Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
09.14.
15:10
0 hozzászólás

A csehek is besokalltak a StreetView-tól

Címkék: Google | StreetView


Megtiltották a cseh hatóságok a Google számára, hogy tovább alkalmazza a Street View szolgáltatását. Az elmúlt fél évben minden hónapban kijutott egy tiltás a keresőóriásnak.

2010.
06.21.
14:23
0 hozzászólás

Jelszavakat is gyűjtött a Google - újabb perre számíthat

Címkék: Google | StreetView | adatvédelem | per


Gyűrűzik a Streetview-botrány a Google háza táján. Kiderült ugyanis, hogy a múlt hónap eleji törvénytelen adatrögzítések során nem csak részadatokat regisztráltak, hanem e-mailekhez tartozó jelszavakat is.

2010.
06.09.
09:25
0 hozzászólás

A magyar adatvédelmi biztos is kérdőre vonta a Google-t

Címkék: Google | StreetView | adatvédelem


Egy tavalyi felmérés szerint az internetezők 30 százaléka kifejezetten aggódik a világhálón közzétett adatainak biztonságos kezelésében. A közösségi oldalak hiányos adatvédelmi intézkedései mellett a Google Street View illegális adatrögzítései borzolják a kedélyeket. Jóri András adatvédelmi biztos újabb levélben fordult az illetékesekhez.

2010.
06.05.
07:20
0 hozzászólás

Gondolatébresztő per a Google ellen

Címkék: Google | StreetView | per


Egy amerikai nő 100 ezer dollárra, azaz több mint 22 millió forintra perli a Google Maps térképszolgáltatást, miután a mobiltelefonról is elérhető, gyalogosmódba állított útvonaltervező egy forgalmas országútra vezette, ahol elütötte egy autó.

2010.
05.28.
10:21
0 hozzászólás

Újabb Streetview-botrány a Google-nél

Címkék: Google | StreetView | adatvédelem


Felfüggesztette a Google amerikai szoftverfejlesztő cég Streetview szolgáltatásának ausztriai munkálatait csütörtökön az osztrák adatvédelmi hatóság. A vizsgálat lezárultáig azonnali hatállyal megtiltotta a felvételek készítését és az eddig gyűjtött adatok felhasználását.

2010.
05.15.
21:40
0 hozzászólás

Elismerte a Google a szabálytalan adatgyűjtést

Címkék: Google | StreetView | adatvédelem


A Google bejelentette, hogy a StreetView-t fényképező autók véletlenül gyűjtöttek össze engedély nélküli adatokat a jelszó nélküli Wi-Fi hálózatokról. A cég becslése szerint 2006 óta így mintegy 600 gigabájtnyi, azaz egy normál merevlemez kapacitásának megfelelő adatot gyűjtöttek össze.

Hírlevélre feliratkozás

Torrent vagy iTunes?

További villámkérdések  Szavazás állása

Mi értelme van az MTI-nek?

Rendhagyó dologra vállalkoztunk. Arra tettünk kísérletet, hogy megvizsgáljuk, milyen arányban hasznosulnak a Magyar Távirati Iroda által készített anyagok fontos hazai hírfelhasználó portálokon. Ami egyben természetesen a saját tartalom nagyságrendjére is utal.

Mi értelme van az MTI-nek? Mi értelme van az MTI-nek?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak