Versenyfutás a Grouponért

Szerző: digibiz

Címkék: Yahoo | Groupon | Google

2010.
11.19.
15:40

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Pletykák szerint nem csak a Yahoo szeretné megvásárolni a Groupont, hanem a Google is. Állítólag már tárgyal az üzletről a két cég. Úgy tűnik, a Yahoo egyelőre elvetette a felvásárlás tervét, és megelégszik azzal, hogy a Groupon beszállt legújabb fejlesztésükbe, a Local Deals-be.

Már régóta azt beszélik, hogy a Yahoo a Groupon megvásárlását tervezgeti. Ám nem ők lennének az egyetlen jelentkezők. Információk szerint a Google ismár tárgyal a Grouponnal a felvásárlásról. Mindez nem lesz olcsó, mert a Yahoo év elején 2-3 milliárd dollárért szerette volna felvásárolni a közösségi vásárlás óriását. Az egyeztetések végül nem jártak sikerrel, és lehet, hogy így lesz ez a Google esetében is.

A Google egyik sajtósa annyit nyilatkozott emailben az üggyel kapcsolatban, hogy nem kívánnak reagálni ezekre a pletykákra, mert ha megtennék, akkor az 24 órás elfoglaltságot jelentene a számukra.

Korábban megírtuk, hogy  a Yahoo egyelőre csak partnernek vette be a Groupont legújabb fejlesztésükbe, a Local Deals-be. Itt olyan partnerek árengedményeit gyűjtik össze mint például a Groupon, a LivingSocial vagy a Coupons.com. Carol Bartz, a Yahoo vezérigazgatója egy nemrég készült interjúban nem tagadta, hogy voltak a Groupon felvásárlását célzó terveik, de elmondta, hogy már nem tartják ezt olyan fontosnak, amióta a Local Deals-ben benne van a cég.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Torrent vagy iTunes?

További villámkérdések  Szavazás állása

Akcióban a szezonális termékek

A webáruházak többsége nem készül külön akcióval a nyárra, inkább az őszi és téli időszakhoz hasonlóan a szezonális termékeket kínálják kedvezménnyel. Az internetes üzletek a válság miatt nem változtattak az árazási szokásaikon, azonban így is növelték vásárlóik számát.

Nyári akciók nélkül is bővülnek a webshopok Nyári akciók nélkül is bővülnek a webshopok

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés