Sosem volt még ilyen közel az online a tévéhez

Szerző: Berényi Konrád Forrás: Onlinemarkting.blog.hu

Címkék: Facebook | közösségi oldal | Kamera Hungária

2010.
09.27.
12:58

0 hozzászólás

Betűméret csökkentés Betűméret növelés Küldés e-mailben Cikk nyomtatása

Idén először részt vehettem a Kamera Hungárián. Mivel nem vagyok tévés, így a korábbi éveket csak a hírekből és elmesélésekből ismerhettem - megmondom őszintén, annyira sok dolog van az online világban, hogy mélyebben nem is érdekelt ez a világ.

Aztán az elmúlt pár évben az online olyan közel került a tévéhez, miközben a tévék olyan mértékben kezdtek el nyitni az online felé, hogy egyre nagyobb a két terület metszete, egyre több, egyre érdekesebb olyan dolog történik, amihez nem baj, ha az ember ismeri a tévések világát.

Ezért is örültem meg annak, hogy idén előadhatok itt.

Érdekes közeg ez, más, mint amit én megszoktam. Sokkal formalizáltabb világ a tévé, sokkal nagyobb pénzekkel. Ráadásul a tévé sztárjai valóban ismertek, nemcsak arcok a twitterről... Mindenestre azt megállapítottam, hogy szép-szép, de nem lennék tévés.

A két napos esemény egyébként látványos és szórakoztató volt, a két esti gálaműsor kiemelkedően színvonalasra sikerült, nem volt bennük semmi hakni érzés - nem is hakni műsorok voltak, direkt erre az alkalomra készültek. Maga a díjátadó is azt gondolom színvonalasra sikerült, éppen jó volt a hossza is, mire unalmassá válhatott volna, vége is lett.

Amiért egyébként ott voltam, az egy olyan három részes előadás, amelyben arról beszéltünk, hogy ha valakinek van elkészült videója, azt hogyan rakhatja fel a netre. Előttem Dobó Mátyás Doransky beszélt a trendekről, a lehetőségekről és arról, honnan jutottunk el ideáig és hova tartunk a jövőben. Után Kis Ervin Egon tartott arról előadást, milyen gyakorlati haszna van a közösségi médiának, azon belül is a Facebooknak, és ezt miért kell tudniuk azoknak, akik a weben nyilvánosságot akarnak.

Én arról beszéltem, hogy ha már webre megyünk, milyen módon, milyen technológiával rakhatjuk fel a videókat: mi szól a saját oldal mellett és mi szól a videómegosztók mellett. Az előadás utolsó harmadában pedig néhány fontos dolgot igyekeztem elmondani a felhasználói és főleg a másolási szokásokról: mire kell felkészülniük azoknak, akik kiengedik anyagaikat a webre.

Íme az előadásom:


A bejegyzés írója Berényi Konrád, az onlinemarketing.blog.hu szerzője. 
    
 HOZZÁSZÓLOK

Ossza meg véleményét a cikkel kapcsolatban!


Név:

E-mail: (Nem jelenítjük meg)

Milyen nap van ma? (pl. hétfő)

 

Legolvasottabb

Legfrissebb

Hírlevélre feliratkozás

Skype vagy MSN?

További villámkérdések  Szavazás állása

Augmented reality: Hallott már róla?

Az augmented reality mobiltechnológiára való átterjedése előrevetíti, hogy a jövőben mobiljaink fő feladata lesz tetszőleges pillanatban összekötni a digitális és a valódi világot. Kereséseinket intuitív módon, a fizikai világra kiterjesztve futtathatjuk, a találatok pedig szintén kézzelfogható valóságként érkeznek szempillantás alatt.

A kiterjesztett valóság üzleti lehetőségei A kiterjesztett valóság üzleti lehetőségei

Kövessen bennünket Kövessen bennünket facebook-on! Kövessen bennünket twitter-en! Kövesse RSS csatornánkat!

Hirdetés

Vállalkozói negyed
Friss hírek, információk, naprakész tudás, főleg vállalkozóknak

NewsAgent

Szavazás

Volt már problémája interneten vásárolt termékkel?

Szavazás állása  Szavazás állása

Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés