Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a digibiz.hu oldalon

2010.
10.06.
08:07
0 hozzászólás

Elérhetetlen weboldalak sokkolják a netezőket

Címkék: Foursqure | Twitter | Facebbok | Bud.hu | weboldal


Tegnap rekord ideig, kilenc órán keresztül nem lehetett elérni a Foursquare helyzetmegosztó szolgáltatását. Ebben az évben többször is előfordult, hogy leállt egy nagy felhasználói körrel rendelkező oldal, megnéztük hát a konkrét eseteket.

2010.
09.01.
13:06
0 hozzászólás

Két órája elérhetetlen a bud.hu, Ferihegy weboldala

Címkék: bud.hu


Ma 11 óra óta elérhetetlen a bud.hu, a Budapest Airport hivatalos tájékoztató oldala. Ez nem az első eset, április közepén az izlandi Eyjafjallajökull vulkán második kitörésekor is meghalt a rendszer.

2010.
04.20.
10:45
0 hozzászólás

Lebutított változatban működik Ferihegy weboldala

Címkék: Látogatottsági statisztika | bud.hu


Hétfőn délben a megnövekedett terhelés hatására lényegében elérhetetlen volt a Budapest Airport weboldala, a bud.hu-t felkereső látogatók csak kínosan lassan, vagy inkább egyáltalán nem érhették el az induló és érkező járatokkal kapcsolatos információkat. Estére fapadosan, de működött az oldal.

2010.
04.19.
14:25
0 hozzászólás

Összeomlott a reptér weboldala - nem bírta a terhelést a bud.hu

Címkék: weboldal | bud.hu


Ma dél körül már egészen biztosan nem működött hazánk egyik legnagyobb légiforgalmi utastájékoztatásra hivatott weboldala a bud.hu. Ez most kifejezetten tragikusnak mondható, hiszen több százezer, különböző országokban rekedt ember szeretne megérkezni Ferihegyre. Magyarországon ezekben az órákban oldották fel a légtérzárat. A Median Webaudit a digibiz.hu kérésére folyamatosan szolgáltatja az adatokat.

Hírlevélre feliratkozás

Apple vagy Nokia?

További villámkérdések  Szavazás állása

A hazai netezők nem fogékonyak a webkettőre

Szabó Mártonnal, az iWiW alapítójával és korábbi vezetőjével csendes leköszönése alkalmából beszélgettünk. Távozásának egyszerű az oka: 8 év alatt elfáradt. Továbbra is segíti tanácsaival az Origo-t de most inkább pihen és utazik. Twitterezni valószínűleg nem fog, de a blogírást elképzelhetőnek tartja. Mint mondja, sosem volt még ennyire érdekes a social media világa, a fejekben viszont volna mit helyére tenni. Mi nagyon örülnénk, ha belefogna, mert Marcit jó hallgatni. Nehezen is tudtuk abbahagyni, így a vele készült interjút két részletben közöljük, rövidített videóanyaggal spékelve.

"A hazai netezők nem fogékonyak a webkettőre" - interjú Szabó Mártonnal, az iWiW korábbi vezetőjével 

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak