Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a digibiz.hu oldalon

2011.
02.24.
14:23
0 hozzászólás

Amerika a "Semleges Internet" ellen

Címkék: FCC | Netflix | Verizon


Nem vesztegetik idejüket a Kongresszusban a jelenlegi demokrata Barack Obama elnök ellenzékeként működő republikánusok, hogy visszavonják a Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC) decemberi "Semleges Internet" (Net neutrality) szabályzatát, mely bizonyos szélessávú-internet szolgáltatókra vonatkozik.

2011.
02.08.
23:53
0 hozzászólás

Több iPhone kisebb sávszélesség

Címkék: Verizon | mobil


Az Egyesült Államok második legnagyobb mobilszolgáltatója a Verizon február 3-án kezdte meg az iPhone készülékek forgalmazását. A cég ugyanakkor nem a hálózatának fejlesztésével készült az internetforgalom növekedésére, hanem a meglévő ügyfelek korlátozásában látja a megoldást.

2011.
01.26.
08:12
0 hozzászólás

A Verizon támadja a netsemlegességet

Címkék: Verizon | FCC | internet semlegesség


Noha elfogadták az amerikai Szövetségi Távközlési Bizottság szabályait az internet semlegességről, a Verizon múlt héten bejelentette, hogy megtámadják a döntést. Véleményük szerint jogszerűtlen, hogy nem blokkolhatnak bizonyos internetes tartalmakat.

2011.
01.11.
10:38
0 hozzászólás

A Verizon iPhone máris tovább növelte az Apple-t

Címkék: Verizon | Apple | iPhone


Az Egyesült Államokban mától az AT&T-n kívül egy másik szolgáltató, a Verizon is árusíthatja az iPhone-t. A hír a tőzsdén nagy felbuzdulást okozott, az Apple 10 milliárdnyival közelebb került az Exxon-hoz.

2010.
08.13.
14:23
0 hozzászólás

A Facebook félti a pozícióját

Címkék: Facebook | Google | Verizon | netsemlegesség


Egy hete még arról számoltunk be, hogy a Google és a Verizon is tagadja a közös paktum tervét, ám a keresőóriás hivatalos blogjában megjelent bejegyzés inkább magyarázza a bizonyítványát, semmint cáfol. Közben sok más szervezet mellett a Facebook is felemelte a hangját a Google ellen, az internet semlegesség mellett.

2010.
08.06.
12:40
0 hozzászólás

Fizetős lesz a Google?

Címkék: Google | Verizon | internet


A Google eddig a hálózati semlegesség mellett tette le a voksát, meg is lepett mindenkit az a hír, miszerint szövetségre lép a Verizon telekommunikációs céggel, és fizetőssé teszi oldalait. A hír nemzetközi felháborodást keltett, ami jogos is lehetne, hiszen egy ilyen paktum teljesen átalakítaná az internetet. Néhány órával ezelőtt azonban újabb fordulatot vett az ügy, a két cég most a Guardian-ban cáfolja a New York Times híreit. Az MTE elnöke szerint a cégek nem engedhetik meg maguknak az együttműködéssel járó presztízsvesztést.

Hírlevélre feliratkozás

Safari vagy Chrome?

További villámkérdések  Szavazás állása

Közösségi médaikonzerv

A myVIP-re naponta 220.000 hozzászólás és 200.000 képfeltöltés érkezik, több mint 40 millió képet és 700.000 videót tárolnak, ez átlagosan 200.000 képfeltöltést jelent. Az iWiW jelenleg 56 millió fényképet tárol, a felhasználók naponta 30 ezer képet kommentelnek, és 120 ezer új fotót töltenek fel az oldalra.

Alkalmazásban a jövő - hazai közösségi oldal körkép Alkalmazásban a jövő - hazai közösségi oldal körkép

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak