Weiler alkot

Szerző: digibiz

Címkék: Weiler Péter | kiállítás

2011.
03.10.
14:51

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Tegnap este a Tranzit kávéházban nyílt meg Weiler Péter Panel rengeteg című kiállítása.

Weilerről az jutott eszembe, hogy elképesztő, hogy valaki miket képes művelni a magyar weben, hogy mennyire érti ezt az egészet, és mindig valami olyasmit csinál az internet üzletben, amit aztán kicsit később követnek mások is. Origo, fókuszonline, habostorta, brands.hu... És közben fest. Meg nagyon durva szemüvege is van.

A festményekről nekem az jutott eszembe, hogy lakótelepen élni állat. Mert ott vannak a kolibrik, meg a szarvasok, körbeölelnek a virágmintás tapéták, árnyat ad a kakukkosóra, az erősítőről a moszkvai olimpia kabalaállata a Misa mackó néz, és a szomszédból világkörüli turnéra megy egy a vagány fiatalokból álló gitárzenekar. és persze ott a tenger a földszinten... Egyszerre vagyok a 80as években, meg manapság, meg tökmindegy mikor. A tengerparton, Tihanyban és a Bakonyban.

Azt hallottam, hogy valami litván zenekar, a Freaks on Floor inspirálta. Ki hallgat litván gitárzenekart még?

Egyébként Superman nyitotta meg, akik pápákról és ellenpápákról beszélt, meg olcsó bontott csirkéről, meg arról, hogy az ellenségeinket zuhanó repülőre kell képzelni, mert az segít, és hogy a gyerek pornót néz meg fejlevágós videót. Meg Grand Theft Salami. Vele nevettünk. Lett volna zene is, de nem volt.

Aztán Weiler beszélt köszönve az érdeklődést és lenyugtatva, hogy minden képből van három, tessék csak tessék, amíg a készlet. Fecsegés, borozás, pattogatott kukorica, ropi.

Nézzétek meg a Tranzitban a Kosztolányi Dezső téren, és itt!

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Videa vagy Indavideo?

További villámkérdések  Szavazás állása

A hazai netezők nem fogékonyak a webkettőre

Szabó Mártonnal, az iWiW alapítójával és korábbi vezetőjével csendes leköszönése alkalmából beszélgettünk. Távozásának egyszerű az oka: 8 év alatt elfáradt. Továbbra is segíti tanácsaival az Origo-t de most inkább pihen és utazik. Twitterezni valószínűleg nem fog, de a blogírást elképzelhetőnek tartja. Mint mondja, sosem volt még ennyire érdekes a social media világa, a fejekben viszont volna mit helyére tenni. Mi nagyon örülnénk, ha belefogna, mert Marcit jó hallgatni. Nehezen is tudtuk abbahagyni, így a vele készült interjút két részletben közöljük, rövidített videóanyaggal spékelve.

"A hazai netezők nem fogékonyak a webkettőre" - interjú Szabó Mártonnal, az iWiW korábbi vezetőjével 

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés