Blog

2010.
08.30.
14:21
0 hozzászólás

Jó tudás ingyen

Címkék: digibiz blog |


Arról adtunk hírt, hogy az angol nyelv oxfordi értelmező szótárát csak megfelelő mennyiségű megrendelés esetén fogják kinyomtatni. Vége felé közeledik tehát e dimenzióban (a kézikönyvekében) is a Gutenberg galaxis - legyinthetnék. De nem legyintek.

2010.
08.23.
09:30
1 hozzászólás

SportGézának nálam annyi - éljen a Digi!

Címkék: digibiz blog |


Az elvonás olykor merengésre késztethet. Az ünnepi hétvégén rá kellett döbbennem, hogy az UPC-s IP-tévémen nincs többé olyan csatorna, amelyen nézhetem élőben a Premier League új szezonjának mérkőzéseit. Ha Digi TV előfizető lennék, most boldogan hevernék a heverőn és nézném hétvégehosszat legkedvencebb bajnokságom csatáit a Digi Sport csatornán. Digis viszont nem vagyok, tehát a falat marom, és az elvonási tüneteket elmerengéssel teszem elviselhetővé.

2010.
08.20.
14:04
1 hozzászólás

Fényév

Címkék: Közösségi oldal | Facebook | iWiW


Esemény dús hét volt a magyar piacon jelentős közösségi szolgáltatások életében, az iwiw.hu gazdája bejelentette az események elnevezésű új szolgáltatását, a "versenytárs" Facebook egy nagyot lépet a valós világ felé a Places-szel.

2010.
08.09.
17:19
0 hozzászólás

Titokfejtés

Címkék: digibiz blog | WikLeaks


Elárulom: a hétköznapi titok nem örökkévaló. Olvasom, hogy a WikiLeaks, minden titkok kiszivárogtatója, rendíthetetlen: bizalmas dokumentumok további halmait löki hamarosan ki az oldalára az afganisztáni háborúról, és most Washingtonban áll a bál. Eljön majd az idő, amikor csak mosolygunk az ilyesmin.

2010.
06.21.
08:20
0 hozzászólás

MédiaÖrvény

Címkék: digibiz blog | médiatörvény


A média szabályozhatatlan, csak erről még nem kaptak hivatalos értesítést az illetékesek kerek e világban. A dolog természeténél fogva nem is fognak. Megzabolázhatatlanná igazán akkor vált, amikor a digitális térbe is betette a lábát, hogy végleg határtalanná és definiálhatatlanná váljon.

2010.
06.13.
17:10
0 hozzászólás

SportGéza kiütéssel győz

Címkék: Index | Origo |


Az origo.hu és a köré épített gigaportfólió minden eresztékében recseg-ropog, miközben a riválisok teszik a dolgukat: fejlődnek. A legújabb megalázó vereséget a Magyar Telekom online médiabirodalma SportGézától szenvedte el, pontosan szenvedi el, nap mint nap, a foci vb eseményeiről szóló beszámolók versenyében.

2010.
05.31.
16:49
0 hozzászólás

OMG - magasban a léc

Címkék: digibiz blog | kormányzati oldal


Magasra tétetett a léc. A kormányzati portálok elé meghökkentő üzenetet helyeztek el az új kormány szakmai illetékesei. A hatalomátvétel folyamatában egyelőre az egyetlen görcsmentes, elegáns gesztus az OMG-kampány, amely azonban veszélyes fegyver: visszafelé is elsülhet.

2010.
05.18.
11:48
1 hozzászólás

Média Hungary - Reloaded és mélyhűtve (frissítve)

Címkék: digibiz blog | Media Hungary


Igen, mi is közvetítünk a Media Hungary-ról, ám ezúttal nem a tőlünk megszokott - és lássuk be, elvárható - módon fogjuk tájékoztatni a nagyra becsült olvasókat. Szókimondó bloggerünket kértük meg, hogy adja tovább amit lát. Az eredmény egy folyamatosan frissülő, egyedi stílusú közvetítés csak itt, csak ma és csak tőlünk.

2010.
05.13.
16:55
2 hozzászólás

Média Hungary - Ha elmaradna, mi maradna?

Címkék: Média Hungary | digibiz blog


Egyelőre megfejthetetlennek tűnik a Média Hungaryt övező rejtély. Néhány nap, és úgy fest, minden nehézség ellenére időben és a tervezett minőségben mégis megtartják a rendezvényt. Bátorkodom javasolni, hogy mi most inkább merengjünk el azon, mi történne, ha valamely okból mégis elmaradna.

2010.
05.09.
17:02
2 hozzászólás

A Facebook és más felhőlovagok végnapjai

Címkék: digibiz blog | Facebook | iWiW


Pusztulnak jámbor iWiWes ismerőseim. Az egykoron tősgyökeres magyar - most éppen egy nemzetközi távközlési cég tulajdonában lévő - közösségépítő weboldalon az utóbbi három hónapban több mint 10 százalékkal csökkent ismerőseim száma. Némelyik iWiWes haver el is árulta, miért hagyott el: körbúcsúüzenetben tájékoztatott, hogy kilép az iWiW világából és mostantól csak a Facebookon érhetem el, ha arra szottyanna kedvem. Bekvártélyozta magát tehát egy másik felhőbe, de vajon tudja-e, hogy mi vár ott reá?

1 2 3 4 5

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Foursquare vagy Gowalla?

További villámkérdések  Szavazás állása

A tévés rendelésé a jövő

A telefonos ételrendelés leáldozóban van, az internetes fölfutóban, de úgy tűnik, a táplálkozási lánc vége mégsem a számítógép lesz, hanem a tévékészülék. Az erre épülő rendelési módszer majdnem startra kész, már csak egy lépés, és távirányítóval kérhető majd házhoz a pizza. Erről és ehhez hasonló fejlesztésekről beszélgettünk Perger Péterrel, a NetPincér.hu ügyvezetőjével.

Perger Péter: Egyszerűbb lesz tévén keresztül ételt rendelni - interjú Perger Péter: Egyszerűbb lesz tévén keresztül ételt rendelni - interjú

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak