Új 4G eszközök a T-Mobile-tól

Szerző: digibiz

Címkék: T-Mobile

2011.
03.25.
15:17

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A T-Mobile USA előállt pár 4G újdonsággal kedden a CTIA ( vezeték nélküli szolgáltatók nonprofit szervezete) éves konferenciáján, ami azt mutatja, nem lassítanak be az AT&T-vel kötött üzlettől. Az AT&T múlt héten jelentette be, hogy felvásárolja a negyedik legnagyobb amerikai szolgáltatót, aminek fő oka az okostelefonok által gerjesztett egyre nagyobb mobilinternet hálózati igény.

A konferencián a T-Mobile több 4G-s készülékkel is megjelent, köztük a Sidekick-el is, ami az előző hónapban bevont T-Mobile készülék felújított verziója. A Boy Genius Report szerint a készülék 99,99 dollárért lesz majd kapható, ha két év hűséget és korlátlan internet csomagot is vállal hozzá a vásárló. Enélkül pedig 149,99 dollárért lesz elérhető.

A cég azt is bejelentette, hogy hamarosan kihozzák saját 4G-s táblagépüket, a G-Slate-et, ami Android 3.0 Honeycombbal megy majd, és idén tavasztól 529,99 dollárért hozzá is juthatnak az érdeklődők. 

A G2X készüléket, amit a T-Mobile a Google-lal közösen dob piacra pedig azzal reklámozzák, hogy igazi játékra fejlesztett mobil eszköz, ami ha az 1 GHz dual-core processzort nézzük, igaz is lehet. Ezt teszik leghamarabb elérhetővé, mint első 4G-s telefonjukat, már április végén.

A T-Mobile közleménye szerint New Yorkban, Orlandoban és LAs Vegasban lesz teljesen elérhető a 42 Mpbs sebességű 4G hálózat amibe hamarosan bekapcsolják Chicagot, New Jersey-t és New York metróhálózatának nagy részét is.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Twitter vagy Buzz?

További villámkérdések  Szavazás állása

Kétmilliós netbankos körkérdés

Jóval kétmillió fölött jár már az internetbanki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek száma. Megnéztük, a kutatások szerint kikről is van szó, és összevetettük az adatokat a bankoktól kapott információkkal. Kiderült, hogy az összképet erősen árnyalják az egyes bankok közti különbségek.

Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat? Kétmilliós körkérdés: kik használják az online banki szolgáltatásokat?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés