Versenyfutás a Grouponért

Szerző: digibiz

Címkék: Yahoo | Groupon | Google

2010.
11.19.
15:40

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Pletykák szerint nem csak a Yahoo szeretné megvásárolni a Groupont, hanem a Google is. Állítólag már tárgyal az üzletről a két cég. Úgy tűnik, a Yahoo egyelőre elvetette a felvásárlás tervét, és megelégszik azzal, hogy a Groupon beszállt legújabb fejlesztésükbe, a Local Deals-be.

Már régóta azt beszélik, hogy a Yahoo a Groupon megvásárlását tervezgeti. Ám nem ők lennének az egyetlen jelentkezők. Információk szerint a Google ismár tárgyal a Grouponnal a felvásárlásról. Mindez nem lesz olcsó, mert a Yahoo év elején 2-3 milliárd dollárért szerette volna felvásárolni a közösségi vásárlás óriását. Az egyeztetések végül nem jártak sikerrel, és lehet, hogy így lesz ez a Google esetében is.

A Google egyik sajtósa annyit nyilatkozott emailben az üggyel kapcsolatban, hogy nem kívánnak reagálni ezekre a pletykákra, mert ha megtennék, akkor az 24 órás elfoglaltságot jelentene a számukra.

Korábban megírtuk, hogy  a Yahoo egyelőre csak partnernek vette be a Groupont legújabb fejlesztésükbe, a Local Deals-be. Itt olyan partnerek árengedményeit gyűjtik össze mint például a Groupon, a LivingSocial vagy a Coupons.com. Carol Bartz, a Yahoo vezérigazgatója egy nemrég készült interjúban nem tagadta, hogy voltak a Groupon felvásárlását célzó terveik, de elmondta, hogy már nem tartják ezt olyan fontosnak, amióta a Local Deals-ben benne van a cég.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Vatera vagy Teszvesz?

További villámkérdések  Szavazás állása

Hogyan lesz ebből kopogtatócédula?

Azt már természetesnek fogadjuk el, hogy gyakorlatilag nincs a hazai webnek olyan eldugott szakmai szeglete, ahol ne bukkanna fel valami napi politikai szál. De mi a helyzet a parlamenti pártok saját online információs központjaival? Az elmúlt héten több ízben gyarapítottuk az odakattintók táborát. Arra voltunk kíváncsiak, miként tükröződik a szűk másfél hónap múlva esedékes önkormányzati választások tematikája a pártok oldalain.

A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés