Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 10 találat van a digibiz.hu oldalon

2012.
01.03.
11:00
0 hozzászólás

Posztolunk az sms helyett

Címkék: Vodafone


A Vodafone hálózatából 20 %-kal kevesebb SMS-t küldtek szilveszterkor, mint egy évvel korábban, ennek még nem a mobil díjak emelkedése az oka, hanem a közösségi média térnyerése. A karácsonyi ünnepek kapcsán még csak 10%-os volt a csökkenés.

2011.
05.19.
15:00
0 hozzászólás

A Vodafone kihozza a rosszból a legjobbat

Címkék: Vodafone


A Vodafone Group kedden bejelentette, hogy 5 országban csökkentette tevékenységeinek értékét 6,5 milliárd fonttal, ami 7,8 százalékkal vetette vissza éves nyereségüket, eközben a bevételeik mégis emelkednek.

2011.
04.04.
12:46
0 hozzászólás

A Vodafone-nal növel a Vivendi

Címkék: Vodafone | Vivendi


A Vivendi megegyezett a Vodafone-nal, hogy megvegye 44 százalékos részesedését a francia SFR mobilszolgáltatóban, 7,95 milliárd euróért.

2011.
02.16.
10:48
0 hozzászólás

Zsebwifi a zsebwifizőknek?

Címkék: Vodafone


Amikor a napokban olvastam, hogy a Vodafone kijött a zsebwifi készülékkel, azon gondolkodtam, hogy biztosan csak én nem értem, hogy ez mire jó, még akkor sem értem, ha ezzel a kis cuccal akár 5-en egyszerre tudunk netezni. Mert miért?

2010.
12.08.
19:39
0 hozzászólás

A nap IT hírei röviden

Címkék: Nintendo | Microsoft | Vodafone


A Nintendo nem állt elő semmilyen fejlesztéssel a karácsonyi időszakra, így nehezebb lesz növekednie. Ezzel szemben a Vodafone meghirdetett karácsonyi akciót, ám arról kiderült, hogy mégsem akkora ajánlat. Eközben duplájára nőtt szoftvergyártók érdekeinek képviselőihez befutó feljelentések száma.

2010.
10.13.
16:24
0 hozzászólás

Kis hazai iPhone 4 történelem

Címkék: Vodafone | Apple | iPhone4 | T-Mobile | Telenor


A várakozásoknak megfelelően a T-Mobile után a Vodafone is bejelentette, hogy árulni fogják az iPhone 4-et, és a hírek szerint hamarosan a Telenor is beszáll az értékesítésbe. Hogy került hazánkba és hova tart az iPhone 4?

2010.
10.13.
11:21
0 hozzászólás

A Vodafone bejelentette az iPhone 4-et

Címkék: Vodafone | Apple | iPhone4


Ma délelőtt bejelentette a Vodafone hivatalosan, hogy forgalmazni fogja az Apple telefonját. Ők lesznek a második magyar mobilszolgáltató, akik árulhatnak iPhone 4-et, és a történelemben először lesz magyar verseny az almalogós mobil terjesztésében.

2010.
09.30.
13:41
0 hozzászólás

Végre Wifi-t kaptak a hazai buszok is

Címkék: Volán | intenet | wifi | Vodafone


Mától ingyen internetezhetnek az utasok a Volánbusz egyes, Wifi logóval ellátott távolsági járatain, miután a cég megállapodást kötött az infrastruktúrát biztosító Vodafone-nal. Korábban a BKV-nak is volt hasonló kezdeményezése, ám idáig nem sikerült megvalósítaniuk. Madridban viszont nemrég a buszok többségén bevezették az ingyenes szolgáltatást.

2010.
07.16.
07:43
0 hozzászólás

Újabb mobilnet szolgáltatók a piacon

Címkék: mobilnet | Vodafone | Btel | Netfone


A Vodafone hosszú távú szerződést kötött a Btel és a Netfone távközlési vállalatokkal. A cég szerint ezzel újabb félmillió mobilnet előfizetés várható. Már csak az a kérdés, hogy ez mennyire ösztönzi arra a piaci szereplőket, hogy tovább fejlesszék a 3G lefedettséget is, mely egyre sürgetőbbé vált az okostelefonok folyamatos megjelenésével.

2010.
05.31.
10:56
0 hozzászólás

Beck György: A Vodafone jól jött ki a mobilpiaci válságból

Címkék: Beck György | Vodafone | szélessáv


Az elmúlt évben 6-8 százalékkal csökkent a mobilpiac bevétele Magyarországon; fellendülés csak a második félévben várható, de éves szinten az idén még mindig 3-5 százalékos visszaesést jelez előre a Vodafone Magyarország az első negyedéves adatok és a tendenciák alapján.

Hírlevélre feliratkozás

Foursquare vagy Gowalla?

További villámkérdések  Szavazás állása

Az adat az új olaj

"Az [origo] portál címkehalmaza például szinte kimeríthetetlen. Tartalmazza ugyanis a portál teljes archívumának - közel 400 ezer cikk - címkéit is. Ennyi szöveget képtelenség lett volna utólag kézzel felcímkézni, a feladatot a Szegedi Tudományegyetem Mesterséges Intelligencia Kutatócsoportja által fejlesztett algoritmus végezte el."

"Az adat az új olaj" - interjú az Origo Zrt. távozó tartalomfejlesztési vezetőjével 

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak