Új Foursquare szolgáltatás indult

Szerző: digibiz Forrás: mashable.com

Címkék: Foursquare

2011.
08.16.
12:22

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Foursquare egy olyan új szolgáltatást indít, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók és a márkák a legjobb tippeket listákba rendezzék.

Dennis Crowley a Foursquare társalapítója a Mashable-nek elmondta, régóta tervezték, hogy a tippekből listákat hozhassanak létre a felhasználók, és azokat másokkal is megoszthassák. Ezért fejlesztették a Tip Lists-et, ahol a megosztott listákhoz mások is hozzáadhatnak tippeket, és olyan internetezők is láthatják azokat, akik nem Foursquare felhasználók. Így könnyen nyomon lehet követni azt is például, hogy egy városban a Fourquare-ezők szerint melyek a legjobb helyek.

A listákat lehet követni, és márkák is létrehozhatnak ilyeneket, amivel újabb reklámlehetőséget biztosít a Foursquare a cégeknek. A listák segítségével a cégek könnyen adhatnak márkaspecifikus tartalmakat a követőiknek. A Pages szolgáltatás bevezetése után egy újabb hasonló lépés jól mutatja, hogy a startup most már valóban a profittermelésre koncentrál. Olyan márkák jkelezték eddig, hogy használnák a listákat, mint a Travel Channel, MTV, Bravo TV, vagy a Spin Magazine.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Apple vagy Nokia?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kémek a sasfészekben

Mindenkinek lehet olyan ismerőse, aki bár aktív internethasználó, mégis nagy ívben elkerüli a közösségi oldalakat. Hogy miért? Egy részük állítólag azért, mert "hivatalból" tilos megjelennie a webes nyilvánosság előtt. Persze azokról is csak sejtéseink lehetnek, akik szolgálatot teljesítenek, amikor éppen lájkolnak.

Hivatalból eltiltva - Akiket hiába keresünk a Facebookon Hivatalból eltiltva - Akiket hiába keresünk a Facebookon

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés