Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 8 találat van a digibiz.hu oldalon

2011.
03.29.
08:41
0 hozzászólás

Fizetős lett a The New York Times

Címkék: The New York Times


Tegnaptól nem böngészhetik mérték nélkül a The New York Times oldalait az olvasók. Az egyik legismertebb napilap ugyanis előfizetésessé tette a NYTimes.com-ot.

2011.
01.25.
09:44
0 hozzászólás

Fizetős lesz a The New York Times egy része

Címkék: New York Times | újság | paywall


Hamarosan részben fizetőssé válik a The New York Times. Kiszivárgott információk szerint havonta körülbelül 20 dollárt kell majd havonta fizetnie annak, aki minden cikket szeretne elolvasni. Az újság egyelőre keresi az egyensúlyt az ingyenes tartalommal, mert a brit Times példájából kiindulva elveszíthetik olvasóik nagy részét.

2010.
11.06.
10:51
0 hozzászólás

Az embereket már nem érdekli az online Times

Címkék: Times | BBC | online újság


Olvasói nagy részét elvesztette a brit Times és Sunday Times lapok online kiadása, mert júliusban fizetőssé tették tartalmaik elérését, és ez a helyzet az elmúlt hónapokban sem javult. A működtetők mégis elégedettek az előfizetők számával.

2010.
08.05.
15:33
0 hozzászólás

Az iPad miatt sikeres a fizetős Times

Címkék: Times | iPad


Rupert Murdoch, a médiacézár, büszkén jelentette ki egy ausztrál nyilvános vitán, hogy több tízezren olvassák a fizetős Times-t. Hivatalos adatokat nem közölt, de annak tudatában, hogy az egykori 1,2 milliós napi olvasótábor 15 ezerre csökkent az elmúlt időszakban, nem igazán érti senki az elégedettségét. Az viszont tény, hogy az iPad-változat sikeres.

2010.
07.20.
11:18
0 hozzászólás

Eddig veszteséges a fizetős Times

Címkék: Times | iPad |


A 2005-ben egyszer már megbukott próbálkozás egyelőre nem jön be a Times-nak. A július elejétől fizetőssé vált weboldalon drámaian kevés a napi olvasók száma: az egykori 1,2 milliós tábor 15 ezerre csökkent; ennek ellenére a két hete működő új változatnál a kiadó kétszeresére emelte a hirdetési tarifákat. Egyedül az iPad-változat tűnik sikeresnek.

2010.
07.06.
07:45
0 hozzászólás

Fizetős lett a Times

Címkék: Times | online tartalom


Tegnap óta fizetni kell a Times és a Sunday Times weboldalain. A kiadványok címlapja természetesen még elérhető, de a következő kattintásra már a "fizetési felszólítással"szembesülünk. Rupert Murdoch már jó előre bejelentette, hogy a lehető legszigorúbb fizetős modellt választották, azaz nem lesznek ingyenes cikkek, sem az olvasóknak, sem a Google-nak.

2010.
05.28.
09:41
0 hozzászólás

Elindulnak a megújult fizetős híroldalak

Címkék: The New York Times | Google


Rupert Murdoch, a News Corporation vezére állja a szavát, fizetőssé teszi a cégcsoport alá tartozó Times és Sunday Times online tartalmait.

2010.
03.25.
22:44
0 hozzászólás

NYT: A Microsoft és a Yahoo is kövesse a Google példáját!

Címkék: Kína | öncenzúra | The New York Times | Microsoft | Yahoo | Google


A kínai keresőportáljának öncenzúrázását megszüntető Google példáját kövesse a Microsoft és a Yahoo is - követelte tegnapi szerkesztőségi cikkében a The New York Times.

Hírlevélre feliratkozás

Facebook vagy iWiW ?

További villámkérdések  Szavazás állása

Visszanyalt a fagyi

A Buzz jogsértései miatt indított jogi hajcihőt végül peren kívül sikerült rendeznie a Google-nek, de így is 2 milliárd forintnak megfelelő összegbe és egy fájóan népszerű videó elterjedésébe került az azóta megbukott termékük agresszív bevezetőkampánya.

Google: ingyenfagyi-osztásért 8 millió dollár büntetés Google: ingyenfagyi-osztásért 8 millió dollár büntetés

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak