Vállalati Foursquare

Szerző: digibiz Forrás: TechCrunch.com

Címkék: Groundcrew

2011.
02.09.
06:45

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

A Groundcrew segítségével könnyedén és hatékonyan irányíthatóak csoportok, ami hasznos lehet akár egy nagyobb házibuli megszervezésénél, vagy akár egy természeti katasztrófa idején is.

A múlt héten indult el az Együttműködési Alap, Craig Shapiro befektető új startupokat támogató szerveződése. Egyik befektetésük a Groundcrew elnevezésű fejlesztés, ami a földrajzi koordinációs és üzenetküldő lehetőséget hangolja össze, így a vállalkozások egyszerűen irányíthatják szakembereiket - írja a TechCrunch.

A Groundcrew vezérigazgatója, Joe Edelman elmondta, hogy a szolgáltatás ötlete saját tapasztalatain alapul, amit a Cathrina hurrikán pusztítása idején szerzett. Nagyon lassan és nehezen tudták mozgósítani, koordinálni az önkénteseket, ez hatalmas problémát jelentett a kormánynak.

A Groundcrew célja, hogy kihasználja a webes és mobil szoftveres geo-lokációs fejlődést, amivel összegyűjthetőek az egyének, a csoportok és valós időben irányíthatóak, szervezhetőek. Nem csak megmutatja, hogy a csapat mely tagjai állnak rendelkezésre, hanem lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen kapcsolatba lépjenek velük smsben, Twitteren vagy emailben.

A szolgáltatás használata végtelen lehetőségeket rejt. A házibuli szervezéstől és koordinálástól kezdve az olajfúrótornyok evakuálásán át egészen a forgalom irányításáig sok mindenre alkalmas.

    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Safari vagy Chrome?

További villámkérdések  Szavazás állása

A Netrisk.hu megéri a pénzét?

A tavalyi évben közel 1,4 milliárd forintos árbevételt produkáló Netrisk.hu többségi tulajdonát a napokban szerezte meg az Enterprise Investors, több mint 6 milliárd forintért. Az üzlet nem csak az évi több száz millió forintos osztalékért érte meg.

Brutális növekedés a Netrisknél Brutális növekedés a Netrisknél

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés