Tizenötödik Webby Awards Lisa Kudrow-val

Szerző: digibiz Forrás: Yahoo.com

Címkék: Webby Awards | Facebook

2011.
05.31.
10:53

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Június 13-án a Facebook-on élőben lehet követni a 15-ik Webby Awards díjátadót, az esemény hivatalos oldalán. Az internetes Oscar-nak is nevezett ceremóniát Lisa Kudrow vezeti majd.

A gála különlegessége, hogy a díjazottak maximum 5 szóban köszönhetik meg helyezésüket, Lisa Kudrow-nak pedig egyik fő feladata lesz ezt betarttatni velük. A színésznő egyébként maga is nyertes, megkapta a Webby legjobb egyéni előadásának járó díját egy online videóban a Web Therapy című netes sorozatban nyújtott alakításáért. A Web Therapy már második éve viszi el a legjobb vígjátéknak járó díjat, és míg eddig csak online futott, hamarosan felkerül majd a Showtime műsorára.

A díjazottakat már korábban közzé tették, de csak most kerül majd sor a díjak átadására. A Webby Awardson a Nemzetközi Digitális Művészeti és Tudományos Akadémia közel hetven kategóriában vizsgálja a cégeket és weboldalakat, és ez az egyik legelismertebb internetes díjátadó, melyre a világ minden tájáról lehet nevezni. 

Idén a fókuszban 3 olyan cég áll melyek teljesítményét kiemelkedőnek ítélte a zsűri. Az év Webby ügynöksége a Wieden + Kennedy lett, akik az év közönségdíját is besöpörték, ami nagyban köszönhető a népszerű Old Spice kampánynak is. A Groupon-t az év legnagyobb áttöréséért jutalmazták, a Red Burns-t pedig eddig elért teljesítményéért, amellyel rengeteg olyan ember fejlődését támogatta, akik mostanra fontos szerepet játszanak az internetes ipar alakulásában. Tavaly ezt a díjat Vinton Cerf kapta, akit az internet atyjának is tartanak.

A díjazottak között minden kategóriában találhatunk egy olyat, amit a zsűri választott ki, és egy olyat, amit a közönség. A legjobb online sajtótermék például a zsűri szerint a New Yorker oldala, míg az internetezők az álhíreket szállító The Oniont találták a legérdekesebbnek. A legjobb home page kategóriában viszont mindenki egyaránt a Lego.com-ot választotta a legjobbnak. A leghasználhatóbbb szolgáltatás idén a Dropbox lett, ami megkapta a legjobb webes szolgáltatás díját is. A legjobb üzleti blog díját a TechCrounch, a lakossági elektronikai oldalnak járó díjat pedig az Engadget vitte el. Utóbbi kettő az AOL tulajdonában van. A legviccesebb oldal a Funny Or Die lett, a legjobb zenei szolgáltató pedig a Pandora, a legbizarrabb tartalmat pedig a zsűri és a közönség szerint is az Awkward Family Photos adja.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Torrent vagy iTunes?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés