Vas

2010.
12.07.
16:34
0 hozzászólás

Három mobilgyártó fölözi le az amerikai piacot

Címkék: okostelefon | Apple | Google | RIM


A comScore készített egy átfogó felmérést az amerikai emberek okostelefon használati szokásairól. Ebből többek között kiderül, hogy három mobilgyártóé a piac nyolcvan százaléka, és hogy a felhasználók közel harmada használja telefonját közösségi aktivitásának fokozására és blogolvasásra.

2010.
12.07.
11:03
0 hozzászólás

Google: Mézeskalács és 3 millió könyv a fa alá

Címkék: Google | könyv | ebook | e-könyv


A Google tegnap megkezdte a még idén nyilvánosságra kerülő új fejlesztéseinek bejelentését. Feltehetőleg még a Mézeskalácsnál (Android 2.3-as) is nagyobb érdeklődést vált ki világszerte a Google Ebooks, amely egyszerre jelent meg minden létező platformra és egyből 3 millió ebookot tartalmaz.

2010.
11.30.
11:20
0 hozzászólás

Viszik a Kinectet, mint a cukrot

Címkék: Kinect | Microsoft


25 nappal a globális értékesítés megkezdése után a Microsoft a hétvégén eladta a 2,5 milliomodik Kinectet. A múlt hétvégén egyébként, a hálaadás napi nagy leárazásoknak köszönhetően, végre a válság előtti szinten teljesítettek a cégek eladások tekintetében.

2010.
11.29.
12:31
1 hozzászólás

iPad: hamarosan itthon is kapható, de érdemes-e vásárolni? Segítünk!

Címkék: Apple | Ipad


Itthon mobilszolgáltatókat és a média-hipermarketeket megelőzve egy könyvesbolt-hálózat, a Libri árulja majd hivatalosan elsőként az Apple nagy sikerű táblagépét, az iPadet. A digibiz nem bírta ki a várakozást és már nyáron beszerezte 16 gigás, wifis készülékét, így az elmúlt félév tapasztalataira alapozva segítünk eldönteni, érdemes-e a boltba szaladni a december 5-től kapható tabletért.

2010.
11.22.
12:23
0 hozzászólás

Az iPhone az Apple nélkül is nagyvállalat lehetne

Címkék: Apple | iPhone


Az egyik amerikai elemzőcég kiszámolta, hogy mire menne az iPhone, ha leválasztanák az Apple-ről. Az eredmény nem olyan meglepő, bár kétségbe vonható: az iPhone az egyik legnagyobb vállalat lenne.

2010.
10.27.
09:05
0 hozzászólás

Jól fogy az olcsó Kindle

Címkék: Amazon | Kindle


Az Amazon bejelentése szerint a Kindle eladásai már októberben lenyomják a tavalyi karácsonyi szezonét. Ennek ellenére konkrét számokat nem árultak el, ezért egyesek úgy vélik, hogy csupán hírverésből hozták nyilvánosságra a homályos eredményt. Magyarországon még nem olyan elterjedt az e-book, mint nyugaton, pedig ott a több az elektronikus eladású bestseller, mint a hagyományos papír alapú.

2010.
10.21.
00:35
1 hozzászólás

Apple: Itt az OSX Lion és két tökéletesnek látszó netbook

Címkék: Apple | Steve Jobs


Új szoftvercsomagok, új asztali operációs-rendszer és új hardverek, a netbook piacra szánt MacBook Airek. Ez teszi ki az Apple szerdán bejelentett termékpalettáját, amivel minden rajongó megelégedhet egy időre.

2010.
10.20.
10:36
0 hozzászólás

Jobs és Zuckerberg a Pingről tárgyalnak

Címkék: Apple | Ping | Steve Jobs | Fafebook


Az Apple nagyot álmodott, amikor szeptember 1-jén bejelentette saját zenei közösségi-hálózatának elindítását, azonban semmilyen létező közösség felé nem nyitotta ki kapuit, abban bízva, hogy áramlanak majd maguktól az Apple-rajongók. Valószínű mégsem így történt, mert Jobs most mégis hízelegni kezdett Mark Zuckerbergnek.

2010.
10.13.
16:24
0 hozzászólás

Kis hazai iPhone 4 történelem

Címkék: Vodafone | Apple | iPhone4 | T-Mobile | Telenor


A várakozásoknak megfelelően a T-Mobile után a Vodafone is bejelentette, hogy árulni fogják az iPhone 4-et, és a hírek szerint hamarosan a Telenor is beszáll az értékesítésbe. Hogy került hazánkba és hova tart az iPhone 4?

2010.
10.12.
09:39
0 hozzászólás

A Windows Phone 7 ütőképes smartphone platform lehet

Címkék: Windows Phone | okostelefon


A Microsoft igen sokáig húzta-halasztotta, hogy előálljon saját, valamire való okostelefon platformjával, de úgy tűnik nem hiába. Igaz csak külsőségekben sikerült elhatárolódniuk az iPhone-diktálta smartphone-világtól, de ez akár elég is lehet arra, hogy nagy számban hódítsák magukhoz az okostelefonoktól eddig idegenkedő vásárlókat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Kindle vagy iPAD?

További villámkérdések  Szavazás állása

Menő a netes TV

Egyre többen néznek televíziót internetes platformon, ám messze még az idő, amikor a felhasználók minden tekintetben e verzió mellett teszik majd le voksukat. Az online tévézés ettől függetlenül máig kiaknázatlan reklámlehetőségeket rejt.

Az online tévénézők a jelenleginél több reklámot is eltűrnének Az online tévénézők a jelenleginél több reklámot is eltűrnének

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak