Szivárványos Google

Szerző: digibiz Forrás: cnet.com

Címkék: Google

2011.
06.20.
14:18

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Bizonyos kereséseknél a Google szivárványt tesz a keresősáv végére, ezzel is jelezve, hogy a június a Meleg Büszkeség hónapja.

Amennyiben a meleg kultúrával kapcsolatos keresőkifejezést írunk be, valóban előtűnik a sáv jobb oldalán a hatszínű szivárvány, ami a meleg büszkeség jelképe. Korábban egy a keresőablak alatt hosszában elhelyezett hatszínű csíkkal jelezték ezt a hónapot. Bár a Google általában elhatárolódik attól, hogy állást foglaljon különböző szociális ügyekben, a melegek jogai mellett ilyen módon is láthatóan kiáll. 2008-ban is felléptek az ellen amikor a kaliforniai szavazók elfogadták a melegházasság tiltását.

Múlt hónapban pedig a cég egy reklámot tett közzé a Glee epizódjai alatt, a meleg öngyilkosságokkal kapcsolatban. A 90 másodperces hirdetés az "It Gets Better Project" része volt, ami azért küzd, hogy azok a fiatalok, akik felismerik másságukat, ne érezzék áldozatnak magukat. A projekt többek között az Apple, a Dell és a Microsoft támogatását is élvezte.
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Hírlevélre feliratkozás

Netbook vagy Notebook?

További villámkérdések  Szavazás állása

Okosan mérni

Ha olyasmiről hallunk, hogy valami értünk, fogyasztókért van, mindjárt elkezdődik a kutatás holmi sanda háttérérdek után. Nincs ez másként a smart meteringgel - tükörfordításban az okos méréssel - sem. A Berg Insights prognózisa szerint az okos mérési technológia térhódítása a először Ázsiában valósul meg, de 2015-ig Európában is 111 millió háztartásba jutnak el az okos mérőeszközök.

Smart metering: kinek van erre energiája? Smart metering: kinek van erre energiája?

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés