Vesztettek a Facebook állítólagos kitalálói

Szerző: digibiz

Címkék: Facebook

2011.
04.12.
14:58

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Úgy néz ki, hogy a Winklevoss ikrek már nem látnak több pénzt a Facebook-ból, hiába próbálkoztak éveken át.

A Fellebbviteli Bíróság határozata szerint az ikreknek el kell fogadniuk a korábban kiharcolt 65 millió dollár értékű Facebook részvényt. A korábbi alacsonyabb szintű bírósági döntés is a Facebook javára járt el a megítélés során, és most sem volt ez másképp. Kozinski, szövetségi fellebbviteli főbíró szerint a Winklevoss fivérek nem az első olyan fellebbezők akik bíróság útján akarják elérni azt, amit a piacon nem sikerült. A bíróságok kényszerítették őket arra, hogy bár a vitát nem sikerült rendezniük a közösségi oldallal, engedjenek el minden vádat, és elégedjenek meg a fenti összeggel. 

Most azonban még vissza akartak lépni a ringbe, amire a főbíró szerint már semmi szükség, hiszen korábban ügyvédi csapatuk és piacelemzőik által a megfelelő összeget harcolták ki. Minden pereskedésnek vége van egyszer, ebben az ügyben pedig szerint most jött el a lezárás ideje.

Divya Narendra és a Winklevoss ikrek először 2004-ben perelték be a Facebook-ot, mivel szerintük Mark Zuckerberg ellopta CONNECTU nevű oldaluk ötletét a saját fejlesztéséhez. Az eredeti határozat 2008-ban állította meg a vitatkozást, a 65 millió dollár értékű részvénycsomaggal. A Winklevoss testvérek pedig ma megtanulhatták, hogy ennél több nem is jár.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Explorer vagy Firefox?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés