Új Foursquare szolgáltatás indult

Szerző: digibiz Forrás: mashable.com

Címkék: Foursquare

2011.
08.16.
12:22

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Foursquare egy olyan új szolgáltatást indít, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók és a márkák a legjobb tippeket listákba rendezzék.

Dennis Crowley a Foursquare társalapítója a Mashable-nek elmondta, régóta tervezték, hogy a tippekből listákat hozhassanak létre a felhasználók, és azokat másokkal is megoszthassák. Ezért fejlesztették a Tip Lists-et, ahol a megosztott listákhoz mások is hozzáadhatnak tippeket, és olyan internetezők is láthatják azokat, akik nem Foursquare felhasználók. Így könnyen nyomon lehet követni azt is például, hogy egy városban a Fourquare-ezők szerint melyek a legjobb helyek.

A listákat lehet követni, és márkák is létrehozhatnak ilyeneket, amivel újabb reklámlehetőséget biztosít a Foursquare a cégeknek. A listák segítségével a cégek könnyen adhatnak márkaspecifikus tartalmakat a követőiknek. A Pages szolgáltatás bevezetése után egy újabb hasonló lépés jól mutatja, hogy a startup most már valóban a profittermelésre koncentrál. Olyan márkák jkelezték eddig, hogy használnák a listákat, mint a Travel Channel, MTV, Bravo TV, vagy a Spin Magazine.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Linux vagy Windows?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kétmilliós netbankos körkérdés

Jóval kétmillió fölött jár már az internetbanki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek száma. Megnéztük, a kutatások szerint kikről is van szó, és összevetettük az adatokat a bankoktól kapott információkkal. Kiderült, hogy az összképet erősen árnyalják az egyes bankok közti különbségek.

Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat? Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés