Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
09.14.
15:10
0 hozzászólás

A csehek is besokalltak a StreetView-tól

Címkék: Google | StreetView


Megtiltották a cseh hatóságok a Google számára, hogy tovább alkalmazza a Street View szolgáltatását. Az elmúlt fél évben minden hónapban kijutott egy tiltás a keresőóriásnak.

2010.
06.21.
14:23
0 hozzászólás

Jelszavakat is gyűjtött a Google - újabb perre számíthat

Címkék: Google | StreetView | adatvédelem | per


Gyűrűzik a Streetview-botrány a Google háza táján. Kiderült ugyanis, hogy a múlt hónap eleji törvénytelen adatrögzítések során nem csak részadatokat regisztráltak, hanem e-mailekhez tartozó jelszavakat is.

2010.
06.09.
09:25
0 hozzászólás

A magyar adatvédelmi biztos is kérdőre vonta a Google-t

Címkék: Google | StreetView | adatvédelem


Egy tavalyi felmérés szerint az internetezők 30 százaléka kifejezetten aggódik a világhálón közzétett adatainak biztonságos kezelésében. A közösségi oldalak hiányos adatvédelmi intézkedései mellett a Google Street View illegális adatrögzítései borzolják a kedélyeket. Jóri András adatvédelmi biztos újabb levélben fordult az illetékesekhez.

2010.
06.05.
07:20
0 hozzászólás

Gondolatébresztő per a Google ellen

Címkék: Google | StreetView | per


Egy amerikai nő 100 ezer dollárra, azaz több mint 22 millió forintra perli a Google Maps térképszolgáltatást, miután a mobiltelefonról is elérhető, gyalogosmódba állított útvonaltervező egy forgalmas országútra vezette, ahol elütötte egy autó.

2010.
05.28.
10:21
0 hozzászólás

Újabb Streetview-botrány a Google-nél

Címkék: Google | StreetView | adatvédelem


Felfüggesztette a Google amerikai szoftverfejlesztő cég Streetview szolgáltatásának ausztriai munkálatait csütörtökön az osztrák adatvédelmi hatóság. A vizsgálat lezárultáig azonnali hatállyal megtiltotta a felvételek készítését és az eddig gyűjtött adatok felhasználását.

2010.
05.15.
21:40
0 hozzászólás

Elismerte a Google a szabálytalan adatgyűjtést

Címkék: Google | StreetView | adatvédelem


A Google bejelentette, hogy a StreetView-t fényképező autók véletlenül gyűjtöttek össze engedély nélküli adatokat a jelszó nélküli Wi-Fi hálózatokról. A cég becslése szerint 2006 óta így mintegy 600 gigabájtnyi, azaz egy normál merevlemez kapacitásának megfelelő adatot gyűjtöttek össze.

Hírlevélre feliratkozás

Videa vagy Indavideo?

További villámkérdések  Szavazás állása

Berobban az SMO

Az Amerikai Marketing Szövetség kutatása alapján a tengerentúli nagyvállalatok jövőre már jelentősen növelik éves marketing-költségvetéseiket. A következő öt évben, a teljes évi büdzsék 17,7 százalékéig dagadhat a közösségi médiára fordított összegek aránya.

2011 az SMO éve lesz 2011 az SMO éve lesz

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak