Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 18 találat van a digibiz.hu oldalon

2011.
08.16.
12:22
0 hozzászólás

Új Foursquare szolgáltatás indult

Címkék: Foursquare


A Foursquare egy olyan új szolgáltatást indít, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók és a márkák a legjobb tippeket listákba rendezzék.

2011.
08.01.
14:32
0 hozzászólás

A Groupon becsekkolt a Foursquare-re

Címkék: Groupon | Foursquare


A Groupon a legújabb közösségi vásárlással foglalkozó oldal csatlakozik a Foursquare-hez, amely folyamatosan gyűjti szolgáltatásához a hasonló oldalakat a profit reményében.

2011.
06.23.
16:26
0 hozzászólás

Elindul a Foursquare-AmEx együttműködés

Címkék: Foursquare | American Express


Amikor 2009-ben elindult a Foursquare, gyorsan népszerűvé tette a "check in" fogalmát, hamarosan pedig olyan óriások mint a Facebook vagy a Google is indítottak hasonló szolgáltatást. A startup azonban megőrizte népszerűségét, és most élesben is elindítja az American Express-szel közös projekjét.

2011.
05.04.
06:56
0 hozzászólás

Csak füst

Címkék: foursquare | blog | tumblr


Ha valami fontosabbnak, jelentősebbnek néz ki, mint amilyen, ha valami kis apróságot ilyen-olyan okból felfújunk, akkor azt szoktuk rá mondani: nagyobb a füstje, mint a lángja. Én ezt annyival egészíteném ki, hogy van, amikor csak füst van: láng nincs is.

2011.
04.05.
15:32
0 hozzászólás

Márka kereséssel könnyít a Foursquare

Címkék: Foursquare


A Foursquare elindított egy weboldalt, hogy bemutassa, milyen márkák érhetőek el a hálózatán. Ezzel könnyebbé teszi a felhasználók számára, hogy megtalálják azt, ami érdekli őket.

2011.
03.07.
10:22
0 hozzászólás

Együtt a Foursquare és az AmEx

Címkék: Foursquare | American Express


Az American Express arra szerződött a Foursquare Labs Inc-vel, hogy rajta keresztül kedvezményekhez juttassa felhasználóit. A megállapodás mindkét fél számára előnyösnek tűnik. A hitelkártya cég így könnyebben elérheti a fiatalabb ügyfeleket, a Foursquare pedig megszerezte magának eddigi legnagyobb partnerét.

2011.
02.11.
05:48
0 hozzászólás

A Super Bowl hozta a legtöbb becsekkolást

Címkék: Foursquare | Super Bowl


Rekordot döntött a Super Bowl - a Forsquare-n. A verseny ideje alatt több mint 200 ezren csekkoltak be a világ minden tájáról.

2011.
01.31.
08:27
0 hozzászólás

Helymegosztás vs. marketing

Címkék: helymegosztás | Foursquare


Képzeld el azt, hogy rákattintasz kedvenc helymegosztó alkalmazásodra, mondjuk a Foursquare-re, és ahogy kilistázod azt, hova akarsz bejelentkezni, egy 8-10 oldalas lista ugrik fel. De nem ám azért, mert annyi értékes hely van a közelben, hanem mert már az összes létező kis és nagyvállalkozás, bolt és kocsma fönt van 4squre-en, mert mind azt hallották, hogy annak mekkora a marketing értéke.

2011.
01.26.
13:11
0 hozzászólás

Példátlan tempóban növekszik a Foursquare

Címkék: Foursquare | alkalmazás


Példátlan, 3400%-os növekedést produkált a Foursquare az indulását követő egy évben, jóllehet a szolgáltatást még nagyon kevesen használják. A cég reményei szerint hamarosan befektetőket találnak. Tavaly a Facebook és a Yahoo is felvásárlási ajánlatot tett rá.

2011.
01.25.
18:10
0 hozzászólás

A nap IT hírei röviden

Címkék: Ericsson | Siemens | Foursquare | Sony


Kétségtelen, hogy fellendülőben van a mobil és internetpiac. A Foursquare egy év alatt 3400 százalékkal nőtt, a Siemens és az Ericsson is növekedett az előző negyedévben, sőt egyötödével nőtt az online kiskereskedelem forgalma Európában.

|« első « előző 12 következő » utolsó »|

Hírlevélre feliratkozás

Farmville vagy MaffiaWars?

További villámkérdések  Szavazás állása

Interjú a Jujj.hu eladásáról

A hazai online videózásnak és a netes közösségeknek bőven van hová fejlődnie. Az ezekben rejlő lehetőségekről, a nagy bevásárlásokról és portfólióbővítésről beszélgettünk Holman Endrével, a juj.hu-t és Cotcot.hu-t nemrég megvásárló Generál Média ügyvezetőjével. Olvassa el a teljes cikket!

Új alapokra kerül az online videózás - interjú a juj.hu eladásáról Új alapokra kerül az online videózás - interjú a juj.hu eladásáról

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak