Vélemény

2011.
01.18.
11:30
0 hozzászólás

Google vs. Facebook vs. Apple

Címkék: Facebook | Google | Apple


Néhány napja egy beszélgetésben került elő témaként, hogy a sajtóban a nagy trendi internetes és okostelefonra pályázó technológiai cégek mintha mindig harcban állnának, leginkább a Google, a Facebook és az Apple bár teljesen más üzleti modellel működnek.

2011.
01.18.
10:43
0 hozzászólás

Tényleg nem ér semmit egy Facebook-like?

Címkék: Facebook


A múlt hét végén olvastam a Kreatívon egy cikket, amit Juhász Péter Tibor, a P&G integrált kommunikációs vezetője írt, a címe: Egy Facebook-like nem ér semmit.

2011.
01.12.
09:45
1 hozzászólás

Divat a Foursquare

Címkék: Foursquare | Facebook | Twitter


Kelt szokott azzal poénkodni, hogy a hazai Foursquare felhasználók száma alulról közelíti a százat, vagyis valójában néhány tucat emberről beszélünk, olyanokról, akik amúgy is elérhetőek Twitteren, Facebookon, blogokban. És bár a helyzet biztosan nem ennyire negatív, de tény, a helymegosztó szolgáltatásokat használók száma egy erős kisebbség csupán. De pont azért, mert elérhetőek a Twitteren, Facebookon, blogokon, sokkal nagyobb a hangjuk, mint a tömegük.

2011.
01.10.
12:00
0 hozzászólás

E-kereskedők eladósorban

Címkék: e-kereskedelem


Az általam ismert e-kereskedők zömének a fejében ott a lehetőség, hogy a cégét egyszer eladja. Erre sokuknak lehet is esélye a cég teljesítménye, piaci pozíciója alapján, de felmerül bennük jó pár kérdés: hogy álljunk neki? Mikor érkezik el az ideális pillanat? Hogy érhetem el a legjobb árat? Megváljak-e az egész cégtől, vagy tőkét vonjak be?

2011.
01.07.
10:35
0 hozzászólás

Óriási táblagép verseny lesz idén

Címkék: táblagép | Android


A CES-en több táblagépet is bemutattak, ami előrejelzi az idei fogyasztókért vívott nagy versenyt. Többek között videón bemutatták az Android 3.0-t, ami látványos, eredeti és játékos felület.

2011.
01.06.
10:02
1 hozzászólás

Ingyen SMS, ingyen hívás?

Címkék: sms | Skype | okostelefon


A legnagyobb üzlet a kicsiknek mindig valami nagyba harapni. Gondolom emlékszel mekkora sikere volt az SMS oldalaknak, amikkel ingyenesen tudtunk ismerősöknek küldeni üzeneteket webes szolgáltatásokon keresztül - sok bannerrel megtámogatva -, vagy a Skype-nak, amikor bevezette az ingyen telefonálást a piacra.

2011.
01.05.
11:05
0 hozzászólás

A Microsoft megcsinálta!

Címkék: Windows Mobile 7 | Microsoft


Úgy alakult, hogy a Telenor jóvoltából néhány hétig hozzám került egy Samsung Omnia 7-es telefon. Amikor decemberben egy rendezvényükön felmerült, hogy tesztelhetnék készülékeket, arra gondoltam, valami egyedit kérek, valami olyat, ami még nem volt a kezemben. Mivel az iPhone-okat ismerem, ráadásul olyan nincs is még a Telenornak, az Androidos készülékekhez is van szerencsém (nekem egy SonyEricsson Xperia X10 van, és került a családba karácsonyra egy X8 is), így vagy egy Nokia vagy egy Windows Mobile 7 jöhetett szóba.

2011.
01.04.
12:20
0 hozzászólás

Megmentheti-e az iPad a nyomtatott sajtót?

Címkék: iPad


A tengerentúlon egyre jobban terjed az iPad használata, sőt egyre több magazin készít iPad-re alkalmas változatot. Egyes szakértők szerint ebben van a nyomtatott sajtó jövője.

2010.
12.30.
10:05
0 hozzászólás

A telefonhoz kapcsolt kütyük évtizede jön

Címkék: telefon | iPhone | okostelefon


Abból, hogy iPhone-ról vezérelhető mini repülőgépeket vehettünk karácsonyra, vagy alvásfigyelő és egészségügyi mérőrendszerek árasztanak el minket kiegészítőként nem kétséges, hogy az okostelefon piac felfutása mellett a kütyük elterjedése lesz a következő évek egyik leghangsúlyosabb technológiai változása.

2010.
12.28.
09:55
0 hozzászólás

Csodát nem árusítunk...

Címkék: online marketing | online reklám


Bár az online marketing, az online reklám nagyon hatékony és nagyon sikeres megoldás tud lenni, de önmagában csodára nem képes. Ha a reklámozott termék vagy szolgáltatás nem jó, ha nem versenyképes, akkor hiába csinálunk mi nagyon jó kampányt, hiába célzunk és hiába vagyunk tapasztaltak, egész egyszerűen nem fog működni a dolog.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy iPad?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak