Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 77 találat van a digibiz.hu oldalon

2011.
04.28.
13:52
0 hozzászólás

Alacsony kattintási hajlandóság a közösségi oldalakon

Címkék: közösségi oldal


Az emberek egymás közötti információ megosztása lehet a tartalomszolgáltatók legfőbb módja arra, hogy saját újdonságaikat terjesszék. Ez ugyanis a közösségi médiában úgy megy magától, mint a vírus. Kérdés az, hogy ez mennyire lehet hatásos.

2010.
12.10.
13:05
0 hozzászólás

Adatlopási kísérlet után erősít az iWiW?

Címkék: iWiW | közösségi oldal | adatlopás


Meg nem nevezett személyek megpróbálták ellopni az iWiW felhasználók adatait, és azt több tízmillió forintért eladni, ám még mindezt megelőzve elfogta őket a rendőrség. A közösségi oldal ezután a biztonságot tovább erősítő intézkedéseket hozott.

2010.
11.22.
10:45
0 hozzászólás

iWiW: "A mobilra nyitás megtriplázta az oldalletöltést" - interjú Kovács Gergellyel az iWiW vezetőjével

Címkék: interjú | közösségi oldal | iWiW


Megérkezett a régóta várt chat funkció, megújult a klubrendszer, év végére pedig teljes redesign várható. Kovács Gergely iWiW-vezetővel készített interjúnkból kiderül, a magyar közösségi-site nem kíván szembemenni a Facebookkal, miközben egyre inkább összefonódik a Postr-rel.

2010.
11.16.
21:50
0 hozzászólás

Tippek a Facebookról való kitiltás elkerülésére

Címkék: közösségi oldal | Facebook


Történt ugye nemrég, hogy kitiltott a Facebook, deaktiválta a fiókomat. Ennek kapcsán elég sokat keresgéltem a neten, mit lehetne tenni, és bár végül a fiókom persze nem kaptam vissza, még egy válaszlevelet sem kaptam a reklamációimra, viszont találtam a neten sok hasznos tippet, amik betartásával talán Ti elkerülhetitek, hogy ugyanúgy járjatok, mint én.

2010.
11.16.
10:28
0 hozzászólás

Már az e-maileket és SMS-ket is a közösségi hálón kapjuk

Címkék: közösségi oldal | Facebook


Egyelőre nem váltja meg a világot, nem "gyilkolja le a Gmailt", csupán platform-független üzenetküldést kínál az új Facebook Messages. Az új rendszerben mindegy, hogy emailt vagy SMS-t kaptunk, egységes üzenetként olvashatjuk és válaszolhatjuk meg a Facebookon belül.

2010.
11.16.
08:06
0 hozzászólás

Path: 50 fős közösségi-hálózat, csak közeli barátoknak

Címkék: közösségi oldal


Neves internetguruk álltak össze, hogy megújítsák a közösségi-hálózatok fogalmát. A Path 50 főben korlátozza az ismerősök számát és szakít a szokásos eszközökkel: nem oszthatunk meg linkeket, de nincs kommentelés és lájkolás sem.

2010.
11.15.
14:11
0 hozzászólás

Startupok.hu - most induló hazai IT-vállalkozások gyűjtőoldala

Címkék: weboldal | startup | Twitter | közösségi oldal


Több, sikeres magyar startup bizonyította már, hogy induló IT-vállalkozások terén is érdemes hazánkra figyelnie a nagyvilágnak. Mindezt megkönnyítendő, külföldi mintára magyar startup-gyűjtő oldalt hoztak létre fiatal webes szakemberek startupok.hu címen. A szolgáltatásról az oldalt szerkesztő Suhajda Gábort kérdeztük.

2010.
11.15.
08:53
0 hozzászólás

A Facebooknak a világ nem elég

Címkék: közösségi oldal | Facebook


Alig pár napja jött ki a Facebookról szóló film, ahonnan (akinek még nem volt világos) most megtudhatta, hogy Zuckerberg bizony ötletet lopott és elkezdte azt a projektet, amit ma Facebookként ismerünk. A dolog ezzel rendben is lenne, de tényleg a szemünk előtt valósul meg az, amit 1 éve a jóslatok mondtak, mégpedig azt, hogy “A Facebook lesz maga az internet".

2010.
11.05.
13:42
0 hozzászólás

Úristen! Kicsaptak a Facebookról!

Címkék: Facebook | közösségi oldal


Nemrég sokkoló dolog történt velem, amiből levontam pár tanulságot, olyat is, amit talán másnak is érdemes átgondolni, ezért leírom. Az történt ugyanis, hogy a Facebook minden előzetes figyelmeztetés nélkül deaktiválta a fiókom. Ezzel együtt természetesen az én általam létrehozott Facebook oldalt is, és mindent, ami a nevemhez fűződött. A bejegyzés kicsit hosszú lett, döntsd el Te, hogy szerinted Veled megtörténhet-e ugyanez!

2010.
11.04.
13:40
0 hozzászólás

A legnépszerűbb hazai Facebook tartalmak

Címkék: Facebaker | Facebook | közösségi oldal


Eddig a Facebaker oldalán követhettük, hogy mely magyar médiatermékek, brandek, és általában: Facebook-oldalak a legnépszerűbbek a magyarok körében.

|« első « előző 12 3 4 5 6 7 8 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

ADSL vagy mobilnet?

További villámkérdések  Szavazás állása

Tud különbséget tenni?

Jelenleg 500 MB-os mobilnet csomagra havi 2000 forinttól elő lehet fizetni, a 3-4 GB-os csomagok ára 4000 forint, a 7-14 GB-osaké pedig 6000 forint körül van. Ezzel párhuzamosan a vezetékes előfizetések ára sebességtől és adatmennyiségtől függően 2800 (1 GB) és 14000 forint között mozog, de van olyan csomag is, amely 4000 forint körüli összegért biztosít korlátlan hozzáférést.

Mobil kontra vezetékes net Mobil kontra vezetékes net

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak