Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
09.14.
15:10
0 hozzászólás

A csehek is besokalltak a StreetView-tól

Címkék: Google | StreetView


Megtiltották a cseh hatóságok a Google számára, hogy tovább alkalmazza a Street View szolgáltatását. Az elmúlt fél évben minden hónapban kijutott egy tiltás a keresőóriásnak.

2010.
06.21.
14:23
0 hozzászólás

Jelszavakat is gyűjtött a Google - újabb perre számíthat

Címkék: Google | StreetView | adatvédelem | per


Gyűrűzik a Streetview-botrány a Google háza táján. Kiderült ugyanis, hogy a múlt hónap eleji törvénytelen adatrögzítések során nem csak részadatokat regisztráltak, hanem e-mailekhez tartozó jelszavakat is.

2010.
06.09.
09:25
0 hozzászólás

A magyar adatvédelmi biztos is kérdőre vonta a Google-t

Címkék: Google | StreetView | adatvédelem


Egy tavalyi felmérés szerint az internetezők 30 százaléka kifejezetten aggódik a világhálón közzétett adatainak biztonságos kezelésében. A közösségi oldalak hiányos adatvédelmi intézkedései mellett a Google Street View illegális adatrögzítései borzolják a kedélyeket. Jóri András adatvédelmi biztos újabb levélben fordult az illetékesekhez.

2010.
06.05.
07:20
0 hozzászólás

Gondolatébresztő per a Google ellen

Címkék: Google | StreetView | per


Egy amerikai nő 100 ezer dollárra, azaz több mint 22 millió forintra perli a Google Maps térképszolgáltatást, miután a mobiltelefonról is elérhető, gyalogosmódba állított útvonaltervező egy forgalmas országútra vezette, ahol elütötte egy autó.

2010.
05.28.
10:21
0 hozzászólás

Újabb Streetview-botrány a Google-nél

Címkék: Google | StreetView | adatvédelem


Felfüggesztette a Google amerikai szoftverfejlesztő cég Streetview szolgáltatásának ausztriai munkálatait csütörtökön az osztrák adatvédelmi hatóság. A vizsgálat lezárultáig azonnali hatállyal megtiltotta a felvételek készítését és az eddig gyűjtött adatok felhasználását.

2010.
05.15.
21:40
0 hozzászólás

Elismerte a Google a szabálytalan adatgyűjtést

Címkék: Google | StreetView | adatvédelem


A Google bejelentette, hogy a StreetView-t fényképező autók véletlenül gyűjtöttek össze engedély nélküli adatokat a jelszó nélküli Wi-Fi hálózatokról. A cég becslése szerint 2006 óta így mintegy 600 gigabájtnyi, azaz egy normál merevlemez kapacitásának megfelelő adatot gyűjtöttek össze.

Hírlevélre feliratkozás

Apple vagy Nokia?

További villámkérdések  Szavazás állása

Augmented reality: Hallott már róla?

Az augmented reality mobiltechnológiára való átterjedése előrevetíti, hogy a jövőben mobiljaink fő feladata lesz tetszőleges pillanatban összekötni a digitális és a valódi világot. Kereséseinket intuitív módon, a fizikai világra kiterjesztve futtathatjuk, a találatok pedig szintén kézzelfogható valóságként érkeznek szempillantás alatt.

A kiterjesztett valóság üzleti lehetőségei A kiterjesztett valóság üzleti lehetőségei

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak