Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
09.17.
14:31
0 hozzászólás

Ki mit vásárolt (fel) a héten?

Címkék: felvásárlás | Oracle


Elemzők szerint az Informatica lesz az Oracle új kiszemeltje, de többen úgy gondolják, hogy ehhez túl nagy az átfedés a két cég termékportfóliói között. A HP bejelentette, hogy felvásárolja az IT-védelmi iparágban jó hírnévnek örvendő ArcSight céget, mely iránt nem kisebb nevek érdeklődtek, mint az IBM, valamint az EMC. A hét kérdése, hogy ki fogja felvásárolni a Novell-t. Friss információk alapján nagyobb részét a Vmware venné meg.

2010.
09.17.
12:17
0 hozzászólás

Remekel az Oracle

Címkék: Oracle | negyedéves eredmény


Az Oracle a vártnál nagyobb negyedéves adózott eredményről és bevételről számolt be, ami háttérbe szorította a technológiai cégek eredményének az alakulásával kapcsolatos borúlátást. Ha az Oracle-nek jó, Larry Ellisonnak is az.

2010.
08.13.
11:56
0 hozzászólás

Az Oracle perbe fogta a Google-t

Címkék: Google | Oracle | szabadalomsértés | Android


A Google-t most az Oracle vádolta meg, azt állítják, hogy teljesen jogtalanul használja az Android telefonokon a Java technológiát. Szabadalomsértéssel kapcsolatos vádak már korábban is érték a céget, akkor a Xerox fordult bírósághoz.

2010.
07.28.
21:08
0 hozzászólás

Kevés magyar IT vezető milliárdos

Címkék: Oracle


A The Wall Street Journal közzé tette toplistáját, amelyen az évtized legjobban kereső cégvezetői szerepelnek. Csak azon vállalatok első emberei kerülhettek be, akik a tőzsdén jegyzett amerikai vállalatot működtetnek. Az már nem volt kitétel, hogy teljesítményük egyenes arányosságban legyen a fizetésük mértékével. Első helyen az Oracle vezére végzett. Hazánkban még kevés a milliárdos IT vezető.

Hírlevélre feliratkozás

Twitter vagy Buzz?

További villámkérdések  Szavazás állása

Interjú a Jujj.hu eladásáról

A hazai online videózásnak és a netes közösségeknek bőven van hová fejlődnie. Az ezekben rejlő lehetőségekről, a nagy bevásárlásokról és portfólióbővítésről beszélgettünk Holman Endrével, a juj.hu-t és Cotcot.hu-t nemrég megvásárló Generál Média ügyvezetőjével. Olvassa el a teljes cikket!

Új alapokra kerül az online videózás - interjú a juj.hu eladásáról Új alapokra kerül az online videózás - interjú a juj.hu eladásáról

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak