Népszerűtlen a Foursquare

Szerző: digibiz Forrás: TechCrunch.com

Címkék: alkalmazás | iPhone | iPad | Apple

2011.
01.20.
14:00

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Az Apple nyilvánosságra hozta a legtöbbször letöltött iPhone és iPad alkalmazások listáját. A felsorolásból kiderült, hogy a Biblia az egyik legnépszerűbb iPad-es olvasmány, míg Facebook még nem is készült rá. A hazánkban népszerű Foursquare pedig csúnya vereséget szenvedett.

Az Apple leleplezte, hogy melyek a legtöbbször letöltött alkalmazások. Az talán senkinek sem okozott meglepetést, hogy az ingyenes iPhone appok listáján első helyen szerepel a Facebook, majd másodikként a Pandora, a Skype a kilencedik, míg a Twitter nem került be a top10-be - írja a TechCrunch.

Az iTunes Store-on belül létrehoztak egy oldalt, ahol részletesebben is meg lehet tekinteni a vezető alkalmazásokat. Ezeket négy kategóriába osztották: Legjobb ingyenes iPhone alkalmazások, Legjobb fizetős iPhone alkalmazások, Legjobb ingyenes iPad alkalmazások és Legjobb fizetős iPad alkalmazások. Egyik lista sem okozott meglepetést a szakértőknek, kivéve a Legjobb ingyenes iPad alkalmazások felsorolását, arról ugyanis hiányzik a Facebook. Ennek az oka egyszerű, mégpedig az, hogy nem létezik ilyen, ami nagy hiba a közösségi oldal részéről.

Szintén nem várt eredmény, hogy az Echofont, ami egy Twitter kliens többször töltötték le, mint magát a Twittert. A Loopt messze megelőzi a rivális Foursquare-t, az AroundMe pedig mindkét alkalmazást.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Abaqoos vagy PayPal?

További villámkérdések  Szavazás állása

Nagyító alatt a televíziós weboldalak

A hazai tévés weboldalak piacán a kereskedelmi tévék a tartalomszolgáltatás terén még gyerekcipőben járnak, de a közösségi megoldásokban rejlő lehetőségeket egyre inkább igyekeznek kihasználni. Az MTV.hu mindkét fronton jó példát állít, közösségi szinten a dél-afrikai vébével vettek friss lendületet. Üde színfolt az Origo két új tévés weboldala is.

Hazai tv-k weboldalai - messze még a trend Hazai tv-k weboldalai - messze még a trend

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés