Zene mindenkinek, de csak az USA-ban

Szerző: digibiz Forrás: The Next Web

Címkék: Google

2011.
11.17.
15:39

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Elindult a Google Music zeneszolgáltatójának webes és Androidos változata is, amely minden amerikai számára ingyenesen elérhető.

A Google elmondása szerint már a béta verzió működésének ideje alatt rengetegen érdeklődtek a szolgáltatás iránt, az 1 millió tesztelő naponta 2,5 órán keresztül hallgatta a dalokat.

Az applikáció, amely Android 2.2-es eszköztől érhető el, lehetővé teszi, hogy folyamatosan fusson a felhasználó saját válogatása, sőt még offline is hallgathatóvá tették.

A keresőóriás az Android Markethez adja hozzá a zenéket, ahol több millió dal közül lehet válogatni.Minden dal 320 kbps minőségű MP3 formátumban érhető el, 90 másodpercnyi előzetessel. A legtöbb dal 0,99 dollárba kerül.

Az applikációba megosztásra alkalmas eszközök is kerültek, így a felhasználók a barátaiktól is értesülhetnek a zenékről. Ha megosztják a Google+ ismerősökkel is, akkor azok a közösségi felületen belül tudják lejátszani az ajánlott dalt.

A Google a webes felületét is frissítette az új szolgáltatás integrálásával, így lehet zenét hallgatni, interjúkat nézni és ingyen dalokat letölteni, amelyeket a Google minden héten biztosít a felhasználók számára.

A Google Music olyan partnerekkel áll kapcsolatban mint az EMI, a Universal, a Sony Music, illetve kisebb kiadókkal is. Összesen 1000 partnere van, amelyek 13 millió dalt tesznek elérhetővé, amelyből 8 millió már most megtalálható.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Skype vagy MSN?

További villámkérdések  Szavazás állása

Nők a neten

Az Ipsos-Gemius SA adatai szerint a legmagasabb arányban a Barátikör.com közösségi oldalon vannak jelen a hölgyek 55,16%-kal, míg a Facebook-on a magyar felhasználók 53%-a nő.

A nők és az internet kapcsolata A nők és az internet kapcsolata

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés