Vélemény

2010.
09.07.
13:53
0 hozzászólás

Az iPhone 4 bevezetésének ütemterve Magyarországon

Címkék: Apple | Iphone4


Na most eláruljuk nektek a tutit. Nemcsak hogy mindegyik szolgáltató fogja árulni Magyarországon az iPhone 4-et - mint ahogy azt korábban már megírtuk -, hanem az is kiderült, melyik cég mikorra tervezi a bevezetést.

2010.
09.06.
11:07
0 hozzászólás

Nem akad versenytársa az iPadnek

Címkék: Apple | iPad


Azt állítja az iSuppli piackutató, hogy noha a piac gőzerővel készül az iPad-killerekkel, 2012 előtt nem akad konkrét vetélytársa az Apple táblagépének.

2010.
09.03.
13:50
0 hozzászólás

Gmail Priority Inbox: Miért jön be nekem?

Címkék: Google | Gmail


Nos, végre nekem is lett Priority Inbox-om, és egy nap használat után már azt is tudom, hogy nekem nagyon nagy szükségem volt egy ilyen megoldásra. Miért?

2010.
09.02.
18:44
0 hozzászólás

Még szeptemberben jöhet az iPhone 4 Magyarországra

Címkék: Apple | Iphone4


Handrás természetesen titkos T-Mobile-os forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy még szeptemberben, vagyis e hónap végén érkezik az iPhone 4 Magyarországra.

2010.
09.02.
11:04
0 hozzászólás

Apple Ping: Változtat-e a közösségi média piacon?

Címkék: Apple | Apple Ping


Tegnap jelentette be Steve Jobs az Apple Pinget, amit ő maga is úgy definiált, mint a zene Facebookja+Twittere. Persze mindenki másnak inkább a Last.fm vagy a MySpace ugrott be, ám ezzel együtt is érdekes kérdés, hogy az Apple be tud-e lépni egy olyan piacra, ahol semmi tapasztalata nincsen. Nézzünk is be a Pingbe.

2010.
09.02.
09:16
0 hozzászólás

Nem lehet védekezni a klónmarketing ellen

Címkék: online marketing | közösségi oldal


Nem kevés olyan piac van, ahol sok kisebb szereplő versenyzik egymással. Ezek jellemzően kisvállalkozások, egyenként néhány tíz, max. 100 millió körüli éves forgalommal. A teljes piac tehát sok ilyen cégből "áll össze". Több ilyen területet is ismerek, dolgoztam már sok olyan cégnek, akik ebből a mezőnyből szeretnének a marketing segítségével is kiemelkedni.

2010.
08.30.
14:52
0 hozzászólás

Mi történik az iTunes-szal szerdán?

Címkék: iPod | Apple |


Oké, az eddig biztos, hogy az iPodokhoz valamilyen szinten hozzányúlnak, és a meghívókon látható gitárból állítólag arra lehet következtetni, hogy az esemény az Apple teljes, zenékkel foglalkozó oldalát érinti. Mi más lehet még a tarsolyban, mint az új iTunes.

2010.
08.26.
11:05
0 hozzászólás

Ingyen reklám Facebook like-kal

Címkék: közösségi oldal | Facebook | reklám


Már a második olyan Facebook kampányunkat futtatjuk, amelyik egy nagyon érdekes különbségre mutat rá a Facebook oldal és a saját weboldal összehasonlításban.

2010.
08.25.
11:30
0 hozzászólás

Nem elég felhasználóbarát a Facebook event

Címkék: közössségi oldal | Facebook | iWiW


A Facebook töretlenül növeli a hazai felhasználók számát, most tart valahol az 1,7 millió fölött. De ez a nagy szám óhatatlanul azt is jelenti, hogy már nemcsak a geek réteg van ott jelen (már régen nem), hanem egy ugyanolyan vegyes képet ad a felhasználók összetétele, mint ahogy azt a közösségi oldalakon kívül megszoktuk.

2010.
08.23.
11:59
0 hozzászólás

Hozzunk ki többet a Google Analytics-ból

Címkék: Google | Google Analytics


Kevesen tudják, hogy a Google Analytics azon kívül, hogy méri weboldalaink forgalmát, valamennyire programozható is. Ez lehetővé tesz néhány érdekes (és pénzt hozó) trükköt. Például egy honlapon, amelyik több ügyfélcsoportot céloz meg, szeretnénk szegmentálni a látogatókat, de az Analytics-ben azt látjuk, hogy szinte mindenki megnézi a többi csoportnak szóló ajánlatokat is. Vendég blogger írása.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Farmville vagy MaffiaWars?

További villámkérdések  Szavazás állása

Nagyító alatt a televíziós weboldalak

A hazai tévés weboldalak piacán a kereskedelmi tévék a tartalomszolgáltatás terén még gyerekcipőben járnak, de a közösségi megoldásokban rejlő lehetőségeket egyre inkább igyekeznek kihasználni. Az MTV.hu mindkét fronton jó példát állít, közösségi szinten a dél-afrikai vébével vettek friss lendületet. Üde színfolt az Origo két új tévés weboldala is.

Hazai tv-k weboldalai - messze még a trend Hazai tv-k weboldalai - messze még a trend

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak