Zuhanó dvd értékesítés a legnagyobbnál

Szerző: digibiz

Címkék: Netflix

2011.
04.28.
08:55

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Netflix is kihozta első negyedéves jelentését. Az egy részvényre jutó eredmény 1,11 dollár, ami 88 százalékos értéknövekedést mutat. Ezzel pedig túlszárnyalták a várakozásokat.

3 hónap alatt 719 millió dolláros bevételük volt, ami annak is köszönhető, hogy 3,3 millió új amerikai felhasználójuk és további 290000 lett világszerte. Így a Netflixnek már 23,6 millió felhasználója van, és ezzel a legnagyobb amerikai előfizetéses szórakoztató rendszerré válhatnak.

Az olyan új előfizetési formák, mint a csak streaming szolgáltatások és a mixelt előfizetések sok új regisztrációt hoztak, ami a 60 millió dolláros nettó bevételen és a jelenlegi 79 milliós szabad tőkén meg is látszik. A Netflix továbbra is több licence-et vásárol műsorszolgáltatóktól, de a saját készítésű műsorokra is egyre jobban figyelnek. Idén jelentették be az első általuk készített mini sorozat tervét, a House of Cards-ot. A saját termékek miatt kicsit meg fognak nőni a marketing kiadásaik, de emiatt nem kívánnak kevesebbet fordítani mások által gyártott műsorok átvételére sem, ezért is kötöttek megállapodást a Starz nevű tévéműsor szolgáltatóval. Az új stratégiából az látszik, hogy a Netflix olyan szeretne lenni mint a kábelszolgáltatók, csak az interneten.

A streaming szolgáltatások népszerűsége miatt a Netflix DVD kölcsönző szolgáltatása erősen visszaesett, pedig arra számítottak, hogy ez 2013 előtt nem történik meg. 
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Skype vagy MSN?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kétmilliós netbankos körkérdés

Jóval kétmillió fölött jár már az internetbanki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek száma. Megnéztük, a kutatások szerint kikről is van szó, és összevetettük az adatokat a bankoktól kapott információkkal. Kiderült, hogy az összképet erősen árnyalják az egyes bankok közti különbségek.

Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat? Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés