Zene mindenkinek, de csak az USA-ban

Szerző: digibiz Forrás: The Next Web

Címkék: Google

2011.
11.17.
15:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Elindult a Google Music zeneszolgáltatójának webes és Androidos változata is, amely minden amerikai számára ingyenesen elérhető.

A Google elmondása szerint már a béta verzió működésének ideje alatt rengetegen érdeklődtek a szolgáltatás iránt, az 1 millió tesztelő naponta 2,5 órán keresztül hallgatta a dalokat.

Az applikáció, amely Android 2.2-es eszköztől érhető el, lehetővé teszi, hogy folyamatosan fusson a felhasználó saját válogatása, sőt még offline is hallgathatóvá tették.

A keresőóriás az Android Markethez adja hozzá a zenéket, ahol több millió dal közül lehet válogatni.Minden dal 320 kbps minőségű MP3 formátumban érhető el, 90 másodpercnyi előzetessel. A legtöbb dal 0,99 dollárba kerül.

Az applikációba megosztásra alkalmas eszközök is kerültek, így a felhasználók a barátaiktól is értesülhetnek a zenékről. Ha megosztják a Google+ ismerősökkel is, akkor azok a közösségi felületen belül tudják lejátszani az ajánlott dalt.

A Google a webes felületét is frissítette az új szolgáltatás integrálásával, így lehet zenét hallgatni, interjúkat nézni és ingyen dalokat letölteni, amelyeket a Google minden héten biztosít a felhasználók számára.

A Google Music olyan partnerekkel áll kapcsolatban mint az EMI, a Universal, a Sony Music, illetve kisebb kiadókkal is. Összesen 1000 partnere van, amelyek 13 millió dalt tesznek elérhetővé, amelyből 8 millió már most megtalálható.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

ADSL vagy mobilnet?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés