Új 4G eszközök a T-Mobile-tól

Szerző: digibiz

Címkék: T-Mobile

2011.
03.25.
15:17

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A T-Mobile USA előállt pár 4G újdonsággal kedden a CTIA ( vezeték nélküli szolgáltatók nonprofit szervezete) éves konferenciáján, ami azt mutatja, nem lassítanak be az AT&T-vel kötött üzlettől. Az AT&T múlt héten jelentette be, hogy felvásárolja a negyedik legnagyobb amerikai szolgáltatót, aminek fő oka az okostelefonok által gerjesztett egyre nagyobb mobilinternet hálózati igény.

A konferencián a T-Mobile több 4G-s készülékkel is megjelent, köztük a Sidekick-el is, ami az előző hónapban bevont T-Mobile készülék felújított verziója. A Boy Genius Report szerint a készülék 99,99 dollárért lesz majd kapható, ha két év hűséget és korlátlan internet csomagot is vállal hozzá a vásárló. Enélkül pedig 149,99 dollárért lesz elérhető.

A cég azt is bejelentette, hogy hamarosan kihozzák saját 4G-s táblagépüket, a G-Slate-et, ami Android 3.0 Honeycombbal megy majd, és idén tavasztól 529,99 dollárért hozzá is juthatnak az érdeklődők. 

A G2X készüléket, amit a T-Mobile a Google-lal közösen dob piacra pedig azzal reklámozzák, hogy igazi játékra fejlesztett mobil eszköz, ami ha az 1 GHz dual-core processzort nézzük, igaz is lehet. Ezt teszik leghamarabb elérhetővé, mint első 4G-s telefonjukat, már április végén.

A T-Mobile közleménye szerint New Yorkban, Orlandoban és LAs Vegasban lesz teljesen elérhető a 42 Mpbs sebességű 4G hálózat amibe hamarosan bekapcsolják Chicagot, New Jersey-t és New York metróhálózatának nagy részét is.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Safari vagy Chrome?

További villámkérdések  Szavazás állása

Interjú Barczi Imrével, a Postr leendő termékmenedzserével

"Nem ismerem még ennyire a Postr-t, de nem hiszem, hogy mindenkinek bloggerré kellene válnia. Épp az a lényeg, hogy ezek az új újramegosztó szolgáltatások a bloggolásnál jóval kevesebb energiaráfordítást kívánnak a felhasználóktól, így többen tudnak bevonódni. Sokkal fontosabb a reagálás, mint az önálló tartalomelőállítás."

"Nem hiszem, hogy mindenkinek bloggerré kellene válnia" 

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés