A WikiLeaks azon a 91 ezer háborús iraton felül, amit már nyilvánosságra hozott, még 15 ezer oldalnyi dokumentumot akar bemutatni az afganisztáni háborúról. A sajtószabadság élharcosának számító Svédországban bejelentette egy cég, hogy ők segítik a WikiLeaks munkáját. Eközben a Pentagonban áll a bál, és követelik az adatokat az oknyomozó honlaptól. Itthon a speciális szegmenseken kívül minden, főleg az állami szerepvállalással kapcsolatos információk számítanak nyilvános adatnak.

Hírlevélre feliratkozás

Facebook csoport vagy céges honlap?

További villámkérdések  Szavazás állása

A Netrisk.hu megéri a pénzét?

A tavalyi évben közel 1,4 milliárd forintos árbevételt produkáló Netrisk.hu többségi tulajdonát a napokban szerezte meg az Enterprise Investors, több mint 6 milliárd forintért. Az üzlet nem csak az évi több száz millió forintos osztalékért érte meg.

Brutális növekedés a Netrisknél Brutális növekedés a Netrisknél

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak