Szivárványos Google

Szerző: digibiz Forrás: cnet.com

Címkék: Google

2011.
06.20.
14:18

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Bizonyos kereséseknél a Google szivárványt tesz a keresősáv végére, ezzel is jelezve, hogy a június a Meleg Büszkeség hónapja.

Amennyiben a meleg kultúrával kapcsolatos keresőkifejezést írunk be, valóban előtűnik a sáv jobb oldalán a hatszínű szivárvány, ami a meleg büszkeség jelképe. Korábban egy a keresőablak alatt hosszában elhelyezett hatszínű csíkkal jelezték ezt a hónapot. Bár a Google általában elhatárolódik attól, hogy állást foglaljon különböző szociális ügyekben, a melegek jogai mellett ilyen módon is láthatóan kiáll. 2008-ban is felléptek az ellen amikor a kaliforniai szavazók elfogadták a melegházasság tiltását.

Múlt hónapban pedig a cég egy reklámot tett közzé a Glee epizódjai alatt, a meleg öngyilkosságokkal kapcsolatban. A 90 másodperces hirdetés az "It Gets Better Project" része volt, ami azért küzd, hogy azok a fiatalok, akik felismerik másságukat, ne érezzék áldozatnak magukat. A projekt többek között az Apple, a Dell és a Microsoft támogatását is élvezte.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Foursquare vagy Gowalla?

További villámkérdések  Szavazás állása

Hogyan lesz ebből kopogtatócédula?

Azt már természetesnek fogadjuk el, hogy gyakorlatilag nincs a hazai webnek olyan eldugott szakmai szeglete, ahol ne bukkanna fel valami napi politikai szál. De mi a helyzet a parlamenti pártok saját online információs központjaival? Az elmúlt héten több ízben gyarapítottuk az odakattintók táborát. Arra voltunk kíváncsiak, miként tükröződik a szűk másfél hónap múlva esedékes önkormányzati választások tematikája a pártok oldalain.

A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz A parlamenti pártok weboldala nem stratégiai eszköz

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés