Vélemény

2010.
10.05.
12:00
0 hozzászólás

Listázzák a Twitterező politikusokat

Címkék: Twitter


A Twitterben az a nagyon jó, hogy a kezdetektől publikus API-n keresztül gyakorlatilag bárki fejleszthet olyan szolgáltatást, amely valamilyen módon a Twittert használja. Vagyis kreativitás és némi programozói tudás már elég ahhoz, hogy valamit csináljunk, ami akár jó is lehet.

2010.
10.04.
13:27
0 hozzászólás

Magyar fejlesztésű programok az AppStore-ból

Címkék: Apple | Appstore |


Ömlesztve bemutatok néhány magyar fejlesztésű appot, amik nemrég jelentek meg az AppStore-ban. Nagy része nyilván sokaknak ismerős, de hátha mondok újat.

2010.
10.04.
10:55
0 hozzászólás

Fókuszban a Djuice reklám

Címkék: mobilszolgáltató


Szóval volt itt majdnem egy hete egy jó nagy coming out-ja az egyik hazai mobilszolgáltatónak. Igen, a Djuice lesz most a téma.

2010.
09.30.
11:29
0 hozzászólás

Az új twitter layout: még erősen béta

Címkék: Twitter | layout


A Twitter alapítói eddig is elég jól érezték a webet. Mármint, hogy az emberek hogyan és mire is használják a webes szolgáltatásokat. Egyáltalán nem véletlen, hogy több tízmillió felhasználójuk gond nélkül sajátított el a twitterezést az elmúlt években.

2010.
09.28.
15:45
0 hozzászólás

A hazai Google új vezetőjéről

Címkék: Google


Amikor tavaly decemberben Peresztegi Zoltán kicsit váratlanul felállt és otthagyta a Google Magyarország vezetői székét, akkor azt gondoltam, majd lesz gyorsan más helyette, megvan már az új vezető, tudják, mit akarnak. Nem tudták.

2010.
09.28.
10:05
0 hozzászólás

Miből vesznek a legtöbbet interneten?

Címkék: online kereskedelem | internetes fizetés | webshop |


Kis Gergely, a GKIeNET ügyvezetője a SzEK.org legutóbbi, debreceni roadshow-ján tartott előadásában új adatokkal egészítette ki az e-kereskedelmi piacot bemutató mondandóját. Egyrészt a webshopos értékesítés termékcsoportonkénti eloszlására, másrészt az e-kereskedelmi piac legnagyobb szereplőire vonatkozóan gazdagodhattunk új ismeretekkel.

2010.
09.27.
12:58
0 hozzászólás

Sosem volt még ilyen közel az online a tévéhez

Címkék: Facebook | közösségi oldal | Kamera Hungária


Idén először részt vehettem a Kamera Hungárián. Mivel nem vagyok tévés, így a korábbi éveket csak a hírekből és elmesélésekből ismerhettem - megmondom őszintén, annyira sok dolog van az online világban, hogy mélyebben nem is érdekelt ez a világ.

2010.
09.23.
11:36
0 hozzászólás

Itt vannak a magyar iPhone 4 árai

Címkék: Apple | Iphone4


A T-Mobile a premier előtti napon végre közölte az árakat, lássuk, mennyiért vehetünk holnaptól iPhone 4-et.

2010.
09.22.
15:42
1 hozzászólás

Felesleges titkolni az iPhone 4 árát

Címkék: közösségi oldal | Facebook |


Rossz nézni, ahogy a közösségi média kezdi szétverni a hagyományos, eddig megszokott kommunikációs beidegződéseket. Eddig az teljesen normális volt, hogy húztunk egy határidőt: eddig nincs semmi információ, majd innentől kezdve van minden.

2010.
09.22.
11:22
0 hozzászólás

Biztonságos? - Bankkártyás fizetés interneten

Címkék: online kereskedelem | internetes fizetés | webshop |


Biztonságos? - A Laurence Olivier alakította náci fogorvos teszi fel újra és újra ezt a kérdést, meglehetősen vészjósló hangsúllyal John Schlesinger Maraton életre-halálra című klasszikusában. A filmben egy táskányi gyémánt biztonságáról van szó, de én most a bankkártya-adatok biztonságára gondolok. Ahogy korábban írtam: ma egy magát komolyan vevő webshop számára szerintem kötelező az online kártyaelfogadás!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy iPad?

További villámkérdések  Szavazás állása

Nagyító alatt a televíziós weboldalak

A hazai tévés weboldalak piacán a kereskedelmi tévék a tartalomszolgáltatás terén még gyerekcipőben járnak, de a közösségi megoldásokban rejlő lehetőségeket egyre inkább igyekeznek kihasználni. Az MTV.hu mindkét fronton jó példát állít, közösségi szinten a dél-afrikai vébével vettek friss lendületet. Üde színfolt az Origo két új tévés weboldala is.

Hazai tv-k weboldalai - messze még a trend Hazai tv-k weboldalai - messze még a trend

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak